Scudo Sports

Dünyanın En İyi Triban 3 ü bu olsa gerek (9.2 kilo)

Scudo
@dogukan demirbek
Hayır 700/25 c lastık Link olarak buradan alabılrsın (link) .Bıldıgım kadarıyla forumda Halıl Ibrahım Duran abı bu lastıgı kulllanıyor.Musaadesıyle fotografını paylasıyorum :) (link)(link)

Bu lastikden merter decatlonda atolye bolumunde varmis bugun. Lastik sorarken orada calisan genc soyledi standa koymadik ama atolyede var dedi fiyatda 70 tl lerden bahsetti. Maraton 700x25 yada 28 mis sanirim. Konusu olmusken soyleyeyim dedim. Bilgim bukadar baska bilgim yok.

@meseduzu

haydaaaaaaa!!1!!11!!

sonradan gelen edith piaf: abi lütfen sil şu yazdığını, kimse görmesin... :(

Evet Arkadaslar Trıban 3ın en ıyı orneklerını aramaya devam edıyorum. Bugun ku ornegım ULTEGRA Jant setlı Ultegra Frenlı Ultegra Rublelı 105 ve Tıagra seyten olusan Canavar :D Kısaca ozellıklerını ıngılızce paylasıyım .Devamı fotograflarda
Frame Btiwn Triban 3
Shimano wh-6800 Ultegra
SL XC saddle Italy
Levers ST-4600 Tiagra 10s
Controltech handlebar
Brakes Shimano R55C3
Crankset FC-4650 Tiagra 50 34
Bottom Bracket Dura Ace 7900
Keo Easy Pedals
Chain KMC X10EL
Shimano Ultegra CS-6700 11-28
Shimano 105 50 RD5701ss
Front derailleur Shimano 105 FD5700
Tires Michelin Pro4

(link)(link)(link)url=http://hizliresim.com/1nvpqA]https://i.hizliresim.com/1nvpqA.jpg[/url](link)(link)(link)(link) Sımdı de bıraz farklı ornek paylasıyım Cosmıc Karboon Jantlı Trıban 3 ve Renk Degısıme gıtmıs bır Trıban :) (link)(link) Ayrıntılı olarak ıncelemek ıstersnız lınkı mevcut : (link)

Alakasız örnek olacak ama bu triban 3'ü dehşet yapmak biraz şahini doğana benzetmeye çalışanların yaptığına benzemiyomu :D:D:D

@Ali Ç.
o kadar olsa iyi bunlar şahini ferrariye benzetmeye çalışıyor:)

@Ali Ç.
@Fırat Y.
Adamın Ferrası varsa ve farklı olmayı seviyorsa ne yaparsın :D (link)

@ebubekir sözbir

Anasını satayım baahuanank lan yazamıyorur abi naaptın sen yaa bunedir yaw o ferraride büyük ihtimal çift turbo da var vay anasını

ARKADASLAR BU MODELI BU KADAR ARASTIRDIKTAN SONRA BENDE TRIBAN 3 ALDIM .Bu sefer kı model benı ve tum Trıban kullanıcılarını gaza getırıcektır gıbıme gelıyor :D Ben boyle bır Trıban gormedım arkadas.Bundan sonra SWORKS vs.HEPSI HIKAYE :D (link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)

vay anam vay adam harbi masraf yapmış. bildiğin kısrak olmuş. ağırlık ne olmuş acaba.

@meseduzu

Paylasımları cok dagınıktı .Ben duzenledım.Agırlıkla alakalı bır ıbare goremedım ama tahmınen 9 kıloyu gecmez gıbıme gelıyor.Cunku jantlar karbon, gıdon karbon, masa karbon .vıtesler ust duzey :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
lastikler ve jantlar güzel durmuş maşallah.

bu arada markası nedir lastiklerin ve jantların pek anlamıyorum da jantlar mavic sanırım

Yok artık Cosmic jant mı :eek:ha: :eek:ha: :eek:ha: :eek:ha: :eek:ha: :eek:ha: :eek:ha:

@Uğur Recep AKGÜL

Hayır abı keske olsa :D .Ben bu fotografları bu forumdan alıyorum. (link)

vitrinlik bisiklet olmuş :D

@Cem Ç.

vittoria gibi duruyor model hakkında bişey diyemem.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Geri