Scudo Sports

Dünyanın En İyi Triban 3 ü bu olsa gerek (9.2 kilo)

Evet arkadaslar bu nasıl bır Trıban 3 dıyebılecegınız bır ornekle daha karsınızdayım :) Trıban 3 lere yapılabılıcekleri ve Turunun en ıyılerı nı aramaya devam edıyorum. :D Bu sefer kı paylasacagım model Karbon çatallı kırmızı modelı. Arkadasımız bısıkletının once jantları nı R500 le degıstırmıs sonra BOYA degısımıne gıderek Trıban 3 e cok farklı bır hava katmıs grupset degısıklıgı derken en son COMPAGNOLO jant setı dahı takmıs :) Devamı fotograflarda :)(link)(link)(link)(link) Boya ıslemınden sonra TRIBAN 3 :) Charge sele kahverengı gıdon bandı arka camurluk derken ...(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link) AYRINTILAR ICIN BU LINKI INCELEYEBILIRSINIZ : (link) Mukemmel boya tasarımları ıcınse aradıgınız lınk bu :) (link)

Scudo
Bu Triban'dan daha iyisini göremeyiz bence. :D

https://i.hizliresim.com/ynMrmy.jpg

@Berke Kazankaya

Senın begendıgım Jantlardan kazanıyor :D Bu Trıbansa benım favorım Specıalızed Secteur karbon catal 105 Grup SET :)(link)

Aslında bu gösterdiğinde çok iyi Fulcrum jant lazım ama.. :)

@Berke Kazankaya

Onu da senın Carraroya takman yakısır Berke .Fulcrum jant olsa fena mı olur :D Konuyu fazla kırletmesek de guzel olur KADRO KALDIRMAYABILIR O KADAR KALITEYI :D (link)

Muhtemelen gelecek yaz Aksium takacağım photoshop ile Aksium jantı taktık bisiklete güzel durdu. :)

@Berke Kazankaya

Senı mı kırıcaz Berke Fulcrum takan da varmıs :D(link)

ben anlamadım bu btwin kadrosunu bu kadar değerli yapan ne, deve yüküyle para döküyorlar üstüne, gerçi bize öyle geliyor tabi onlar yarı fiyatına alıyor herşeyi, olsun bisikletler de yarı fiyatına ne de olsa aynı hesap:)

@Fırat Y.
Fırat abı BU SEFER Trıban 5te su ankı gordugum son noktayı paylasıyım .Aman abı kucuk dılını yutma :D ULTEGRA parca dahı var :D Kullanıcıları tatmınettıgı ıcın bu kadar masraf yapılıyor olabılır :) (link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)

allahım aklıma mukayet ol! şimdi dayanamayıp jant seti alacağım..

@dogukan demirbek

Dogukan abı Ultegra jant setlı olanı aksama saklıyorum. Sen de ıkınıcı el sahıbınden den Shımano r500 alabılırsın :) (link)

valla tasarimi cok guzel kadro'nun, benim gibi alt seviye urun alip yukseltmeyi sevenler icin ideal bence, triban 500 ile yapmayi dusunmuyor degilim, ya ktm ya da btwin alacagim zaten, digerlerinde gereksiz cizgiler var

@ebubekir sözbir

ikinci el öyle bulsak, zırhlı lastik alsak, e tamam. sadece gelecek Ağustos'u beklemek ve antrenman yapmak kalıyor geriye.

@dogukan demirbek

Piyasayı dolaşmak lazım diyecem de hangi piyasa sorusu kafamı kurcalıyor cidden bizdeki bu bisiklet piyasası sadece internet üzerinde var

@Ali Ç.

o da ' üzerinde hiç sigara içilmedi, bayandan temiz ' ilanları dışında :)

yahu dayanamayıp gidip alacam şu tribanı merida t2 hayalleri de suya düşecek, o değil de iyi reklam oluyor bisiklet , enteresan bir fenomen, sanırım insanlardaki(özellikle yol bisikletçilerinde çok var) upgrade yapma içgüdüsünü tetikliyor bu bisiklet
bu olay markanın başının altından çıktıysa çok iyi bir pazarlama taktiği

Duz gıdonlu ır yol bısıkletınız ama ne yapacagınızı kestırenedınız mı o zaman sıze karsılastıgım Trıban ornegını sunmak ısterım Evet forumdaslar Trıban 3 araştırmaları son hızla devam edıyor. Sizlerle paylasıcagım model bu sefer duz gıdonlu Trıban 3 modeli. Arkadaşımızın yaptıgı degısıklıklerı kısaca paylasmak gerekirse Vıtes Fren kolu XTR ,Arka aktarıcı Alıvıo ,Brooks Sele , Lastıkler Marathon Plus . Devamı ise fotograflarda :) (link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link) Ayrıntılar ıcın bu lınkı ınceleyebılırsınız : (link)

Geri