Scudo Sports

Dünyanın en iyi heavy metal solisti kim?

en iyi kim?

• Toplam katılım
    25
Scudo
@Ali Menemen

sözelcisin sen heralde..
ama cumledeki turkcenı düzelt diye ifade etmek istedigim şey farklıydı bunu anlamamışsın muhtemelen lise3 sun bak az da kalmış sınavına daha cok çalışman gerek...

@victory

@victory
Kımızıyla 1. alıntıda işaretledim, gayet açık bir cümle. Ayrıca o kadar uyarıya rağmen 2. alıntıda en büyük hata yine yapılmış, dikkate almazsanız sorun değil ama bu forumda böyle yanlışların üzerinde ne kadar çok durulduğu tartışılamaz. Hayır sözelci değil sayısalcıyım, lise 3 değil lise 4 üm. 2 ile 2 yi topladığım kadar Türkçe yazarken t nin büyük olacağını da bilirim. Sizde yolun yarısındasınız neredeyse bence biraz daha gayret edin

@Ali Menemen

tamam özür dilerim ...
ben senin ne demek istedigni anladım fakat sen beni henuz anlamış degilsin .. o da olur herneyse ..
ama sende sorun bulmuyorum liseleri 4 sene yaptılar yarın bir gun dershaneler e rant saglamak için 5 de yaparlar 6 dı da ..şunu demek istiyorum üniye gel bi not tutmaya başla o zaman yazdıkların nekadar imla kurallarına uygun. o zaman konuşalım ... başarılar arkadaş.

foruma saygım sonsuz amaç neyi paylaştıgımız. c yi ç yazmışım ş yi s yazmışım bunlar deil benim amacım...

@victory
Üniversite de not tutarken acele vardır, burda ise acelemiz yok sakin sakin ve düzgün yazabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: victory
Bon Jovi'nin its my life parçasını çok severim ama rock grubuna kaçmıyor mu biraz Bon Jovi :)

• Beğen
Tepkiler: victory
Geri