Scudo Sports

Dünyanın en hafif V-Fren seti

@H.Çağrı

tam giyindim ,kuşandım... antrenmana çıkacağım....şeytan dürttü galiba...
hem robot gibi olmuşuz zaten ..her gün (pazar hariç) 6:30 da kalkıyorum...:)

Scudo
Maşallah Selçuk abi:)

Dün Hakan abilerle bekledik seni temelli için ama biraz geç çıkmışsın herhalde yola ben dönerken gidiyordun :) Bilmiyorum tanıdın mı beyaz forma vardı bende de:)

@Selçuk Çilek

Evet biraz geç farkettim ama aldım selamını :)
Senin traktörde yolda çok garip duruyordu yaw:eek: :rolleyes: :p
:boese157: hem ne işi var o aletin asfaltta dağ-taş diye çırpınıyordu valla...
(ben gördüklerimin yalancısıyım :))

@d.berkay

traktörün özelliği de budur ya...hem tarlada gider ..hem asfaltta..biraz yavaş gider ama gider...eşit yaşta ve yaklaşık eşit yıl bu sporun içinde bulunan bir bisikletçi ile aynı rampada eşit hız da kalp atışlarım %15 %18 daha yüksektir. yani ben traktörle o da 9kg lık bir "hız makinası" ile giderken...ama canınmı sıkıldı asfaltta? ..yine tarlaya girersin...
tersini düşün...yani yol bisikletini ..canınmı sıkıldı? girersin tarlaya...:eek:
ve orada kalırsın...:ci: :ci: :ci:
yinede bu yazım yolmu ?MTB mi? gibi bir ayrıma gitmiyor..çünkü benim de bir yol bisikletim var...biraz eski model..biraz CroMo...ama traktörün yarı ağırlığında:)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Abicim madem öle toplasana bir hardtail mtb :) Bak bana aynı bisikletle temelliye gidip-gelip aynı gün mtb yarışına katılıyorum :) Bence de kesinlikle bu bakımda mtbler çok daha kullanışlı :)

Neyse konuyu çok baltaladım affola... :rolleyes:

butun almıslar ve alacaklara hayırlı olsun gle gule kullansınlar cok kalıte ve guzel duruyor :p

@Hasan Çağrı

Yahu bir ara bütün gece Pc başında oturup bana (-) puan verip -31000'lere indiren arkadaşlar vardı :) Zararlı bu forum efendim,yasaklansın bence :)

@Selçuk Çilek

"Some religions practice 7 days a week - Gatorade Commercial 1997" :)

Geri