Scudo Sports

dunyanin en guclu el feneri

ahmet centeli

Aktif Üye
Tepki
157
The Torch
bunu montajını bisiklete yapacaksın
The Torch adli bu el feneri 4100 lumenlik lambasi ile dunyanin en guclu en feneri kabul ediliyor. Hatta Guinness Rekorlar kitabina girmesi icin gorusmeler suruyormus.http://www.wickedlasers.com/images/products/wicked_lights.jpg

Peki dunyanin en guclu el feneri olmak ne demek?
Cikan isik siddetine bagli olarak cikan isi ile sigara, kagit yakabiliyor, isigin onune koydugunuz kap icinde yumurta pisirebiliyorsunuz. Nerdeyse zifiri karanligi, gunduze ceviriyor. Urunun yapabildiklerini gormeniz icin (link)sitesindeki fotograf/videolari incelemenizi oneriyorum.

Urun $300, kendi icinde gelen sarj edilebilir pilleri 15dk dayansa da, sitesinden yedek pil ($20) ve lamba ($10) almaniz mumkun.

dunyanin en guclu el feneri

Scudo
ne kadar uzağı gösterir acaba?

deli bir şeye benziyor =) çakmak niyetine de kullanılabilir.

Aslinda guzel de, insan sehir icinde kullanmaya cekinir bunu:)

Led Lenser markasına bakmanızı tavsiye ederim hem nispeten daha ucuz hemde arabalara sellektör yaptıracak kadar güçlü :)

Karşıdan gelenlerin kaza yapmasına neden olabilirsiniz. Bunun için kullanmanızı tavsiye etmem.

zaten trafikte bu kadar güçlü bir aydınlatmaya ihtiyaç duymayız. sadece karşıdan gelenlerin dikkatini çekecek bir flaşör ve arka kırmızı flaşör iş görür.. bu fener kaska monte edilerek gece orman sürüşü yapma amacıyla kullanılabilir. fakat pilin 15 dakkada bitmesi sıkıntı yaratır. ama yinede çatıdan 2 apartmanı aydınlatabilecek bir fenere ihtiyacım ne kadar var bilemedim doğrusu :) şahsen benim yok.. zaten bi fenere verecek 300 dolarımda yok :)

Polarion Night Reaper 5200 Lumen
(link)

• Beğen
Tepkiler: Abdulkadir ARSLAN
Güçlü ama eğer bisiklet için düşünüyorsanız fazla uzaklaşamayacaksınız demektir:)

Battery Lifetime: 5 Minutes

5 dakika The Torch icin sanirim. Night Reaper ayri bir kategori (askeri amacli, vs). Zaten bu baslik altinda bahsi gecen fenerler bisiklet icin degil.

Bence tehlikeli açık unutup çantanıza koydugunuzu düşünsenize :) bence 10 liralık flaşörler iş görür bu deniz altı kullanım için uygun olur :)

Geri