Scudo Sports

Dünyanın en değerli 10 markası

@victory

bu sitenin ana konusu bisiklettir bence .konuşulabilecek diğer konular ise bisikletle bağlantısı olan diğer konular (örneğin tarihçesi, faydaları, sağlık konusunda etkileri, vs vs)
ekonomi-piyasa konusu konuşulacaksa eğer bu da bisikletle bağlantılı olmalıdır (örneğin bisiklet piyasası hakkında bilgiler, yeni çıkan modellerin fiyatları, ekonomik faaliyetler içindeki yeri, ülkemizin diğer ülkelerle kıyaslanması vs vs)

Scudo
Forum Bisiklet Forum Ama Yaşadığımız Dünya Bisiklet'den İbaret Değil Bence Konu Güzel Açan Arkadaşa Teşekkürler.

google internete bağlı her bilgisayarla ve kullanıcısıyla çıkar ilişkisi olan bi firmadır. böyle bi ilişkiyi yıllarca kim sürdürmek isterki ?:)

Şöyle bir şey de var: THY de "Turkish Airlines" adını iyidei iyiye dünyaya duyurmaya başladı...

@matrixod

Bu benim aldığım bir duyum idi bir kaç yıl önce,ne kadar doğru bilemem...

Türkiyede ki ilk domuz çiftliği pınar şirketine ait olduğuna dair...

not:Ayrıca
(link)
adlı sitede domuzun niçin yenmesinin dinen caiz olmadığı, nasıl bir hayvan olduğu( kendi atığıyla beslenen bir hayvan olduğundan vs vs...) açıkça bahsedilmektedir...

copy/paste yaparsam çok yer kaplayacağı düşüncesiyle link verdim.... umarım faydalı olur....

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
paylaşım için teşekkürler :)
microsoft la google'nin yeri beni şaşırttı.
microsoft'u 1. sırada bekliyordum açıkcası

En değerli markası google olduğuna hem fikiriz fakat en bilinen markası tartışmasız Coca Cola dır ...

Geri