Scudo Sports

Dünya Saati 2010

nükleer kedi

Forum Bağımlısı
Tepki
443
2010 Dünya Saati 27 Mart 2010 saat 20:30 olarak planlandı. 2009 yılında milyonlarca insan bir çok şirket ve belediyeler karbon salınımı ve küresel ısınmaya dikkat çekmek için ışıklarını söndürdü. Eiffel Kulesi, Mısır Piramitleri, Empire State binası gibi bir çok turistin akın ettiği yerlerde bunlara dahil oldu. 3 yıl önce Avusturalya'da başlayan etkinliğe ilk defa Türkiye de geçen sene katıldı. İstanbul'da bazı yerler ışıklarını söndürdü fakat ülkemizde çok fazla duyulmadı bu olay. Umarım bu sene çok daha fazla kişi ışıklarını söndürür. Siz de çevrenizdekilere, belediyenize veya şirketinize duyurarak daha fazla kişinin katılmasına yardımcı olabilirsiniz.
Siz de dünyamıza olan destiğinizi gösterin: (link)

Aşağıdaki adresteki kodu sitenize kopyalayarak sitenizden bu olayı duyurabilirsiniz. Forumdada duyurulursa çok iyi olur.
(link)
Bu arada o saatlerde toplu halde bisiklet de sürlebilir ne dersiniz? :)

Scudo
Her konuda olduğu gibi duyarlılığın ve bilgilendirme için tşk ler.Neye duyarlılığımız kaldı ki kardeş.Umarım üç kişide olsa katılımı olur.Çok tşk ler.
İyi Forumlar.

İlginizden dolayı ben de size teşekkür ederim. :)
Ben kendi adıma Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan Belediyesi ve ODTÜ rektörlüğüne bir mesaj ilettim. Umarım etkili olmuştur :)

Katılım yaptım.Arkadaşlara da haber verdim ama kimse ilgilenmez gibi geliyor.Olsun en azından kendim destek olacağım.

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
Sadece bir gün değil hergün gereksiz yere kullandığımız her şeyi azaltalım.Kullandığımız her şeyi verimli kullanmaya çalışalım.

Kullanmadığımız bisiklet parçalarını çöpe atmak yerine süs eşyası olarak bile kullanabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
(link)
Dünya Saati 2010'dan fotoğraflar. Türkiye için son 40 dakika.

Geri