Scudo Sports

Dünya Otomobilsiz Yaşam Günü Bisiklet Turu

Mitingi dert etmeyin. Miting olması daha iyi.. Akşam başlayacağı için bizi ilgilendirmez. Yolu sabahtan itibaren kesiyorlar, trafiği Bakırköy yönüne veriyorlar. Yani ilk etabın önemli bir bölümünü bomboş yolda geniş geniş süreceğiz. Ben özellikle miting günleri sahil yolunda (sabah erken saatten itibaren) turlarım. Herkese de öneririm. Mükemmel oluyor :)

Scudo
Tur hakkında hiçbir şey yazılmamış, şaşırdım.

Benim çok keyif aldığım bir tur oldu. Maalesef kendi fotoğraflarım (birkaç selfie) haricinde güzel fotoğraf çekemedim, o yüzden turdan kareler paylaşamayacağım. Varsa güzel fotoğrafları olan arkadaşlarımız, eklesinler, faydalanalım :)

Katılan herkese teşekkürler, birarada olduğumuz için güzel bir turdu.

Tura katilamadim ama şöyle bir poz yakaladim burada olan varsa teşekkür edebilir :D

Dosyalar

• IMG_20150920_143730.jpg
    IMG_20150920_143730.jpg
    102,9 KB · Okunma: 52
@Birhan K.

katılıyorum çok güzel bi turdu bence, yavaş tempoda istanbulu izleye izleye turladık :) malesef bende gece telefonu sarja takmadan yattıığım için 2-3 selfie anca çektim :) turda emeği geçenlere teşekkür ederim

Normal yollarda hızlı giderken köprüden toplayamadılar bizi :))

Dosyalar

• 2015-09-20 11.07.13 1.jpg
    2015-09-20 11.07.13 1.jpg
    93,2 KB · Okunma: 45
Kazasız belasız güzel bir turdu fakat öncesinde Unkapanı Köprüsü'nde tam yanımda bir arkadaş feci bir kaza yaptı. Tura katılmak üzere gelirken telefona cevap vermek istemiş, kaldırıma çarpıp takla attı, 3-5 tane ön dişi kırıldı. Bütün moralim alt üst oldu. Çok geçmiş olsun.

Bunun dışında tur sırasında bir aksaklık görmedim. Sadece miting hesaba katılmadığı için ana grup Taksim'de toplandı sanırım, oraya kadar bireysel gelindi gibi, Sirkeci'den Zeytinburnu'ya giden yol kapatılmıştı. Beykoz-harem dışında 1-2 şerit kapatarak gayet iyi gelindi.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/20/6c53121fc70856e82f89d0496ab689b7.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/20/e57902080bf05bf70f70d650bf3d01a8.jpg

Ben de çok iyi olmayan iki fotoğraf çekebildim..

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/20/e2db8624eddd06a657645fced90e50a4.jpg

Ümraniye çıkışlı rota.

Sadece benim gördüğüm 7-8 tane kaza yaşandı. Bisikletlilerimizin grup sürüşü konusunda oldukça bilgisiz ve deneyimsiz olduğunu gördüm.
En yakınımda, sol-ön çaprazımda iki kişi birbirine takılıp düştü, yanımdaki arkadaş bir anda panik yapıp ön freni sıkınca arka lastik havaya kalktı, sanırım o ve arkasındakiler de düşmüştür.
Köprüyü yarım saatliğine kapatmalıydılar. O bakımdan eksiklik vardı.
Su ve kumanya organizasyonu güzeldi, bir tane de reflektörlü yeleğimiz oldu.
Dediğim gibi, grup sürüşü...

@Kuzey Ege bu kadar kalabalık katıldığım ilk turdu. zaten yavaş tempodaydı belden aşağı hiç bi yorgunluk yokken, sağa sola millete çarpmıyım diye gidon+freni sağlam tutmaktan ilk defa kol+parmaklarım ağırdı :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Gayet keyifli bir turdu, Yıldız'da köprü sapağından katılıp sonuna kadar devam ettik. Yıldız köprü sapağından bir kare;
20150920_122926.jpg

@mzerenoglu
Evet ya, bende de çok Ağrı oldu, hatta gece bile ağrılar devam etti bileklerde. Dedim hatta bizim gidon ayarlarını mı gözden geçirmek gerekiyor acaba.
Demek ondanmış. Ben de öyle sımsıkı gidona yapışmışım ki, tur bittiğinde yarım saat ayıramadılar, kaynakçı çağırdık da ondan sonra düzeldim :D

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
Bursa'da bu durumdaydı, çok eğlendik! :)

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12036535_431416213713901_7895286210798267742_n.jpg?oh=7ac0bd3743e3eb15aaffb5b1b8540c14&oe=56A02C40

@Kuzey Ege

:D :D aynen abi, akşam spor salonuna gidcektim kollar işe yaramaz diye gidemedim anca geçti ağrılar :)

Ağrılı insanlar kafilesine beni de dahil edin :)

Grup sürüşünden bihaber sürücüler yüzünden, frenlemekten ellerim, ilk kez uzun bir tura single speed ile katılmaktan dolayı da ön kol ve karın kaslarım hafif ağrıyor :)

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
Defalarca uyarı yapılmasına rağmen fotoğraf-selfi için köprü üstünde ve hatta bisikletliler için ayrılan şeridi çaprazlama ortalayarak duran zat-ı muhteremlerin kulaklarını epey çınlattım.

Hayvanlar bile çüş-deh kelimelerini anlarken uyarı yapılmasına rağmen ısrarla köprü üstünde niye durursunuz arkadaş? Arkadan gelenleri ne kadar tehlikeye attığınızın farkında değil misiniz? Madem o kadar fotoğraf çekme merakınız var, tek başınıza geçin köprüden. İstediğiniz yerde durun ve fotoğraf çekin.

''Köprüden geçemiyoruz yaaa'' diye şikayet ediyorsunuz ama köprüden nasıl geçileceğini biliyor musunuz?

ikili, üçlü gruplar yetmiyormuş gibi üzerlerinde Pedalşörler forması olan koca grup 1-2 noktada şeridin yarısından fazlasını kapatarak durması hiç ama hiç hoş olmadı...

@Fatih Çetin
Söylemeyeyim dedim ama her kilometrede padalşörler toplan, padalşörler şöyle yap, padalşörler buraya zırt pırt grup olarak duraklama yapıldı. Abartılı bir ekip ruhları var..

@Ömer E.

O kalabalıkta bir grubun toplu olarak hareket etmeye çalışması zaten ayrı bir facia idi. Yahu biz 4 bireysel katılımcı bile yeri geldiğinde sıkıntı olmasın diye aynı anda hareket etmedik.
Köprü üstünde foto için en az 20 kişi birden durmak ta neyin nesi? Bu kadar mı düşüncesizler?

Geri