Scudo Sports

Dünya Otomobilsiz Yaşam Günü Bisiklet Turu

@Lykiafogu

Peki dönüşte karşıya vapur ile mi yoksa metrobüs ile mi geçmeyi düşünüyorsunuz?

Scudo
Arkadaşlar, ulaşım için tavsiye Marmaray + Yeni kapı istasyonundan Metro (Atatürk Havaalanı yönüne giden), Zeytinburnu durağında inin Çırpıcı Parkının içinden geçerek Marmara foruma geçmeniz 1 dk kadar sürecektir.

Bostancıdan gelenler Deniz otobüsünü kullanabilir 3 tl ayrıca bisiklet ücreti oluyor gişeden bisiklet bileti alıyorsunuz. Deniz otobüsünden indikten sonra Kennedy Caddesine çıkıp sağa doğru devam ederseniz biraz ilerde Bakırköy'ün içine doğru (Yenimahalle tarafları) bisiklet yolu ile karşılaşacaksınız bu yolu takip ederek Marmara Foruma ulaşabilirsiniz.

Maalesef ben de şehirdışında olacağım için katılamayacağım, katılacaklara şimdiden iyi gezmeler diliyorum.

Zevkli geçeceğine eminim forumdan katılanlar tanışabiliriz beraber turlayabiliriz

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@selo06sarac Biz 3 kişi katılacağız tahminen 1. etaba kesin olarak katılacağım diğerlerine de katılmayı düşünüyorum ama karşıdan dönüş durmuna bakacağız. Metrobüs olarak 16:00-22:00 arası bisiklet alınmıyor diye biliyorum. Tur 17:00 gibi falan biteceğine göre karşıya geçersek mecbur vapurla dönülecek.

@tege Bu arada sırtımıza bisiklet forum üyesi diye bir kağıt mı yapıştırsak üyeler olarak birbirimizi bulalım tanışalım diye :D

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
@Lykiafogu forum bize forma dağıtmalı reklam yapıyoruz sonuçta :)

• Beğen
Tepkiler: Lykiafogu
Yol arkadaşımın caanım bisikletini çaldılar bu akşam, yalnız gideceğim. Saat 8:00-8:30 gibi Üsküdar'dan vapura binmeyi planlıyorum. Arkadaşlık etmek isteyen olursa Üsküdar vapur iskelesinde buluşabiliriz..

şu ana kadar hiç katılmadım bu organizasyona. köprü üstünde durup fotoğraf çekmeye izin veriyorlar mı?

@Ahmet Ayaz
Aslında izin verilmiyor ama çok kişi durup fotoğraf çekiliyor, geçen sefer köprüde tek şerit açıktı bu yüzden köprüde çok sıkışıklık yaşandı bu yüzden, tabi insanlar kırk yılda bir köprüden geçerken belgelemek istiyor da bu şartlarda köprüyü geçmek çok zor olmuştu sıkça durmak zorunda kalmıştık. umarım bu sefer daha çok şerit açılır.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
@Yalchinosis yani herkes bu hatırayı saklamak ister. ben kızımı götürmeyi düşünüyorum, e tabi onun ileride bakacağı bir fotoğraf kalması gerekiyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Yalchinosis
Bu etkinliklerde değil de c.başkanlığı bisiklet turunda güzeldir köprü geçişi. Tum seritler açık olur köprüde. Birak selfie çekmeyi, yat uzan asfalta, iki kita o denli rahat.

Ama bu etkinlikte selfie ve beklemeler yüzünden köprüde kaos yaşanacak, bilginize :)

Etkinlikten haberim yoktu, başlığı açan arkadaşa teşekkürler.. Ben de katılacağım.

@Lykiafogu bende bir arkadaşım ile katılacaktım ama bu akşam tanıştığım arkadaşlar da gelirse 5-6 kişilik bi grup olacağız. Şuan tek sıkıntı aynı güne denk gelen miting gözüküyor bu nedenle acaba 2. etabdan mı katılsak diye düşünmekteyim.

Tur saat 10da mi 9.30 da mi başlayacak

sabah metrobüsle söğütlüçeşmeden gidicem tek başıma, aynı yerden gelecek varsa beraber gidebiliriz :)

arkadaşlar herkes katılabiliyor dimi ? ayrıca hızlımı gidilecek yoksa yavaşmı ? babam iyi,hızlı sürer ama kalabalık olursa hızlı süremeyecektir. ayrıca marmara forumda kaç dakika beklenecek olaki 10 dakika geciktik diyelim. başvuru yapmaya gerek varmı ? ayrıca varsa kurallar neler ? bilelimde sorun yaşamayalım.

Kimler gidiyor

@tege
yarın kaçta marmara formun orda buluşacağız :)

Geri