Scudo Sports

Dünya Diyabet Diyabet Haftası Ankara – İstanbul Turu

Scudo
Keşke bizlerde NECATİ bey kadar heyecanlı olsak,Necati bey ve arkadaşlarına sonsuz teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Necati Bilgen
Örneğimizsiniz,

Enerjinize ve azminize hayranım.

Çevremdeki herkese bisiklet ve azim konusunda sizleri örnek gösteriyorum.

Bu heyecanınız, bu azminiz hiç sönmesin.

Çok çok teşekkürler.

five

• Beğen
dernek olarak yapılan en güzel organisyonlardan birinde ben yokum ama dernek her zaman güzel şeyler yapıyor

çok güzel olmuş ayaklarınıza sağlık

Çok anlamlı olmuş.Nasıl bir yorumda bulunacağımı düşünemiyorum.Böyle bir etkinlik için ayaklarınıza,paylaşım için ellerinize sağlık.Böyle etkinliklerin sürekli olması dileğiyle.

• Beğen
Büyük emek ve büyük mücadele.Buna her zaman ihtiyaç var.Cidden bisiklet sürmek bir anlamda çevreye ve insanlara olan sorumluluk bilincini taşıma ve yansıtmaktır bence..Bunu tabi en güzel örneğini sizler vermişsiniz..
Herkese çok tşk ler..Slm lar..

• Beğen
çok güzel bir tur olmuş ayaklarınızı sağlık bu turlar sürekli yapılmalı bisikletin önemi bu şekilde daha fazla anlam kazanır

• Beğen
Güzel bir organizasyon olmuş. Necati Abi, galiba Bolu-Adapazarı etabında konakladığınız yerin adını yanlış yazmışsınız. Kaynarca değil Kaynaşlı olacak. Bu arada yakın zamanda kaybettiğimiz Süleyman Şatır'ın ruhunun şad olmasını dilerim.

• Beğen
çok anlamlıo bir tur gerçekleştirmişsiniz.katılan herkeezin ayaklarını pedalına sağlık...

Geri