Scudo Sports

Dünya bisiklet günü

Scudo
(link)

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü'nde, Bakırköy'deki konutundan Fatih'teki iş yerine 23 kilometre pedal çevirerek bisikletle gelmiş👏

Pandemi kapsamında Avrupa da birçok şehirde bisiklet ve yaya önceliği arttırılmış.
Örneğin Brüksel de şehir içi ulaşım hızı arabalar için max 20 km/h ile sınırlandırılmış.
Almanya da yol kenarı park yerleri bisikletlere ayrılmış. Çünkü işe gitmek için otobüs-tren yerine bisiklet tercihinde ciddi artış olmuş.
Darısı başımıza.

kaynak: dış basın.

• Beğen
Tepkiler: akyuzmk
İnstagram'da CyclistTürkiye dergisi bisiklet çekilişi yapıyordu
Katılan oldu mu???

Merhaba,

Kesinleşmesiyle ilgili bir bilgiye ulaşabildiniz mi? Kendi sayfalarında bir duyuru göremedim.

ben burada görmüştüm

düzenleme: yeniden paylaşımlar yapıldı bebidoskta izinler alındı herhalde yöneticiler tur duyurusunu silmese veya yeni başlık açsa iyi olur

Dosyalar

• WhatsApp Image 2024-05-17 at 13.15.10.jpg
    WhatsApp Image 2024-05-17 at 13.15.10.jpg
    80,6 KB · Okunma: 19
Son düzenleme:
Merhaba;

1 Haziran Pazar Günü Bisikletliler Derneğinin Kıtalar Arası bisiklet Turuna kimler geliyor.1000004146.jpg

Son düzenleme:
Bu yeşilayın organizasyonundan bağımsız mı?

• Beğen
Tepkiler: bypluckybike
Yeşilay bisiklet turuna katılacağım oradan geleceğim yetişirsem.

Dosyalar

• IMG-20250527-WA0104.jpg
    IMG-20250527-WA0104.jpg
    85,5 KB · Okunma: 23
  • IMG-20250527-WA0115.jpg
    IMG-20250527-WA0115.jpg
    96,5 KB · Okunma: 23
  • Beğen
Tepkiler: murat serbet
Ben geçerim, güzel fırsat, daha önce de geçmiştim. Bisikletliler Derneği etkinliğidir. Ortadaki benim :) Elde 360 kamera vardı

1748427242512.jpeg

Oğlumun antrenmanı var. onu ayarlayabilirsem ikisine de katılmak çok iyi fikir.

Ben geçerim, güzel fırsat, daha önce de geçmiştim. Bisikletliler Derneği etkinliğidir. Ortadaki benim :) Elde 360 kamera vardı

327510 dosyayı görüntüle
Tek başına gelince fotograf ya da video çekimi biraz sıkıntı oluyor. Köprüde durmak da çok ayıp oluyor. İrfan Bey, yine 360 kamerayla çekim yapacaksanız sizin guruba yakın sürsem iyi olur :)
İlk turun bitiminde Sirkeci'den Kabataş'a sürüp oradan finikülerle Taksim'e çıkılabilir yetişebilmek adına.

Son düzenleme:
Bu yeşilayın organizasyonundan bağımsız mı?
bu etkinlik Yeşilay dan bağımsız Bisikletliler Derneğinin düzenlemiş olduğu bir etkinlik.
Organizasyon hk hic bi bilgi paylasmamissiniz

1 Haziran Pazar Günü saat 11:30 da Cevahir avm önünden hareketle başlayacak.

Mecidiyeköy üzerinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden geçerek Üsküdara , oradan ise harem gidilecek harem otogar da bitecek.pro-Ojwbf2P3.jpeg

Son düzenleme:
haremden sonra bir kartal sahil yolu turu yapılır mı toplu olarak

Geri