Scudo Sports

Dtswiss Xr 4.2d çemberli-Xtr 975 göbekli Jant seti

Samet Şenel

Forum Bağımlısı
Tepki
772
Bisiklet
Bisan
Merhaba,üst seviye bir sete geçmek için elimdeki jant setini satıyorum.Göbekler Shimano Xtr 975(2008),çemberler dt swiss xr 4.2d,tel ve tel başları siyah taiwandır.Vuruk,çatlak vs kesinlikle yoktur.Ağırlığını merak edipte tartmadım ancak oldukça hafifler.Resimde görünen rotor,ruble ve lastikler fiyata dahil değildir.Yanında 72 adet sıfır Dtswiss Revolution 2.0/1.5/2.0 256mm'lik tel ve tel başları hediye edilecektir.Biraz tozlanmışlar resimde kusura bakmayın:)İlgilenenlersametmania@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.

Fiyat:400 tl.
Kargoyu alıcı öder.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Dostum fiyat çok makul bu parçalar için. Keşke şu inadımı bi yensemde disk frene geçsem :D Alana hayırlı olsun şimdiden :)

@Fatih Kısa

Hidrolik fren verelim birde sana yanında komple :)

Disc frene karşıyım neden bilmiyorum ama karşıyım :)

:) aynen fatih kardeşim eskiden bende karşıyım semiyodum ama 2 ay önce taktım tadına baktım şimdide v frenden nefret ediyorum :D:D
aslında dşündüğün zaman disc frenin güzel avantajları var..
mesela benim için en büyük avantaj uludağa kışın tırmandığımda v frenlerin yaptığı gibi hemen erime ve o iğrenç siyah renkte olmuyacak :)
disc o yüzden mesela benim için rahat olucak diye düşünüyorum ama v frenede saygı duyuyorum:)
zamanında çok kullandımm :)
jantlar süper bu arada alan arkadaşa hayırlı olsun :)

Aslında tam olarak karşı değilim yerine göre kullanılabilicek alet edevat ama şu anda benim xc tarzında fren ihtiyacımı v-fren fazlasıyla karşılamakta. İlerde bi allmountain ya da freeride bisiklet topladığımda kesinlikle tercihim diskten yana olucaktır orasıda gayet net. :)

Dostum kusura bakma biz senin dükkana gelmişizde sanki çay söyleyip sohbet ediyormuşuz gibi oldu ama azcık :D idare ediver :D

@onur katrağ

Evet DİSK frenin güzel avantajları vardır, fakat ismi DİSK frendir, disc değil;)

Tartabilirseniz sevinirim :)
Bu arada çemberler disk ve tubeless, değil mi? :)

Fatih jantlar disk ancak tubeless değil.. çevirici ile tubeless yapabilirsin.

@fatihgüven

Çemberler disk uyumlu fakat tubeless değiller,arkadaşında dediği gibi kit ile tubeless kullanabilirsiniz,ağırlık olarak çemberler ve göbekler 1270 gram civarında yapıyor,taiwan tel ve tel başlarının ağırlıklarını bilemiyorum ancak en kötü ihtimal 500-550 gram civarındadır.Tabi bunlar internet verileri,tartma fırsatım olursa buraya yazarım :)

Revo telleri bu jant üzerinde uyumlu mu yani kullanılabilir mi?

@Throne

Hayır kısa geliyorlar,uzunlarıyla değiştirip kullanılabilir.

@bikeamania

6-7 ay gibi bir süre hobi amaçlı kullanılmışlardır

Geri