Scudo Sports

Dtswiss Revo teller--Weinmann X-prod Jant seti

Samet Şenel

Forum Bağımlısı
Tepki
772
Bisiklet
Bisan
Merhabalar,elimde fazla bulunan malzemeleri satıyorum.Resimler biraz kalitesiz oldu kusura bakmayın.

Teller: Dt swiss Revolution 2.0/1.5-256mm ölçülerinde,tel başları ile birlikte orjinal kutusunda 72 adet vardır.Yanında 32 adet dtswiss bordo tel başıda veriyorum.Yeni jant setime uymadıkları için satıyorum.
(link)
(link)

Jantlar:Weinmann x-prod çemberli,36 delik,paslanmaz çelik teller,Shimano m475 göbekler.4 ay civarı kullanıldılar oldukça temizler.Akord ihtiyaçları,çatlak,vuruk yoktur.Çok sağlam bir settir.Yanlarında Avid g2 rotorlarla birlikte veriyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

DtSwiss revo teller:100 Tl.(Kargo alıcının)
Weinmann jant seti:100 Tl.(Kargo alıcının)
İrtibat:sametmania@hotmail.com

Fikir oluşturması için koyuyorum tellerin sıfır fiyatı (link)

Scudo
@onur öcal

Xc tarzı bisiklet üstünde geldiler.

jantlar yeni salcanolarda ki jantlardan. göz kararı aşağı yukarı supra bh lerle aynı genişlikte gibi gelmişti bana.dh için deilde allmountain için kullanılabilir sanırım.

Evet genişlik olarak ve kalınlık olarak bendeki dt swiss xr 4.2d çemberlerin yaklaşık 2 katı diyebilirim.Oldukça sağlamlar yani teşekkürler:)

Selamlar, Dt swiss Revolution teller kullanılmışmıdır? yoksa sıfırmıdır?

@salih33
Merhaba;
Kullanılmadılar,64 tanesinin yanında gri sıfır tel başlarıyla birlikte,diğer kalanların tel başları yok.Yanlarında 32 adette kullanılmış bordo dtswiss tel başıda verilecektir.

Jant seti satılmıştır.Dt revo teller için ilan günceldir,kargo benden.

Teller sanırım 4.2D çemberler için kısa kalıyorlar doğru mudur? Ben hesaplamıştımda 262mm doğru ölçüydü 4.2Dler için.

@d.berkay

Evet maalesef kısalar.260 ya da 262 diye hatırlıyorum doğru ölçüyü.

Geri