Scudo Sports

DT Swiss R24 Spline teker seti kullanan / fikri olan var mı?

RR 21 dicut benim de ilgimi çekti. 1500 gr civarında akıcılığı ile oldukça mantıklı bir jant seti olarak görünüyor.. Bu set içinse 1820 gr erdoğanlar bisikletin sitesinde bir bilgi verilmiş. Kendi sitesinde 1725 diyor.. Çok hafif değil ama genel anlamı ile memnunum.. Sanırım Dt swiss yol grubunun giriş seviyesi bir set.. Erdoğanlar Bisiklet'te bir ara kur düşükken aldım.. İyi etmişim..

Scudo
evet şuan için R24 aluminyumun girişi seviyesi bu markada, yine de mavic, fulcrum, shimano setlerin orta seviyelerine denk geliyor :)
2.000gr modeller hala mevcut bu markalarda, commute için bile üzüyor bu jantlar :/

@amoush00

Campagnolo Khamsin mi Dt Swiss R24 Spline'ı mı seçmeliyim dersiniz? İkisi de ağır sayılabilecek jantlar, önemli olan akıcılık ve dayanıklılık. Az biraz da göbek sesi ve görsellik.

Dt swiss R24 1725 gr bazı sitelerde, 1810 gr bazı sitelerde. Sanırım birisi qr millerle, birisi miller hesaba katmadan. Evet hafif değil. Lakin akıcı bir set .. Bir ara Erdoğanlar bisiklette indirim ürünüydü. Aldım. Memnunum genel anlamda. Diğer jantı bilmiyorum. Arkadaşım novatech jetfly aldı. Alüminyum ama hafif. Ve gördüğüm kadarıyla akıcı. 1435 gr .. Bir arkadaşımız satıyor özelden yazarsanız sizi yönlendiririm. Yurt dışından getirip siz oradan alsanız kaca mal olacaksa o fiyata satıyor. @OnurÖzdağ

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Khamsin modelinin farklı örgüleri mevcut;
normali arka 20 telli, G3 versiyonu (3lü grup örgü) 24 telli ve ufak bir farkla daha ağır, büyük ihtimalle estetik açıdan G3 tercih edebilirsiniz, çevremde günlük bisikletlerinde kullananlar var kötü bir jant değil sonuçta.

DT24 çok ufak bir farkla Campy'den hafif, benim tercihim cyclocoss onaylı bir jant olmasından ötürü DT olurdu.
öncelik teknik özellik bence ama tercih meselesi tabiki, bu sebeple dicut ve spline göbeklerin sesini beğenebilirsiniz.

@OnurÖzdağ

@OnurÖzdağ
Aynı jantı kullandım harika bir göbek sesi var bi okadarda akıcılık ve çok sert yollarda bile akort istemez sıkıntı olmaz okadar dayanıklı bir jant

Bir de güncel bir model alacaksanız ve kilonuz çok düşük değilse Campy modellerinde c17 versiyonları hariç yatırım yapmayın derim,
eski versiyonların içi 15mm olduğu için bariz fark var.

• Beğen
R24 ü 1 aydır kullanan biri olarak gayet memnun olduğumu belirtmeliyim. Bu 1 aylık süre boyunca hızlı giderken istemeden de olsa derin çukurlara girmişliğim de vardır. Her seferinde bu sefer jantı bozduk diye hayıflandım ama hiç bir sorununun olmadığını görünce bu zamana kadar güvenim arttı diyebilirim. Hub sesi ilgi çekici. Çevrenizdeki insanların bu ses nereden geliyor diye aranmalarına şahit olabiliyorsunuz. (bazen bisiklet yolunda yürüyen insanları uyarmak için zil yerine hub sesini kullanıyorum) Onun dışında akıcı bir jant sizi üzmez diyebilirim.

Ben çok kötü yollarda kullanıyorum. Şu anlık bir sıkıntım yok memnunum :)

• Beğen
@Uğur Sabuncu valla kardeşim ben dt swiss r24 spline kullanıyorum hub sesi güzel akıcılığı şahene gerçekten güzel jant seti aldığım bisikletin üstünde geldi gayet memnunum diğer jant setlerine milyarlarca para dökmesin derim millet. Mavic. token .zipp vs vs uygun yollu şahane jant seti bu dt swiss r 24

@amoush00 rs11 felan hikaye denedim mavic aksiumda öyle

Geri