Scudo Sports

Dri-fit (nike), climalite (adidas), drycell (puma) vb...

Fatih Elma

Üye
Tepki
5
Spordan bayağı uzak kaldığımı farkettim, zira bu tenolojiler oldukça eski görünüyor, ben yeni yeni okuyorum.

Her üç markanın sunduğu bu teknolojinin özelliği teri dışarı atması ve size hissettirmemesi. İddia bu. Bu konu başlığı altında, bu ürünlerle alakalı tecrübelerimizi paylaşabilir, denk geldiğimiz uygun ürünleri paylaşabilir, konuya katkı sunabiliriz.

Bu teknolojilerle alakalı özet bilgi: (link)

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Scudo
hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum. okuyunca bakalım neler değişecek..

Bu ürün harika.Ben şahsen kullanıyorum.Soğuk havalarda hele ayrı bir harika.Nike dri fit ürünler gerçekten çok iyi.Şiddetle tavsiye ederim...Bu ürün ile ilgili youtube da videolar var...
60021 dosyayı görüntüle

Bir soru: Bu ürünler sanırım %100 polyester kumaştan üretiliyor. Peki tersi geçerli mi ? Yani her %100 polyester kumaştan üretilen ürün aynı zamanda yukarıda belirtilen markaların sağladığı etkileri sağlar mı ?

@Fatih Elma % 84 polyester , % 16 elestan kumaş.Sanırım hemen hemen sağlar.Yalnız değişik bir dokuma tekniği var.Ter dışarı atılıyor vücut sıcaklığı hep aynı kalıyor.Diğer markaların
ürünlerini kullanmadım , o yüzden yorum yapamıyorum....

@Fatih Elma

Olayin tek esprisi polyesterden imal edilmis olmasi degil. Teri disari atmasi, kumasin ozelliginin yaninda dokuma sekli ile de alakali.
Tekstil olayi oldukca teferruatli bir konu.

Fazla model ve renk secenegi bulunmuyor olsa da, ben Hummel'in urunlerini tavsiye ediyorum. Performansi unlu markalar ile ayni, fiyatlari bu markalarin ucte biri. Deneyin derim. Markaya para vermeyin.

Eşofman takımı olarak uygun bir Nike modeli buldum, deneyeceğim bakalım:

(link)

Adidas bu teknolojiyi çeşitli alt başlıklar altında sınıflandırıyor: ClimaLite, ClimaCool, ClimaProof vb...

(link)

ClimaProof Wind için bir örnek ürün: (link)

Koraysporu taktir etmek lazım, incelediğim birçok site arasından, ürünler hakkında en detaylı ürünü veren site, neredeyse her ürünün yukarıda saydığımız özellikkeri taşıyıp taşımadığını okuyabiliyorsunuz. Her ne kadar bazı markalarda bu teknoloji ürün üzerinde yazı ile belirtilse de bazen belirtilmeyebiliyor, bu durumda ürün açıklamaları ön plana çıkıyor.

(link)

Oysa gözdespor bu zahmete girmeyi pek düşünmemiş, aşağıdaki ürünler uygun fiyatlı ve muhtemelen dri-fit ancak ürün detaylarında yok, ürün üzerinde belli belirsiz görünüyor:

(link)

(link)

Eşofman takımları için konuşacak olursak bu teknolojinin fiyatı bu 3 markada neredeyse 200 tl den başlıyor. Bu fiyatın altında eski sezon ürünler ve indirimler mümkün olabiliyor. Bir ikli alternatif:

(link)

(link)

(link) (1 tl ile kurtarıyor :) )

Bu yeni sezon, psikolojik sınırı aşıyor: (link)

100 tl altında eşofman altları:

(link)

(link)

Bu teknolojiyi sunan T-shirtleri 50 tl altında bulmak mümkün:

(link)

Bu arada birçok online e-ticaret sitesini tek bir sitede aramanıza olanak sağlayan bir site:

(link)

Yukarıdaki terimlerin ürün detaylarında yazdığını teyit etmek lazım, %100 polyester bu teknolojiye sahip oldukları anlamına gelmiyor. Aşağıdaki örnekte, %100 polyester olan ancak muhtemelen bu teknolojiyi sağlamayan bir eşofman takımı mevcut:

(link)

• Beğen
Tepkiler: ferido
Geri