Scudo Sports

Dragos Sahil Bisiklet Yolunda Park eden "duyarlı" araç sürücüsü

Çağlar İLİ

Aktif Üye
Tepki
43
Bisiklet
Giant
Selamlar arkadaşlar, bugün akşam üstü kartal maltepe arası sürüşümde dragos civarında aşağıdaki manzarayla karşılaştım... Şeytan dedi ki "sen yinede bisiklet yolundan git. otomobil çizilirse çizilsin." şeytanı dinlemedim ama bu kadar "medeniyetli" bir toplumda aynı havayı soluduğumuz bu insanların duyarsızlığına birşey diyemiyorum artık... pes... :boese157:

http://img840.imageshack.us/img840/4702/dscn1025k.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/6869/dscn1024y.jpg

• Beğen
Tepkiler: Nüvit Becan
Scudo
Yapılacak en güzel şey trafiği arayıp aracı çektirmekti. İçiniz de rahat ederdi, başkası da o şahsa(!) küfretmezdi sizden sonra. Olan olmuş, bir dahaki sefere artık :in:

• Beğen
Tepkiler: Çağlar İLİ
inanın hiç aklıma gelmedi.. bir daha ki sefere mutlaka arayacağım trafiği.. ama iyi bir küfür yemiştir benden sonra da, orası muhakkak...

Çizgileri görünce park alanı muamelesi yapmış direk

arkadaşlar bu tür olaylarla karşılaştığınızda aracın plakası net gözükecek şekilde fotoğraflarsanız internet üstünden şikayette bulunabiliyorsunuz. istanbul emniyet müdürlüğü bu tür başvuruları değerlendiriyor ve ilgili aracın sürücüsüne çok hoş bir sürpriz yapıyor :)

(link)

Bu gibileri bisikletlileri düşünmediği gibi yayaları da düşünmüyor. Hatta ve hatta engelli insanların giriş ve çıkış yapabilecekleri yerleri de işgal ediyorlar.
Ama bakın ne kadar muntazam park etmiş, şöförlük 10 numara...

• Beğen
@Mustafa İlişe

Mustafa bey çok teşekkürler, bu sistem umarım çalışıyordur gerekli şikayeti yaptım ve fotoğrafı gönderdim. Umarım cezai işlem uygulanır da, bisiklete saygının ne demek olduğunu öğrenir. Sizde mutlaka buna benzer olay yaşarsanız hemen şikayet edin derim, sadece 10 saniyenizi alıyor.

avrupa yakasında sahil yolundaki bisiklet yoluna hiç yolunuz düştü mü? :)(çok yollu bir mesaj oldu ama ıdare edın) bu çok masum bence.

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
facebook linki paylaşılabiliyor mu bilmiyorum ama avrupa yakası bisiklet yolunun son hali albümün içinde var. mangallar araçlar insanlar ve daha niceleri malesef.. (link)

• Beğen
Bağdat caddesinde bisikletler için sol şeritte çizgiler cizilmiş durumda ,ama medeniyetten yoksun tiplerin bunları anlama süreçleri sırasında umarım kayıplar vermeyiz. Zira hala Kalamış yolunda adamlar bisiklet yoluna girmeğe çalışıyor. Szi siz olun Fenerbahçe ,askeri kamp arasındaki o yolda özellikle akşamları çok dikkatli olunuz derim.

• Beğen
ben de çok karşılaşıyorum sahil yolunda. bi tanesi ( akşam fotoğraf eklerim) kaldırıma dik bir şekilde park etmişti. kendimce bir çözüm yapıyorum hırsımı almak için.

Arabay çektirseniz nolurki mutlaka bi torpil bulup para bile ödemeden geri alır arabasını. Ben gördüğüm yerde anahtarla kaputuna bisiklet resmi çizerim. Sonra uğraşır durur rötuşla , boyayla.

Geri