Scudo Sports

Drag Ontario Team Edition

Scudo
bende yaklaşık dört senedir drag ontario kullanıyom biraz ağır bisiklet ön maşa güzel çalışıyor çok uzak mesafelerde kullanmanı tavsiye etmem yazın izmiri dolaştım güzergahım arabayla otobandan bucaya ordan konak kordon dan sola ismin tam hatırlamıyorum ama konağın ilerisindeki vapur iskelesi ordan geri döndüm terse konak bayraklı karşıyaka yani tüm körfezi mavi şehire kadar ordanda örnekköye biraz yordu bisiklet o yüzden tavsiye etmiyorum uzun yolu

Her bisiklet markasında olduğu gibi Drag markasıda Ontario ve diğer modellerinde köklü değişiklikler yaptı,hem ağırlık hemde diğer sistemlerinde.Teknolijiyi iyi kullanan bisiklet firmaları yenilikleri her zaman üretimlerine yansıtıyorlar .Dünyanın hiç bir yerinde dağ bisikleti ile çok uzun turlar mecbur kalınmadıkça yapılmıyor/yapılmaması lazım.Tur bisikletleri bu iş için geliştirildi.Eğer uzun turlar yapılacaksa tur bisikleti iyi bir tercih olacaktır.Dağ bisikleti arazi koşulları ve kısa sürüşler için ideal bir sınıf.

• Beğen
Tepkiler: felis911
@orkun tulu

Merhaba,

Şu an için yok ama firma bu konuyla ilgili bir takım çalışmalar içerisinde.29 inç bisiklet modelleri diğer markalarda olmasına rağmen pek fazla tutmadı belkide ileriki zamanlarda ilgi artabilir.

çok uzun zaman ve uzul yollarda drag kullandım malesef ağır olmasından dolayı yolda çok yoruyor ama iyi yönleride var drençli bir bisiklet

Merhaba,

Siz de takdir edersinizki, Dünyadaki bütün dağ bisikletleri uzun yollarda yorucu olur. Bunu yerine tur bisikletleri kullanmak daha doğru olur? Tur bisikletlerininde yapılış amacı uzun yollarda kullanım içindir. Dağ bisikletleri arazi için üretilmişlerdir ama bazen kısa mesafe sürüşlerinde de kullanılıyor.

Geri