Scudo Sports

Drag Blade

Evet kadro yarış Bisikleti açılarına sahip bir yarış Bisikleti aslında, flat bar takılmasıyla biraz şehirlik bir Bisiklet haline getirilmiş. Bagaj montesi yeri yok, orada dendiği gibi. Carraro nun ambiez modelinde de bu şekilde flat bar versiyonu vardı. Eğer ilerde işte fitness için antrenman için kullanacağım dersen çok uygun ama bir (Uzun; 250+) tur Bisikleti değil. :)

Scudo
Ben 700x32 lastikli Şehir-Tur bisikleti kullanıyorum. Dağ bisikletlerine göre daha ağır. Ama iyi hızlanıyor ve yük taşımaya da geliyor. Yokuş çıkarken biraz zorlar, o kadar. O tür bir şey de düşünebilirsiniz. Ya da dağ bisikleti alıp yuvarlanma direnci düşük bir çift kaliteli lastikle de tur keyfi yapabilirsiniz. Biraz daha araştırın derim.

arkadaşlar ben 15 gün önce aldım.gayet sorunsuz.yaklaşık 10 kg civarında geliyor.çanta takmak malesef mümkün değil.üzerinde 700x25 lastik vardı ben biraz daha tozlu yollarda ve ıslak zeminde tutuş artsın diye desenli lastik alayım dedim.önce 700x32 baktım maşa ve fren ayaklarına sürttüğü için standart malzemesiyle takılması mümkün değil.700x28 taktık maşa kurtarıyor ama frenler yine sorun çıkardı ayakları miche ile değiştirdik sorun kalmadı.her iki lastikte mevcut janta uyuyor.sürüşte çok bir zorlanma olmuyor ama ıslakta epey farketti(maxxis detonator 700x28c).bence şu anlık tek sorun gidon boğazı çok yakın biraz daha uzun bir modelle bu sorunda çözülür.bisiklet gayet stabil ve çok profesyonel olmayan veya fazla bütçesi olmayanlar için ideal

Dostum selam çıplak ağırlığını bilmiyorum ama net 11Kg civarı var, suluk aparatı, sele altı çanta, matara vs.. eklenince..

hocam 4 sene sonraki bilgilendirmen için teşekkür etmek istedim :D

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Hahah foruma dün kaydoldum, bileydim 4 yıl evvelinden öngörüp tartardım :p

Aradan 5 yıl geçerken yaklaşık 2 aydır 480Km lik sürüş deneyimim ile şunu söylemek isterim, kaymak kaymak akıyor yolda :D

2010 model bi drag blade buldum 800'e, bu fiyata alınır mı? tek sorunu arka attırıcıymış.

Geri