Scudo Sports

Downhill Kadro

endurocu17

Aktif Üye
Tepki
83
Bisiklet
Kron
İyi günler Kron xc 500 bisikletimle şehir içi merdiven hoplama zıplama yanı sıra kazdağları downhill yapıyorum. Profesyonel değilim yarışlarada gitmiyorum sahibinden de gezinirken bir kadro gördüm ve fiyatı uygun geldi baktım yurtdışı fiyatı 1700dolar yazmış baktım toplanık olanları 4000-5000 dolar 850tl istiyor ilanda detayları birisine sordum çok hart hurt yapmaya gelmez dedi kadro benim xc500 ün yaptığı şeyleri yapacağını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz ayrıca xc500 ün parçalarını takıcam ama maşayı değiştirebilirim uyumu olurmu prof yarışçı olmadığım için küçük detaylar önemli değil şimdiden teşekkürler...
ilan:(link)
Toplanmış hali:(link)
toplanmış hali2:(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Beynim yandi. Abisi kolay gelsin. Kavramları bulamaç yapmadan evel biraz arastirma yap bence

@ahmet emin aydın
Hayellerini kirmak istemem ama o kadroya senin bisikletinin hic bir parcasi olmaz. Sadece arka sokunu alman icin Bisikletinden 2 tane satman gerekiyor. Masasini hic söylemiyorum bile.

• Beğen
@mariokaldato
Cumhur hangi konuda?? Genc kardesimiz bilememis soru sormus, bence yanlis anlamamak ve dogruyu göstermek gerekir. Bimeye bilir yasi daha ufak ama bizler onu aydinlatmasak hic ögrenemez.
Bizler dogrulari söylersek gelecekte cok basarili ve tercübeli bir bisikletci olabilir.

Bilgim olsa anlasam zaten buraya konu açmazdım boş yere bazen insanları anlamıyorum herkes her şeyi bilerek gelmiyor bu dünya ya sizede yorumunuz için teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: silent_ship
@ahmet emin aydın
Cok karisik yazmisin abisi,
Onu demek istedim.

Murat beye katılıyorum, mevcut bisikletinin donanımı alacağın kadroya uyum sağlamayacağını düşünüyorum ben de. Kadroyu yürür hale getirmek baya bir masraf gerektirecek, uygun komponentler kullanman şart, ki çoğunu Türkiye'den bulman zor olacak. Benim sana tavsiyem, para biriktirmeye devam edip, ikinci el temiz bir full süspansiyon bulman olacak.

• Beğen
Geri