Egeyilmaz16
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Ege
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Downhill-Freeride
Merhaba arkadaşlar istediğim kısma konu açamadığım için buraya açtım. İlk olarak söylemek istediğim gerçekten severek yaptığım ve para kazanmayı hiç düşünmediğim bi spor. Arkadaşlar ben hep şehir içi urban downhill yaptım bir kız bisikleti ile drop lar aktarmalar vb 14 yaşındayım ve btwin 520s alıcam ağustosta çünkü bana full suspansiyon lazım enduro tarzı ve bu spor bu 520s ile devam etmeyeceği için yarışlara falan katılıp para kazana bilirmiyim amacım ekipman ve 8000 10000 tl arası bir enduro bisikleti tek istediğim yeni bir bisiklet. Ben hiçbir zaman pes etmeyi düşünmüyorum o kadar çok düştüm ki ama pes etmedim merdivenlerden atladım gidonum kırıldı param yoktu gittim tahta sopadan bir gidon yaptım onunla atladım 4. veya 5. atlayışta kırıldı bacaklarım dizlerim her yerim yara içinde neden mi ? çünkü pedallarım kayıyor (enduro pedalı ama sağ taraftaki pedalın dişleri bitti bir kaç hareket yüzünden) gidonum kırılıyor makinam kırılıyor janta dalıyor aynakol bacağım kırılıyor ama pes etmeyeceğim cünkü zevkli ve eğlenceli bi spor bisikleti çok geliştirdim diye bilirim ama genede :/ pek iyi olmuyor işte dağ çıktım bir kaç kere çok zevkliydi taşların olduğu yere kocaman rampalar yapıp whipe yapmayı falan denedim (bisikleti havada dönndürme) zevkli ve bol düşüşlü idi yani 520s i alabilirsem ki 1 senedir alamıyorum ama bu sefer kesin çünkü borçlar bitti vesayre güzel şeyler olucak ve onunla yarışlara katılıp en azından 1500 tl ile bir ekipman alsam ben bisikletimi tamircilere vermem jant örümünden rublesine kadar kenndim yaparım herşeyi kendim yapabilirim kadromu bile boya sökücü ile sokup zımparalayıp astar atıp istediğim renge ben boyadım (bu arada makinalar benim yüzümden kırılmıyor
vidaları doğru ayarlasam bile bir şeklilde janta girmeyi beceriyor ve artık zincir kısaltma aparatım ile 3 e sabitledim).
çok karışık yazdım kusura bakmayın toplayamadım pek.
Öneri: 1. viteste atlamayın
çok karışık yazdım kusura bakmayın toplayamadım pek.
Öneri: 1. viteste atlamayın