Scudo Sports

Dore Hİdrolİk Dİsk Fren Kolu...yardim

Tepki
1
disk fren kolunun,kavrama noktalarının ön arka fren arasında fark olmasın sebebi nedir..?..arka fren koluna daha fazla asılmak gerekiyor.. acaba hidrolik sıvı basıncının azalması olabilirmi,bi ara mineral yağ koyulan kapağı açtım bir kaç damla aktı..ön frene dokununca hemen diski ısırıyor... yardımlarınız için teşekkürler..

Scudo
Frenin tutmaması için bir kaç damla akması bile yeterli aynısını bende yaşadım ya yağ eklettiriceksiniz ki pek önerilmez yada yeniden yağ doldurtucaksınız

belkide arka tarafın balatası eskimiş olabilir ama büyük oolasılık 1-2 damla giden yağdan dolayı

hidrolik yag borusunda hava olabilir ! birdaha fren kolunu sökmeden önce fren kolunu yag koyma kapagını yere paralel hale getir sonra kapagı aç (yag dökülmesin) kapak açıkken bir kaç kere arka arkaya fren kounu sık bırak hava kabarcıkları çıkıyormu çıkarsa sıkmaya daha dogrusu pompalamaya devam et bu arada yag eksiltirse tamamla kol sertleşince yeterince sıkı olmuş demektir kapagı kapat kolun konumunu eski haline getir kolay gelsin

Geri