Scudo Sports

Domino.exe , VTTimer.exe ,S3trayp.exe Bunlar nelerdir ?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Windows görev yöneticisinde sürekli çalışmaktalar. Nedir bu programlar bilen var mı ? Trojan ya da virüs olabilir mi ? Ayrıyeten virüs ve spyware programıyla tarattım sistemi, birşey de bulamadı...

Scudo
Bunlar virüs ve bilgisayarınız sürekli tutarsız işlem gerçekleştirmesine sebep olacaktır. Hangi virüs programını kullanıyorsunuz. Muhtemelen virüs programınızın update işlemi yapılmamış. Yani virüs programınızı güncelleyip tekrar taratmanızı tavsiye ederim. Birde Kaspersky ile deneyin lütfen.

Avast kullnıyorum ve hergün kendisini otomatik olarak update ediyor;S3trayplus prog. b. sayarın kendi cd sinde var,sanırım o virüs değil, fakat VTTimer olabilir. Bir de bunları windows görev yüneticisinden silmem, b.sayardan da temelli sildiğim anlamına gelir mi?

Görev yöneticisinden silmeniz sadece bilgisayarın açık olduğu anda o işlemi sonlandırmanıza sağlar. Yani görev yöneticisinden silmek demek, çalışan programı kapatmak demektir. Bilgisayarı tekrar açtığınızda onlar tekrar devreye girecektir. Sizin yapmanız gereken şey düzgün bir virüs programı kullanmanızdır. Avast bu konuda yetersiz olduğu bilgisayar, donanım ve yazılım forumlarında sık sık tekrarlanmaktadır. Eğer virüs programı temin etme imkanınız yoksa ve şayet bilgisayarınızda önemli bilgiler yoksa bilgisayarınızı formatlayıp tekrar işletim sistemi kurmanızıda tavsiye ederim.

bunlar genelde S3 ekran kartı sürücüsüyle ilgili sanirsam detaylar asagidaki linklerde
Domino.exe ile ilgili bilgi
(link)

VTTimer.exe ile ilgili bilgi
(link)

S3trayp ile ilgili bilgi
(link)

umarım yardımcı olur, zararlı programlar değiller

inşallah öyledir çünkü arkadaş boş boşuna uğramamış olur.

Avast ilk çıktığında gayet iyiydi ama sonradan biraaz zayıfladı bence...

windows da ben kaspersky kullanıyorum çok memnunum...
Linuxa gerek yok zaten :)

Az viruse yakalanmak için tavsiyem
Firefox + Eklenti (No Script)

@Ercan Bayram

Katılıyorum hatta biraz zayıflamadı bayağı bir zayıfladı çünkü herkes aynı görüşte. Bende kaspersky kullanıyorum. Diğer tüm virüs programlarının yakalayamadığı her şeyi yakalıyor. Spyware dahil

Size katılıyorum daha önceden avast yüklüydü pc'mde ve birsürü virüsle uğraşmak zorunda kaldım ,3 aydır kaspersky kullanıyorum bilgisayarı biraz ağır çalıştırıyor ama şimdilik bir sorun yok..

Link için çok teşekkürler; inceledim hiçbirinn virüs olmadığını,mesela domino nun kamera ile ilgili bir prog. olduğunu anladım, VTTimer vs. S3 ekran kartı programına aitmiş; bu arada avasta da ayıp etmiş olduk,meğerse masummuş :)

rica ederim, maksat işin görülmüş olsun. ;)

nod 32 kullanıyorum idare eder 100 de 100 korur diye bişi yok elbet ama iyi ama domino bariz sırıtıyo virüs systrap olmayabilir ama yinede kesin değil elbet varsayım

hiçbiri virüs diil tnt, biri camera diğerleride ekran kartı programcıklari, yukardaki linkleri gorduysen acikliyor orada ;)

tuonela kardeşim benim yahu ben seni çok sevdim ya gel kardeş olam ne diyon :) arada 5 yaş var ama olurmu dersin yürürmü :)

arkadaşlar kaspersky demişsiniz ama eğer bu adı geçenn dosyalar wirüsse bende kaspersky war hem de full sürümü eğer wirüsse bunları nie görmüo ozaman weya ne yapmak lazım bende de war bu meretler :S

ayrıca camera demişsiniz bende webcam falan yokki :S

Geri