Scudo Sports

Dolores O'Riordan vefat etmiş(Cranberries)

@mariokaldato

Işin doğrusunu itiraf edeceğim raşit dostum ,biraz içim buruk bugün,
Dolores 46 yaşında genç gitti ,düşündürücü

Hello dolores,
senin için üzüntülüyüm
Adele sevdiğim bir ses
Onunla uğurlarken,

Çocukken cinsel tacize uğraması,onda derin yaralar açmış idi,bu zor bir durum,popülerliğin ,şöhretin çöplük olduğunu dile getirmesi,en önemli gerçeğin ise sevgi olduğunu söylemesi,
eyvallah dolores

(link)

Scudo
Kudret Abi eklediğin parçayı ve gitar resitalini çok beğendim.
dolores ile ilgili son derece üzgünüm.
Başlığa gelince bütün yorumları okudum buradaki kimsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum.
Sadece bir birimize, fikirlerimize, bildiklerimize, yanlış bildiklerimize ve bilmediklerimize karşı daha anlayışlı olmamızın gerektiğini düşünüyorum.
Hepinizi seviyorum.
Saygılarımla...

@eren konu

Dolores önemli idi,söylediği sözlerini zati bestelerimde dile getirdim.ortak yanlarimiz var onla, popülerliği sevmiyor çöplük diyor aynı kafada idik, ilk albümde dile getirdim popülerlik yozlaşma dedim,
farketmiyor o uzakta bile olsa ,benim hastalığım yok idi ,depresyonumda,ve iyi bir aile hayatı yaşadım ,nur içinde yatsın annem ve babam ,herkesin aile hayatı önemli,düzenli bir aile ,bu çok önemli.annelerimiz bence sevilecek takdir edilecek insanlar ,değerleri bilinmeli.

CHO4vdPUYAA_gvf.png

Allah rahmet eylesin.... sesiyle müziğiyle başarılı farklı bir şarkıcıydı....

Toprağı bol olsun... Tanrı'm geride bıraktıklarına sabır versin.

Cemal Ç.

Abi yapmayın gelip de burada zombie diyenler gözümde Metallica ne ki nothing else matters diyenlerle aynıdır. Hepsi zirzoptur. Ana akimdan kıçını toplayamayanlardir. Ayıp ediyorlar, özellikle sunu kardeş ediyor. Bugüne kadar afiyetle okudum girileri ama ayip etmişsin. Bence.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Birbirimizi kırmayalım buna hiç gerek yok. Dinimizce müslüman olmayan birine rahmet dilemek manasız. Araştıralım lütfen.

Arkadaş yeter artık ya vallahi sıktı artık konu nerelere gitti ! Ey yönetici arkadaşlar kapatın şu konuyu ! Bisikletten çok din konuşmaya başladık burada.
Burası din forumu değil adı üstünde bisikletforum !!!

@mühendis dostum ona bakılırsa burası müzik forumu da değil. Müzik konuşulurken niye burası müzik forumu değil diye tepki göstermedin merak ediyorum.

Din sadece camide namaz kılmak, oruç tutmak vs. değildir. Zaten böyle düşünenler yüzünden müslümanların durumu pek iç açıcı değil.

Din bize hayatı , insanlarla ve diğer canlılarla nasıl yaşamamız gerektiğini anlatan , bir nevii insanın kulllanma klavuzudur. Alışveriş yaparken, konuşurken, çalışırken insan nasıl olması gerekiyor hepsi yazılmıştır. Ve dine karşıdüşmanca tutum gösterenleri , saygısızlık edenleri maalesef fikir özgürlüğü kapsamında değerlendiremeyiz.

iyi forumlar.

Her neye olursa olsun düşmanca tutum ve saygısızlık elbette fikir özgürlüğü kapsamında değerlendirilemez. Vefat etmiş Müslüman olmayan (bizce, bizim bildiğimiz kadarıyla) birisine rahmet dilemek de düşmanca tutum veya saygısızlık olamaz. Sevdiğim her iyi insana vefat ettiğinde, hangi dinden olursa olsun Allah'tan rahmet dilerim. Bu tutumumun sevabı ve günahı bana ait olacaktır. Konu konuyu açar ve burada bir çok şey konuşulur, tartışılır. Düşmanca tutum ve saygısızlık yoksa iyi bir şeydir.

@1dost Dostum müzik konuşulduğunda hiç kimse birbiri ile tartışmıyor. Bu nedenle müdahale edilmesi gerekmiyor. Din siyaset vb konularda insanlar hassas ve karşılıklı hoşgörü sağlanmıyor. Konu aynı burada olduğu gibi dağılıyor ve ülkedeki mevcut bölünme hali burada da yaşanıyor. İnsanlar tartışma sürecinde ya da sonunda birbirini engelliyor vs. Bu nedenle din tartışmalarının forumda konuşulması müdahale gerektiriyor.

@1dost profilinize giremiyorum o yüzden beni engelleyiverin size zahmet

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@1dost mesajın üzerinden forum yöneticilerine mesaj göndermek istiyorum. forum yöneticileri ne yazık ki her konuya aynı mesafeyle yaklaşmıyor. bir ayet veya bir hadis paylaşıldığı zaman bisiklet dışı olduğu söylenip silinebiliyor ancak evde bira yapımı gibi bir konu sayfalarca konuşulabiliniyor veya islama hakeret içeren mesajlara dokunulmuyor.

@Kerem Özbayrak şimdi dini konularda özellikle kasti olarak tahrik etmeye çalışan kimseler var. bilerek tartışma çıkarılıyor ki o konu silinsin. o tahrik edenlere işlem yapmak yerine düzgünce yazılmış mesajlara ve kullanıcılara müdahale ediliyor. %99u müslüman olan ülkede din konusunda nasıl tartışma çıkabiliyor o da çok ilginç bir durum.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
İyice cılkını çıkarın konunun lütfen...
Yöneticilik yaptığım zamanlar "Bira yapımı" konusunun açık kalması için ne kadar uğraştıysam "İmam Hatip Liseliler kurduğu bisiklet kulübü" konusunun açık kalması için de o kadar uğraştım. Açık açık da söyleyeyim, benim dini inancım yok!

Evde bira yapmak da bir hobidir, "İmam Hatip Lisesinden Mezun Olanların kulüp kurması" da bir hobidir. İkisinin de farkına varabilmenizi temenni ediyorum (bu basit konu üzerinden, tüm yapılan diğer hoşgörüsüzlükler için söylenmiştir; sadece bir kişi değil üzerine alınması gereken herkes alınmalıdır). "Bana kötülük yapılmasın ama benim yaptığım kötülük sayılmasın" ile dönmüyor bu dünya maalesef...

Bu konu yüzünden ilk defa engelleme özelliğini kullandım forumun. Öneririm, güzel bir şeymiş..

@Edip Dinçer engellemek bir şeyi çözmüyor ki. Ben yazılanları görmesem bile birisi cevap veriyor. Cevap veren kişi kendi kendine konuşuyormuş gibi görünüyor. Birinin yine sana sapan konuştuğunu anlıyorsun. Hepsini geçtim benim dışımda herkes yine görüyor o yazıları. Umarım Serkan abi geri dönünce adam eder forumu.

@1dost Kasti olarak dini kullanıp tahrik edenler de var. Bunu tek tarafa mal edemezsiniz. İşlem yapılacaksa tahrik eden kimse hangi tarafsa ona yapılır. Din ağzıyla konuşan temiz diğerleri kirli diye bir genelleme yapılamaz.%99 kısmına hiç katılmıyorum. Kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Unutmayın ki doğumda nüfus kağıtlarımıza otomatik olarak "islam" yazılıyor. Karşılıklı hoşgörü ve herkesin fikrine saygı duyulmalı. Bu oran %1 bile olsa.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Kerem Özbayrak Forumun amacı zaten tartışmak. Hakaret, küfüre varılmadıkça bırakın üyeler saygı çerçevesinde tartışsın, fikirlerini savunsun.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@1dost İşte yapılamadığı için sakıncalı zaten. Mevcut durumda bu konularda müdahale şart

Geri