Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Selam çaktı geliyor,
8,98 ile bir cisim yaklaşıyor.
Yine şahlandık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya’da Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amerika'nın, İngiltere'nin halini görüyorsunuz değil mi? Benzin yok benzin. Almanya'da kuyruklar, Fransa'da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar, Türkiye'de böyle bir sorun yok" diye konuştu.
(link)

Şaka değil ya bu adam bunu söyledi bugün:naslyni:basın karşısında! Ya uluslararası haber ajanslarının bu haberi kendi ülkelerinde yayınlamayacağını zannediyor yada tam cahil cesareti var kainat liderimizde!:acpsnr:

Ahh Ahh Boşuna elin hansı tatil cenneti demiyor. adam emekli maaşı ile Türkiyeyi geziyor. yakında toprak koymaz alırlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya’da Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amerika'nın, İngiltere'nin halini görüyorsunuz değil mi? Benzin yok benzin. Almanya'da kuyruklar, Fransa'da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar, Türkiye'de böyle bir sorun yok" diye konuştu.
(link)

Şaka değil ya bu adam bunu söyledi bugün:naslyni:basın karşısında! Ya uluslararası haber ajanslarının bu haberi kendi ülkelerinde yayınlamayacağını zannediyor yada tam cahil cesareti var kainat liderimizde!:acpsnr:
Yok aga bu adam o araçta havasız kaldığı günden beri böyle oksijen gözünü sevim sen nelere kadirsin 😂🤣

(link)

Şanzelize boyunca devam eden Konkort Meydanına varan tüp kuyruğu var, görmedin mi?

30 ila 60 yaş arası siyasi lider olsun. [30-60] kapalı aralığında.

30 ila 60 yaş arası siyasi lider olsun. [30-60] kapalı aralığında.

Kapalı aralık verdin mi işkillenirim.Kapalı Aralık olduğundan 30 yaşa ve 60 yaşa odaklanırım. 30 unda kim var, 60 ında kim var.

1633933058088.png

Bakarken gördüm, ramak kala, şey teğet geçmiş.

(link)

Adam haklı çıktı Avrupa dara düşmüş:komik::komik:şansölye bile çöpten yemek toplar olmuş! Kainat liderimiz haklıymış meğer! Kendisinden bu vesile ile özür diliyorum :ckkmk:kara mizahı siyaseten yaşayan tek memleketiz herhalde:suspus:
A159F9D6-BC73-499D-8D55-65FC0F57501C.png

Son düzenleme:

Reis mikrofonda böyle bağırırken, meydanda toplanan halk polis-jandarma için getirilen kumanyaların artıklarını topluyordu.

Alice Harikalar Diyarında romanındaki Cheshire Kedisi, Alice ile ilk karşılaştığında ona şöyle diyordu:

“Ben deli değilim, sadece benim gerçekliğim sizinkinden farklı.”

hadi iddiaya girelim dolar dokuz plus ne zaman gelir. Ben 15.10.2021 diyorum.

hadi iddiaya girelim dolar dokuz plus ne zaman gelir. Ben 15.10.2021 diyorum.
06.01.2022 tarihinde Dolar 10 Plus olurken dünyanın en güçlü tek ülkesi olmuş olacağız.

• Muhteşem
Tepkiler: M.İhsan
Oysa eldekiyle yetinerek Tanrı yolunda yürümek büyük kazançtır.

(link)
Yiyecek bizi Tanrıya yaklaştırmaz. Yemezsek bir kaybımız olmaz, yersek de bir kazancımız olmaz.

(link)
Eldeki ile sebat edelim derken incilden şu yerler aklıma geldi

Reis mikrofonda böyle bağırırken, meydanda toplanan halk polis-jandarma için getirilen kumanyaların artıklarını topluyordu.

Alice Harikalar Diyarında romanındaki Cheshire Kedisi, Alice ile ilk karşılaştığında ona şöyle diyordu:

“Ben deli değilim, sadece benim gerçekliğim sizinkinden farklı.”

Kağıt toplayıcılarına yaptıklarını, kumanya artıklarını toplayanlara da yapsınlar, milli serveti çalıyolar yahu.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Geri