Scudo Sports

Dolar 8 Plus

O esnada ŞAHSIM "Biz onların yalan söylediklerini biliyoruz. Onlar kendilerinin yalan söylediklerini biliyor. Bizim onların yalan söylediklerini bildiğimizi de biliyorlar. Biz onların yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini de biliyoruz."
Gerekli mesafede yaklaşabilen birisi olsa,bu sefer yazar kasayı fırlatmaz. Yazar kasaların boyutları küçüldüğü için,bu sefer fırlatmak yerine başka bir eylem tarzı uygular bence.

Bunu ben zaytung haberi sanmıştım. Hani tekerleme gibi falan, ama gerçekmiş!! o_O
KPSS'de Türkçe soruları arasına alınabilecek karakterde ve güçte bir paragraf.
Tek kelime ile; ENFES! 🤪

Not: Demokrasi ironiyle vücut bulabiliyor; mazur görün lütfen...

EDİT: Biri dolar 9 (plus) yapabilir mi bu başlığı?! :hihi:

Scudo
Bunu ben zaytung haberi sanmıştım. Hani tekerleme gibi falan, ama gerçekmiş!! o_O
KPSS'de Türkçe soruları arasına alınabilecek karakterde ve güçte bir paragraf.
Tek kelime ile; ENFES! 🤪

Not: Demokrasi ironiyle vücut bulabiliyor; mazur görün lütfen...

EDİT: Biri dolar 9 (plus) yapabilir mi bu başlığı?! :hihi:
:D

Pislik Nedir ?

"
Felsefe hocası derse girdi, “Arkadaşlar bana pisliğin tarifini yapar mısınız?” dedi…
Birer birer cevap verdik ama hoca hiçbirimizinkini doğru kabul etmedi.
“O zaman siz yapın tarifini hocam” dedik…
Hoca ayağa kalktı ve;
“Pislik, bulunmaması gereken yerde bulunan şey veya kişidir!” diye bir tarif yaptı…
“Nasıl yani?” dedik.
“Çok basit arkadaşlar…” dedi,
“Örneğin annenizin saçını öper koklarsınız. Ama o saçın bir telini dàhi yemek tabağınızda görseniz iğrenirsiniz ve o saç pislik olur.”
“Yine tabağınızdaki yemeğin yağına ekmek banarak yersiniz ama o yağın bir damlası bile elbisenizin üzerine damlasa o yağ artık bir pislik olur sizin için.”
“Ve bir kimse bulunmaması gereken bir makamda bulunuyorsa eğer, unutmayın ki o da bir pisliktir. Alıntıdır.

Şimdi bu dolarla ne alaka diyeceksiniz söyleyeyim.

Emaneti Ehline vereceksiniz ki Değerini korusun.

kral çıplak diyenlerin sayısı epey arttı son 2-3 senede. hatta 2-3 sene önce bi suskunluk sessizlik vardı koku nedeniyle ama artık ne olacaksa olsun havasında konuşan kişi sayısı epey arttı. hatta ve hatta habertürk haber yapıyor ara sıra :D :D

kral çıplak diyenlerin sayısı epey arttı son 2-3 senede. hatta 2-3 sene önce bi suskunluk sessizlik vardı koku nedeniyle ama artık ne olacaksa olsun havasında konuşan kişi sayısı epey arttı. hatta ve hatta habertürk haber yapıyor ara sıra :D :D
Ölmüş eşek, kurttan korkmaz.

Gurbette ki amcam göbek atıyordur Allah bilir. Basın la malum partiye adam 2 hafta fazladan tatil yapçak bu gidişle :D
bana o işte yanlış geliyor. askerin hükümlülerin oy kullanamaması gibi dışarıda yaşayanlarında kullanamaması lazım. içerisinde bulunmayan birinin neden oy hakkı olsun ki? şartları iyi veya kötü hissetmeli ki karar verebilsin

bana o işte yanlış geliyor. askerin hükümlülerin oy kullanamaması gibi dışarıda yaşayanlarında kullanamaması lazım. içerisinde bulunmayan birinin neden oy hakkı olsun ki? şartları iyi veya kötü hissetmeli ki karar verebilsin
Kesinlikle katılıyorum bu ülkede ikametgah etmeyen kimse oy kullanmamalı.

Yakında bir Francium, Platinyum, olmadı altın ya da petrol rezervi bulunması an meselesi...

Geri