ErzincanLee
İnsanı Ayakta Tutan Tek Şey , Ayakları dır. =))
- Tepki
- 2.523
- İsim
- Halil Ekinci
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Su an yaptigin alisveris provizyona duser. provizyonun kart islemi olarak isleme alindigi andaki kur ekstrene yansir. Su an gordugun kur yaklasik olarak hesaplaniyor. Amazon her zaman marjli kuru belirtiyor odeme asamasindaAmazon’da sepet vardı beklettiğim ay sonu kredi kartı kesilince verecektim. Şuan 7,71’den çekiyor karttan. Beklesem mi, şimdi versem mi siparişi bilemedim...
Ben yine ay sonunu bekleyim. Kurlar da oturur bi nebze olsunSu an yaptigin alisveris provizyona duser. provizyonun kart islemi olarak isleme alindigi andaki kur ekstrene yansir. Su an gordugun kur yaklasik olarak hesaplaniyor. Amazon her zaman marjli kuru belirtiyor odeme asamasinda
Eyvah, ben de yarım saat kadar önce kurun farkında olmadan Amazon’dan 7,41’den alışveriş yaptımSu an yaptigin alisveris provizyona duser. provizyonun kart islemi olarak isleme alindigi andaki kur ekstrene yansir. Su an gordugun kur yaklasik olarak hesaplaniyor. Amazon her zaman marjli kuru belirtiyor odeme asamasinda
Umarım şaka yapıyorsunuzdur.😶Eyvah, ben de yarım saat kadar önce kurun farkında olmadan Amazon’dan 7,41’den alışveriş yaptım![]()