Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Geliyor gönlümün efendisi yine 🤣🤣 Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Scudo
Dünya ekonomileri saçtılar paraları saçtılar paraları şimdi de toplayalım diye uğraşıyor.
Amerikan 10 yıllıklarına müşteri bulmak için artırıyor faizi veriyor faizi. dxy uçtu gitti
Bilin bakalım en fazla negatif ayrışan para hangisi?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link)
umarım yerli oto satılık bir projeydi demek istemiyorlardır

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Naci Ağbal faizle doları baskılamaya çalışıyordu. Bir gün O da çıkmaza girecekti. Ama en azından piyasalar tarafından kabul görüyordu, öyle ya da böyle istikrar vardı.
Yeni gelen faiz enflasyonun sebebidir diyen ekolden. Dolar yürüyebilir. Yatırım tavsiyesi değildir. Allah yardımcımız olsun

Kendi iç sıkıntılarımız yetmezmiş gibi globalde dxy (dolar endeksi) de çok yüksek.Bugün 92,16 larda idi. dxy yükselmeye devam ederse dolar önüne kattığını hırpalar, sallar. Geleneksel piyasalar, kısıtlı arz piyasaları, kripto piyasası... Bizim liraya ne yapar Allah bilir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Amazon’da sepet vardı beklettiğim ay sonu kredi kartı kesilince verecektim. Şuan 7,71’den çekiyor karttan. Beklesem mi, şimdi versem mi siparişi bilemedim...

• Beğen
@fse bekle makas farkı var. Yarın 9da çok olmasa bile biraz normale döner.

• Beğen
Naci Ağbal'ın son 200 baz puanlık faiz artışını nötralize ettiler.Görevden alınmasıyla resmen faiz artışı boşa gitti.Faiz arttığıyla kaldı. İnanılmaz, bu kadar da olmaz.

Amazon’da sepet vardı beklettiğim ay sonu kredi kartı kesilince verecektim. Şuan 7,71’den çekiyor karttan. Beklesem mi, şimdi versem mi siparişi bilemedim...
Su an yaptigin alisveris provizyona duser. provizyonun kart islemi olarak isleme alindigi andaki kur ekstrene yansir. Su an gordugun kur yaklasik olarak hesaplaniyor. Amazon her zaman marjli kuru belirtiyor odeme asamasinda

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
22.30 itibari ile ülkemizdeki kripto para borsalarında 1 tether, 7.71-7,74 TL bandında.
Tether denilen bu stabil coin 1 dolara eşittir. Fikir vermesi açısından paylaşıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bike24 ten 600 € luk siparişi bir aydır bekletiyorum 8.5 a düşer DİE başımıza gelene bak,
Merkez bankasında Başkan dayanmıyor artık

Asya piyasasında Dolar 8 liranin üstünde

Su an yaptigin alisveris provizyona duser. provizyonun kart islemi olarak isleme alindigi andaki kur ekstrene yansir. Su an gordugun kur yaklasik olarak hesaplaniyor. Amazon her zaman marjli kuru belirtiyor odeme asamasinda
Ben yine ay sonunu bekleyim. Kurlar da oturur bi nebze olsun :) garmin 830 bundle vardı sepette, 1 ay daha idare ederiz.

Eyvah, ben de yarım saat kadar önce kurun farkında olmadan Amazon’dan 7,41’den alışveriş yaptım :(

Naci Ağbal'ın ikiye bölünecek Hazine ve Maliye bakanlığının maliye ayağına getirileceği de, kavgalı olduğu kıymetlimis Berat'ın dönüşüne yol açmak için kızağa çekildiği de konuşulanlar arasında. Eğer ikinci şık gerçekleşirse dolarda çift haneleri konuşuruz muhtemelen.

Geri