Bu sözü söyledi diye 15 ay yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen, düşünce yapısına saygı duyduğum, devrem olan bir arkadaş... arkadaş demeyeyim, adam iki üniversite bitirmiş bir abimdi, o sözü dediği anda tanımamaya başladım.Koyun dediler koyduk
9plus çıkacak heralde yeni nesil kağıt kullanmışlar.@hamlet2006 Yarın ne olacakmış acaba pek gündemi takip etmiyorum da bilgilendirebilir misiniz?
hayırdır, Berat Bey göreve geri mı dönüyor? İçerden bir duyum mu aldın?Yarın ve yarından sonraki gelişmelerle ufaktan ralliye başlıyoruz.Allah sonumuzu hayretsin.
AB Liderler zirvesi var, yaptırım açıklanması bekleniyor galiba.@hamlet2006 Yarın ne olacakmış acaba pek gündemi takip etmiyorum da bilgilendirebilir misiniz?
80+ milyonluk pazar var. Eğer çaktırmadan ülkeye dolar sokup, yaptırım patlatıp, dolar uçarsa satarız diye bir planları yoksa, o zirve çoktan fiyatlanmıştır. Yaptırım ihtimali yüksek olsa dolar zaten şimdiden 9 lira olmuştu.AB Liderler zirvesi var, yaptırım açıklanması bekleniyor galiba.
Yazınız bana , M.MUNGAN'nın bir şiirinin satırlarını hatırlattı..Dalışa başlarken haber verin en azından derin bir nefes alırız. Benim ciğerler çok sağlam değil ama düşük oksijen seviyesine alıştırdım kendimi. Sigarayı bile bırakmamdaki ana sebeplerden biriydi maddiyat. İşe bisikletle gitmemdeki sebeplerden biri de yol parası.
Sanırsam kışı geçiririm ama sevdiğimiz çok insan çok sıkıntı yaşayacak, insanlar işlerinden güçlerinden olacak, ciddi geçim sıkıntısı yaşayacak. Hem aile içi hem toplumsal şiddet artacak, aileler dağılacak, boşanmalar, iflaslar artacak. Bu kış diğer kışlara hiç benzemeyecek çok ağır geçecek ve uzun sürecek. Kısa sürede baharı görebilmek ümidiyle...
Çok karamsar olduğumu düşünebilirsiniz ama değilim.
Öyle deme Ağabey, rahatsız olup hatta kızanlar oluyor.'Ağır ve acı'' günlere maalesef hepimiz tanıklık ediyoruz.