Scudo Sports

Dolar 8 Plus

1604896140665.png
Yok daha neler, o gelmez en gıcır keyif onun niye keyfini bozsun. Babası çalışıyor o da sağa sola gidip takılıyor para harcıyor illa ki bir iş yapıyordur yapmıyorsa da gitsin hobi edinsin. Zamanında bizim belediye başkanı önce vekil sonra bakan olmuştu. O da Berat Albayrak kadar olmasa da pek bir şey yapmadı, kendi ekonomisi hariç.
Adamın hobisi var canım. (link) olayın içinde vakıf varsa bir ürkeceksiniz.

Scudo
Biden etkisi ile uçması gereken dolares bacı, damat etkisi ile en kötüsü bu daha kötüsü gelemez diye güven tazeledi zannımca. Zaten biliyoruz ki, doların değeri 1 lira üstü heep köpük.

Bundan sonraki istikrar adımı olarak patronun doğrudan Türk Lirası'nı görevden alacağını düşünüyorum. TL hergün değer kaybederek ne yapmak, nereye varmak istemektedir? Yaşasın Türk Dinarı!

Yokardan aşağı bırakılan elastik top serbest düşüş yapar. Sonra zıplar. Yokardan aşağı atılan elastik top, daha hızlı düşer ammaaa daha yükseğe zıplar.

Piyasalar beratın istifasına olumlu cevap verdi😁
Bizim piyasalar da dengesiz. Berat gitmiş Serhat gelmiş, ha Berat ha Serhat; ekonomiye yaklaşımları aynı ve tek adama bağlı olduktan sonra.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Boş koltuk bile daha olumlu tablo çiziyor, şu tablodan sonra zati geri dönmesi mümkün değil. Bir bakanlık düşünün boşta kaldığı zaman yerine geçecek isim belli değil, liyakat yerlerde. Damattan maliye bakanı olmaz, olsa olsa reyiksin malına bekçi olur

ülkemizde bir söz var. Atasözü, gelen gideni aratır diye.

yeni mb başkanının eski bir beyanatı.

@Mehmet Metin Levent valla bana kalsa tilkiyi kümese bekçi yapsinlar sorun değil. Tek bir sartla; zarar ziyan olursa postuyla ödeyecek.
Futbolda bile bir hafta kötü oyun ve mağlubiyet olunca, tribündeki seyirci , ne oyuncu ne teknik direktör ne yönet in ne başkan tanır. ( bknz Rüştü, Mustafa Denizli, ....)
Tek eksiğimiz yetki ile beraber sorumluluk ve hesap verme . Gerçi artık askeriyede bile " Birlik komutani altlarinin yaptığından yada yapamadığından sorumludur " ilkesi kaldırıldı...

Ekonomiye bakan yok. Dolar fırlamadı.
Ondan sonra sorup sorup duruyonuz.İktidar olmasa ne olurdu halimiz diye. Ahanda cevabı: En azından kötüye gitmiyor

8 in altına düşse de alacaklarımızı halletsek 😂😁

Gün içinde kısa bir süreliğine indi aslında, 7,98 TL oldu ama uzun süreli olarak bir faiz artırımı kararına bakar. Keşke şu ara yapsalar, yüksek düşüşle beraber panik satışları da gelir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Gün içinde kısa bir süreliğine indi aslında, 7,98 TL oldu ama uzun süreli olarak bir faiz artırımı kararına bakar. Keşke şu ara yapsalar, yüksek düşüşle beraber panik satışları da gelir.
Şaaaak bir 10 milyar dolar satacaklar şimdi, nooluyo dicekler, sonra şaaak bi 20 milyar dolar da yarın satacaklar. İşte gör o zaman paniği. Üstüne de faizleri yüzde 30 yaptılar mı hani dolar nerde dolar? Dolar kaç yazar.

Şimdi hepinize uzman sorusu
Berat, istersem doları düşürürüm dediydi ya

1.Berat istifa ettiğinde doların düşeceğini biliyordu da öyleyse istifa edeyim, dolar düşsün; en azından haklı çıkayım mı dedi.:okyrm:
2.Yoksa dolar mı Berat'ı düşürdü.:ssrtcbya:

Benim devreler yandı.

Şimdi hepinize uzman sorusu
Berat, istersem doları düşürürüm dediydi ya

1.Berat istifa ettiğinde doların düşeceğini biliyordu da öyleyse istifa ederim dolar düşsün mü dedi.:okyrm:
2.Yoksa dolar mı Berat'ı düşürdü.:ssrtcbya:

Benim devreler yandı.

Bu işin sonunda da hep beraber uşağa (bize) kilitleyecekleri kesin olduğundan ben işin o tarafına hiç bakmıyorum.

Geri