Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
@Cemal Ç. Sana ne kadar gaz lazım ? Nerede ve ne zaman bulunsun istiyorsun ? Illaki ayarlanır 😁😁😁

Nasreddin Hoca parasını geri istemek için defalarca kapısını çalan alacaklısına kapıyı açmış, "Yakında. Yakında paranı ödeyeceğim" demiş. - Ne zaman? - Dinle bak... Bizim duvar kenarına yol boyunca çalı tohumu ektim. - Eee? - Bu tohumlar ilkbaharda yeşerecek ve çok çalımız olacak. - Peki anladım, ya sonra? - Bu caddeden çok koyun sürüsü geçer. Geçerken, geçen koyunların yünleri çalılara takılacak. Ben de yünleri toplayacağım. Bizim hanım bunları eğirip ip yapacak. Sonra gerisi kolay! Ben de pazara götürüp satacağım ve paranı geri ödeyeceğim. Adam bu saçma plan üzerine kahkahayı basar. O zaman hoca, der ki, "Parayı peşin görünce nasıl da gülersin değil mi, seni köftehor seniii..."

@Cemal Ç. kıta sahanlığı dedikleri olay galiba burada da ayni şekilde demek ki bizim sınırlarımız içinde sakarya Zonguldak arası bir noktada galiba ithal doğal gazla kokteyl yapar bize aynı fiyattan Dombra eşliğinde devam =)))

1964 ten bir calisma atiyorum.
Karadenizin altinin gaz ve petrol dolu oldugunu yillardir biliyoruz zaten. Suyu da gazlardan dolayi farkli. 90larda da boyle gundeme geliyordu. Ama hic boyle isitilmamisti. Mikrodalga firin moduna aldik sanirim.
(link)

1964 ten bir calisma atiyorum.
Karadenizin altinin gaz ve petrol dolu oldugunu yillardir biliyoruz zaten. Suyu da gazlardan dolayi farkli. 90larda da boyle gundeme geliyordu. Ama hic boyle isitilmamisti. Mikrodalga firin moduna aldik sanirim.
(link)
İşte anlatmak istediğim olay bu. Bunca zamandır biliyoruz da neden şimdi?
Neden sıkıştığımız bir zamanda?
Valla paranoyak oldum.o_O Her şeyin altında bir şey arıyorum.
Çünkü başta tahmin etmediğimiz dönme dolaplar sonradan ortaya çıkıyor ve çok can sıkıcı oluyor.

İşte anlatmak istediğim olay bu. Bunca zamandır biliyoruz da neden şimdi?
Neden sıkıştığımız bir zamanda?
Valla paranoyak oldum.o_O Her şeyin altında bir şey arıyorum.
Çünkü başta tahmin etmediğimiz dönme dolaplar sonradan ortaya çıkıyor ve çok can sıkıcı oluyor.
Milletin guvenini kazaniyor.

• Beğen
  • Üzgün
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Arkadışınız iktisatın i'sinden anlamıyormuş. 1TL'de 14,56 Japon Yenine eşit. Ekonomimiz Japonyadan 14 kat daha mı güçlü?

1 Kuveyt Dinarı da bugün 3.27 Dolar ediyor. Ne büyükmüşsün sen hayaller ülkesi Kuveyt. :)

1999 depreminde marmara denizi altında bile açığa çıkan bir gaz vardı bilenler bilir belki haber bile olmuştu marmara denizi kaynıyor diye bir kaç gün haber oldu metan gazı dediler vs üstünü örttüler. Yanı başımız daki ülkelerin çoğunda petrol ve gaz varken, bizde niye yok ben olmadığına inanmıyorum. Bu zamana kadar tembel vizyonsuz gelip giden siyasi partilerin ekmeğini şimdi bunlar yiyor. İnsanların sütten dili yandı, şimdi yoğurtu üfleyerek yiyorlar.

Son düzenleme:
@hamlet2006 ithal yerli ve sende ki gazı harmanla iç piyasaya sür aga yürür gidersiniz 😂😂😂🤣🤣

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Daha durun hele siz. Bu doğalgazın etinden sütünden yününden ve tüyünden de yararlanacaklar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Yerin altindaki üstündeki doğal kaynakları ıllaki kullanırsın. Bugün yada yarın. Hatta bilmedigin farkli kaynakların da farkına varirsin.
Ama sürekli ilgilenmen gereken, beslemen , eğitmen, yetistirmen, çalıştırman , üretim yaptırman, sağlığını koruman, güvende ve iyi yasatman gereken nesillerin var. Onları petrol , kömür , gaz ... gibi el sürmeden bekletemezsin ..... asıl sıkıntı burada ...

Günde, yaşlılara 1400 kcal, yetişkinlere 1600kcal, gençlere 1800kcal gıda versinler ücretsiz, tüm gelirlere el koysunlar, artık vergi çalgı, dolar öro falan takip etmeyelim. Yetti artık, çok yorucu böyle.

Geri