Scudo Sports

Dolar 8 Plus

625 baz puan artırım geldi. Güzel alım yapılır.

Scudo
faiz arttirimi ile kurlarin yukselmesine biraz fren yapıldı alim firsati doğmuştur, terste kalan arkadaslar bence beklemeli dolar sorunu cozulmedigi surece yeni zirveler yapması engellenemeyecek

@HasanTiçır cakildigi gibi geri yukselmeai pek yakindir hocam anca bu faiz arttirma gaz alir eski seviyelerine ulasmasi 1 2 hafta icinde olur

$ bey daha yükselir mi düşer mi bilemiyorum ancak Atilla Bey'in anlatımları genelde mantıklı geliyor bana. Beklentisi 5,5₺ Ekim ayında da USA ile olası uzlaşmadan bahsediliyor. Trump'ın görevden alınma ihtimalinin gerçekleşmesiyle ekonomik savaşların seyri değişebilir...

durum pek iyi değil ki, dün 6,35lerde idi bu gün o kadar faiz artılına rağmen şuan 6,24leri gördü. :(

(link)
merkez bankası yıl sonu dolar kuru beklentisi 6,59. bunun daha yüksek olacağı kesin :d

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Benim yıl sonu kur beklentim 7.5 TCMB nin piyasadan haberi yok. Beklentiyse beklenti ona bakarsan ben hayattan ferrari bekliyorum. Çalışıyorum çalışıyorum fakat olmuyor. :ssrtcbya:

(link)

1901227-j0YDom.jpg

@darkbmx Valla bizde de yıllardır milli gelir büyüyordu ama nedense hiç birimiz hissedemiyorduk. Tek hissettiğimiz gelen fiyat güncellemelerinin kalınlığı. Hasılı Trump'ı getirenler göndermeye karar verirse neylesinler halkı.

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde faaliyet gösteren Yıldızlar Holding A.Ş.'ye bağlı, yaklaşık 1000 kişinin çalıştığı seramik fabrikasında, üretim durduruldu. İşçiler, ücretsiz izne çıkarılırken, fabrikanın borç nedeniyle elektriği ve doğal gazı kesildi...
(link)
''Şu kadar büyüdük'' filan:bsmagryr:

@hamlet2006
İslamda hediyeleşmek sevaptır. Biz de katara bir güzellik yaparız elbette. Altta kalmayız.

@Mehmet Metin Levent
Muktedirler için hediye limiti getirilmesi gerekir.Avrupa ve Amerika gibi ülkelerde bu limitler kesin sınırlar ile belirlenmiştir, hepimizin bildiği gibi.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@hamlet2006

Bu günlerde böyle saraylar uçaklar konu oldukça Cumhuriyet dizisinin şu sahnesi aklıma geliyor sürekli. yinede reisin dediği gibi "itibardan tasarruf olmaz"

@hamlet2006
Amaaan hep avrupa hep amerika örneği verilmesinden ikrah geldi. Şu yamyam barbarları örnek göstermeyin lütfen.

172936 dosyayı görüntüle

Eskilerden. Bir türlü gelmeyen krize yıllar öncesinden bir gönderme.

@Mehmet Metin Levent
tirabzondan 1000 dönümlük bir arazi hediye etmeliyiz bence. şöyle deniz gören.
aşağısı bize yakışmaz.

@darkbmx
bu fotoğraf gerçek mi acaba ya? çok garip duruyor.
başkanımıza çok bol gelen bir ceket ve hisacıklıoğlunun garip şaşkınlığı fotoğrafı adeta bir rönesans tablosuna çevirmiş.
(rönesans tablosu geyiğine minicik bir gönderme)

Uçağın değeri 400 milyon dolarmış, kim kime o kadar parayı hediye verir durduk yere. Asıl soru karşılığında biz ne vereceğiz? Her yer özelleştirildi yada satıldı yabancılara. Elde kalan birşey varmı ki verecek ?

Geri