Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Bugün ben dolar beyden bir atar bekliyorum bakalım.

Scudo
(link)

ko201378085338-4607.jpg

@darkbmx yavanı da pek gözel olur haaa. nerden bileceğiz amerikan dostlarımızın bu süd tozlarının içine domuz mamülü karıştırmayacağını?

ekşisözlükte biri;

türkün;
1 ekmeğine
2 avradına
3 iphonuna
do-kun-ma-ya-cak-sın!

şimdi hükümet düşünsün.

demiş.

baksana Brezilya halkı bu şartlarda canlı hayvan göndermeyiz diye diretti Türkiye illa da o canlı hayvanları alıcaz diye diretti. sonra da tarım bakanı nasıl oldu bilmiyoruz dedi :koptum:

o yeni hastanelere ne kadar hasta garantisi verildi bilmiyorum ama bizi hiç iyi günler beklemiyor. sadece ekonomik kriz için değil komple ülkenin sağlığı da çok büyük tehlikede.

(link)

Geçen gün okula yeni başlayacak olan kızımın kitaplarını aldım. Kitap dediğime de bakmayın biri kalın (~1,5 cm) ikisi orta halli kitap. Bir kaç tane dergi kıvamında kitapçık. 8 tane de A5 ebatında incecik broşürvari kitabımsı. Bir tutam matbu evrak 65 lira tuttu. Yanına bir körüklü dosya bir de çıtçıtlı zarf aldık 86 kağıt verdim çıktım. :kötü:

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
Dün şu haberi okumuştum;
Türkiye bu haberi konuşacak... Beştepe, Okluk koyu, Malazgirt derken Erdoğan'a bu kez uçan saray
(link)
Az önce de şu habere baktım;
“Faiz konusundaki hassasiyetim değişmedi. İçinizde yüzde 50 karla çalışan var mı? Bu ancak esrar, eroin tüccarlarında olur” diyen Erdoğan, “İsraf ekonomisi değil, üretim ekonomisine geçiyoruz” şeklinde konuştu. Erdoğan bazı zamların, döviz artışıyla ilgili olmadığını belirterek, “Eğer ahilik kurumu yaşasaydı bu zam yapanları falakaya yatırırlardı” dedi.
Erdoğan konuşmaya başladığında 6,36 TL olan döviz kuru, Erdoğan konuşmayı bitirdiğinde 6,53 TL’yi gördü.
(link)

@ahlaksız

evet ahilik kurumu korunabilseydi, stok yapan, fahiş zam yapan kişi, bağlı olduğu ahilik kolundan atılır bir daha o işi yapamazdı. atılana kadar belirli cezaları var, falaka da bunlardan biri.

@ahlaksız

Uçak hediyeymiş.
İtibardan tasarruf edilmez diyen Sayın Tayyip Erdoğan'ın başkasının elden düşme, kullanılmış, atıl durumda yatan uçağını kabul etmiş olması mı daha gerçekçi yoksa tasarruf ekonomisi diyen Sayın Recep Erdoğan'ın iki buçuk milyar Türk Lirası'na uçak alması mı daha gerçekçi, artık orasını bilemiyorum.

Neyse, dolar düşüyor.

Ne olduğunu anlayan var mı :)

Bu akşam a haberin akşam bülteninin konusunu , bu 10 dakikalık hadise oluşturacak. Çok uçmasalar bari

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri