MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 10.231
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Akşama çayın yanına gideyim de bir bisküvi alayım dedim. Ayda bir kere de olsa eve paketli giren şeylerden bir tanesi. Torkunun 3'lü paketli olan tam buğdaylı olana yönelmiştim ki rafta 2 farklı fiyat var. Aynı gramaj, 393gr. aynı ürün ama farklı fiyat. Biraz dolaştım bir görevli buldum "gerçek fiyatı 4.25 olan, o önceden kalmış beyfendi" dedi ve gitti. İlk başta fotoğraf çekmeme izin vermedi az market içinde dolanıp tekrar geldim Aynı fiyat olduğu yerde duruyor. Bu sefer çektim marketten çıkarken tekrar kasadaki görevliye durumu izah etim. Çünkü daha önce de farklı bir üründe carrefour'da aynı olay başıma geldi. Kasada 15 lira çıkan ürün, rafta 9.90 ve hatta ambalajı üzerinde bile 9.90 yazıyordu. Yani nelere zam geliyor görüyoruz. 2013 yılından beri 2010 yılında üretilmiş olan nokia telefonumu kullanıyorum. Bir yıldır whatsapp'tan bir haberi artık desteklemiyor. Yine kör topal internet tarayıcısı ve facebook açılıyordu şimdi onlarda tarihe karıştı. Hazır işe girmişken ve iş yerinde de her hangi bir arızada fotoğraf ile bilgi almakta lazım olacağından bir telefon alayım dedim. 2 ay içinde her telefon eski fiyatının üzerine minimum 300 lira koymuş durumda. Modeli geçip ucuzlaması gerekirken daha fiyatı artıyor.