Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@MakRo
Hepimize göçmüş olsun.

Göçenlerden ikisini tanıyorum. Ülkemiz adına sevindirici onların gidişleri.

Scudo
@ahlaksız
Çok etkilendim tüylerim diken diken oldu. Salsalar beni simdi ABD ye kafa tutarım.

@ahlaksız

Bugün otobüste canlı versiyonu ile geldim. Adam akıllı telefonu ile önce facebooktan Trump'u protesto etti(harfler aşırı büyüktü ister istemez göz kayıyor ve tabi tablet gibi telefon olması da cabası), sonra da otobüsteki kişilere haddini bildirdi. Sabahtır oradan oraya koşuşturduğum için çok bir iştahım yoktu kendisine cevap veremedim.

@MakRo
Kafalar güzel..Bu kişilere söylenebilecek bir şey yok..Söyleseniz de,anlamazlar..Kendi acayip Dünya'larında son derece mutlular,kibirliler,öfkeliler..

Bu imamın dine siyaseti karıştırması bir yana,durduğu nokta çok yanlış..Mesela ''gâvurun parasına ihtiyacımız yok'' diyor ama aldığı maaşı hiç sorgulamıyor..Bu imamın maaşı nereden geliyor acaba?Hayır kurumlarından mı,helal para kazanan müslümanlardan mı,nereden?Sonuçta,toplanan vergilerden ayrılan bütçe ile maaşlarını alıyorlar ve toplanan vergiler arasında,içki/kumar/seks ile ilgili yerlerden gelen vergiler de var..!!!

Öğretmen bir arkadaşım,cola turka içiyor,coca cola veya pepsi içmiyor..Dini bütün ya..
Oğlum,senin araban ne markası?
Hyundai..
Kim yapıyor bunu?
Koreliler..
Kim bu insanlar,biliyor musun?
Dinsiz/ateist insanlar..!!!

Bu insanlar yüzünden dolar bu halde..Çok ciddiyim..
Cola Turka içerek,müslümanlık taslıyorlar ama azıcık dikkatli baksanız,dinle/imanla alakalarının olmadığını anlarsınız..

@liteon
1141e8a8b054ab3a2959ed.jpg

1997 de 8x i vardı. : )

• Beğen
Tepkiler: liteon
Çok ilginç bir vaaz olmuş.

@ahlaksız
Üstadım siz uzak doğuda japon olsun kore olsun alayını ateist yaptınız velakin adamların inançları var. Sizde sübliminal alttan alta ateizm propagandası yapıyorsunuz gözümüzden kaçmıyor ;)

@Mehmet Metin Levent
Gözünüzü bir kontrol ettirin bence..
Ateizmin ne olduğunu size burada anlatmaya kalkmayacağım,zaten anlatsam da anlamazsınız..Ateizmi bilen birisi,birisinin ateizm propagandası yaptığını iddia edemez..Bilmiyorsunuz konuyu,bilmediğiniz konulara girmeyin lütfen..
Günümüzde, dünya nüfusunun % 2,3’ü kendini ateist, %11,9’u dinlere inanmayan olarak tanımlamaktadır.(link) Bu oran (link)’da %48’in üzerine çıkmakta, (link)’da ise %64 ila %65 arasında seyretmektedir. (link) oran, %6 ile (link) ve %85 ile (link) arasında değişkenlik göstermektedir.(link) 2006 yılı istatistiklerine göre ise (link)'de ise bu oran %2,5-%3 arasındadır.(link)
(link)

Güney Kore'de din, Güney Korelilerin salt çoğunluğunun (2015 itibarıyla %56.9) bir dini organizasyona resmi üyeliği bulunmamasıyla birlikte;
(link)

@ahlaksız
Kadük tartışma. Tamam ben anlamam. Kabul ediyorum.
Adamlar, dinsiz veya dinli oldukları için üretmiyorlar. İnançla üretimi ilişkilendirmeniz komik geliyor bana sadece. Dediğim gibi ben anlamam nassolsa siz takılın.

Müslümandım, gram çalışmazdım. Sonra atayiz oldum, kendi anakartımı üretir hale geldim :D :D

@Mehmet Metin Levent
Herşeyi anladığınızı mı sanıyorsunuz?
Şu lafı siz ettiniz;
''alttan alta ateizm propagandası yapıyorsunuz''
Bu ne şimdi?

Ben inanmayanlar üretir gibi bir şey demedim ki..Yazılanları farklı yerlere çekmeyin lütfen..
Ateizm neye denir,ateist kimdir,en ufak bir şey bilmiyorsunuz..Bunu nereden biliyorum?Çünkü ''ateizm propagandası'' söylemi,zırvadır..Bu lafı eden kişi,ateizmi zerre bilmiyordur..Bilmiyorsunuz,haliyle anlamıyorsunuz..Bu kadar basit..Burada alınganlık yapacak bir şey de yok..Herşeyi bilemezsiniz,anlayamazsınız..

Ben hiç tanımadığım bir insan hakkında böyle laflar etmem..Niyet okuyuculuğu yapmam..
Mahlasım,altındaki ateist yazısı,imzam..
''Bu adam ateist,imamla ilgili bir video da koydu buraya,kesin ateizm propagandası yapıyor bu..''
Bu mu yani?
Forumda kaç kişiyi ateist yaptım,biliyor musunuz:bsmagryr:

@halil halil Bende bu markanın portatif cd yazıcısı var. Kullanıcı adı ne olsun derken gözüme ilişti aldık, kullandık.

• Beğen
Tepkiler: halil halil
Ateizmi bilmiyoruz eyvallah ama ateizm, bak bunlar ateist diye belirtmeyi gerektiren bir detay mıdır? Yani, hristiyan alman arabası kullanıyorsun, yahudi güvenlik duvarı kullanıyorsun, kullandığın vites takımını şintoistler üretiyor, jant setini yapan budist diye belirtmek mı gerekiyor? Belirtince ne gibi bir aydınlanma oluyor?
Bir ateistin bir şovmen müslümandan ne farkı kalıyor o zaman?

@Mehmet Metin Levent
Adam Coca Cola'yı ''gâvur'' markası diye içmiyor..Ben de bu adama diyorum ki;''kullandığın araba da gâvur markası..''
Anlatabildim mi?

@ahlaksız
Hah böyle de canımı ye, ama illa ateisti mandallama herşeye. Anlatabildim mi?

@Mehmet Metin Levent
Hayata ateist kafası ile baktığımız filan yok..Sokağa çıkıp,''ateistiz ulan'' diye bağırmıyoruz..Her şeye ateistliğimizi karıştırmıyoruz..
Konuyu bilmediğiniz için,bu tarz cümleler kuruyorsunuz,anlıyorum sizi:)

Verdiğim örnek yukarıda..Hayata din gözlüğüyle bakanlara,içinde bulundukları paradoksu gösteriyoruz,hepsi bu..Ben herhangi bir konuyu ateizme(''zaten böyle bir şey yok'' diyeyim de,kafanız karışsın biraz:D) bağlayarak anlatmam ama sıradan bir dindar,herhangi bir çok konuyu din gözlüğüyle anlatır..Kola mevzusu mesela..!

Madem öyle niye ateist olduğunu belirtiyorsun,niye mahlasın ahlaksız,niye öyle imzan var diyebilirsiniz..İmzam,herşeyi anlatıyor aslında..Aslında imzam,doların neden yükseldiğini,250 bin kişinin neden ülkeden kaçtığını ..vb bile anlatıyor..

14 Eylül sabahı 5.97 akşamı 7.00.

Yatırım tavsiyesi değildir. Uçuş sürecince kemerler takılı kalsın lütfen.

@Watts Per Kilo #Froome Nedenini de kısaca yazar mısınız. MB'nin faiz kararı, dış borç taksiti gibi unsurların dışında gerekçe var mıdır?

sizin gibi pedaldaş olmaz olsun. büyümüşüz meğerse neden bana söylemiyorsunuz?

(link)

Geri