Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@Ned Stark
Şu kriz ortamından 3 ay öncesine kadar çiğköfteci açma durumundaydım ama krizi öngörüp vazgeçtim şuan işsizim :D
Muhakkak iş yapar, tavuk döner fast food Türk gıdaları seviliyor diye okudum İngiltere'de.. Ama döviz farkı felaket, 30 bin Sterlin sermaye ile gitseniz 240 bin tl ediyor(ki bu paraya Türkiye'de 6 şube açarsın) İşte ana mesele, gitmeye değer mi...

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
Scudo
@ÇerkesOnur kesin tutacağını bileyim gerekli sermayem olsun giderim o konuda arkama bile bakmam :) iş yaparsa benim için değer:) 30 bin Sterlin bulmak mesele işte :)

• Beğen
Tepkiler: ÇerkesOnur
Kredi geçmişi temiz olan 2 kişi limitleri epey yüksek kredi kartlarından nakti çekip ertesi gün basıp güney amerikaya gidiyorlar. Bankalar düşünsün.

@Mehmet Metin Levent
Yukarıdaki mesajlarda doların uçacağını yazmışsınız. Ben de geçen hafta uçuşa geçince 6,70 gibiyken 7500 dolar aldım. Ne var ne yok yatırdım. Şuan pişmanım. Acaba bir daha oraları görür mü? Ne dersiniz?

@murat96
Birincisi, ben dolar alın demedim. Hem reis bu kadar tl kullanın derken dolar almışsınız yakında sizi vatan haini ilan ederlerse şaşırmayın. Gelelim 6.7 leri dolar görür mü? 7.38 lira 1 dolar olarak değerlendiği bilgisi var youtube da. Demek ki, 6.7 leri geçecek. Hatta 7.38 olacağı kesin. Ama ne zaman? Eğer ekonomi kötü yönetilirse 1 aya kalmaz, ama ekonomi kurallarına göre yönetilirse biraz daha geç.

@murat96
1-2 haftalık dalgalanmalar normal. Uzun vadede hep arttı hep arttı. Artacak. Birkez 7ye çıktı. O seviyeye yine çıkacak. Acele etme sadece. Son 3 yıla baktığında dolar ortalama yıllık %20-30 arası arttı en az. 1-2 ay içinde kesin o seviyeyi geçecek.

Bunu heryerde yazıp çizmeyin, dolar aldım diye. Ortam gergin başınız derde girmesin.

@Mehmet Metin Levent
Niye başı derde girsin ki. Suç mu? Öyle bi kanun var da biz mi duymadık. Sahi reis neden doları yasaklayan bi khk çıkarmıyor?

@Mehmet Metin Levent
Yok sadece burada yazdım :)
Onu da forumun yaşlı kurdu ulan ve karizmatik bir isme sahip Mehmet Metin Levent'e sormak için.

@gezgin gezer
Üstadım henüz suç değil ama mevcut iktidardan ikbal bekleyen kişiler durumdan vazife çıkarıp başınızı derde sokabilirler. Kraldan çok kralcılar sorun. Yoksa kime ne kimin ne yaptığından.

@murat96

Selamlar, türkiye de dusuk faiz yuksek kur uygulamasi devam ettiği surece dolar her daim yukselecek. Dusme sansi sıfır. Sabredin, zararina satis kesinlikle yapmayin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar dolar almakla yada bozdurmakla bu ekonomi düzelmez ekonominin dolar alma ile yada bozdurmayla alakası yok suriye lirası da artıyor suriye lirası alan ve ye bozan var mı?

@murat96 Emniyete ve gerekli mecralara bildirimi yaptım geçmiş olsçşlkjphjlghkhgmscsacxvsag :D:D:D

Alın hocam alın, millet hamuduyla götürürken sizin bir vatandaş olarak safiyane ve pek tabi hakkınız olan döviz kazancı yatırımınız olabilir. Mehmet beyin demek istediği, twitter gibi ortamlarda çok paylaşmayın isimsiz cisimsiz trol hesaplar canınızı sıkıcı şeyler söyleyebilir o kadar.. Merak etmeyin en çok onlar alıyordur :)

Bu arada sabırlı olun, 7 üstünü görecek deniyor ama geçen haftalardaki gibi çok hızlı ve bir anda olan artışlar gibi beklemiyor uzmanlar da, yavaş yavaş çıkacak ve 7 üstünü zorlayacak..

Yukarda yazdım,haziranda ucuz kredi veren zihniyet sayesinde döviz aldım.şimdi kardayım.düşünün iki ay sonrasını göremeyen bir ucube ekonomi politikamız var.

@Mehmet Metin Levent
Hint rupisi alsak, euro, altın alsak sorun çıkmıyor ama :koptum: vay benim memleketime:ssrtcbya:

Yarından itibaren hayatımda bir başlangıç yapmayı planlıyorum, gidip almanca kursuyla konuşacağım. Ülkem devlet olma kavramını günden güne kaybediyor maalesef, halkı son derece gergin, mutsuz. Gerçekten ülke insana saygıdan günden güne uzaklaşıyor. Her gün atatürk'ten uzaklaşıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: mertznc
Kapağı yurtdışına atmayı düşünenler iyi düşünün.

(link)

Kağıt üretemesekte mr cihazı yolda.

Aselsan = Anadolu Ajansı = AKP

Seçim gecesi yaptığı manipülasyon çok güzeldi gerçekten. Ekonomi çok iyi gelsene. 2 milyar dolarlıkhamlsfjs

Bizim ettiğimiz kara mizah. Mutsuz insanlarla yaşamaya alıştım. Ama alışmamak lazım. Alışmak kişinin kendine en büyük kötülüğü belki de. Almanın aptalı türkiye ye staja gelir. 1996 veya 1997 yazı, yaz okulunda 4 alman staj için gelmişler ve yurtta kalıyorlardı. Bir tanesi ile banka işi oldu, iş bankasına gittik, bankadan çıkan bir kadına kapıyı açtı ve tuttu delikanlı alaman, kadının pis bakışı hala gözümün önünde. Hakaret etmişiz gibi baktı. Alaman bana dönüp neden teşekkür etmedi almanyada teşekkür ederler kötü bişey mı yaptım dedi. Aslında bazı jestlerin prim yapmadığı bir ülke burası. Ben de sabahları yolu süpüren emekçilere gunaudın kolay gelsin dediğimde şaşırıyorlar. İşte bu tür sosyal iletişimin kıt olmadığı yerlerde yaşamak istemeyenlerin gitmek en büyük hakkı. İnsan bu dünyaya mutlu olmaya geliyor ve bunu arayıp bulması da en büyük ödevi.

(link)
Tam 253 bin 640 kişi bu diyarlardan gitmiş.

Geri