Scudo Sports

Dolar 8 Plus

halk bank'tan parayı alan aldı. kimsenin parasını iptal edemezler merak etmeyin. köşeyi dönen döndü.

Scudo
@bianchi10
biiir ihtimal bir günah keçisi seçip göstermelik cezalandırırlar. 99 depremindeki veli göçer gibi.

@Wasabie

limon'un fiyatına yaklaşmış diyosun
Dlie__5WsAEVvve.jpg

@bianchi10 türkiye de ne alırsan sakla para kazanır hale gelirsin. artık altın alıp saklamaya gerek yok

Bu limon değil buna misket limonu derler pazarlardaki limondan farklıdır.@bianchi10

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bir sürpriz olmaz ise dolar kanaatimce artık düşmez. Bir şey almak istiyorsanız ama dolar düşer diye bekliyorsanız benim başıma gelen sizin başınıza da gelebilir. 619 liralık monitör seçimden evvel ki fiyatı. Seçim olur ortam sakinler 619 liraya alırım nassolsa diyordum. Şu an 999 liralık fiyatına bakıyorum. 380 liracık kadar benden uzaklaştı.

@Mehmet Metin Levent

dolar şimdiye kadar hiç düşmedi o yüzden düşecek diye düşünmek kendini kandırmaktan başka birşey değil. 7 lirada kalsa yeter diye dua ediyo artık millet.
ama millet seçimini yaptı. "milletin iradesi"

2023'e hiç bir şey yetişmeyeceğini anlayınca HEDEF 2071

Boş artı boş reno sümbül 6 haneli fiyatlara bir burun kalmış. Hadi bakalım.

Kuveyt Dinarı da ne olmuş öyle :confused: (link)

savaştaki Suriye lirasının bile bizim TL'ye göre yükselişine bakın :koptum:

(link)

adamlardan tonlarca patates ithal edince adamların ekonomisini mi düzelttik ne yaptık?

2003 yılında, küçücük, iki insanın yanyana geçemeyeceği bir kapıdan kocaman bir yere girip karşı çaprazında yine aynı boyutta başka kapıdan jeneratörlerin olduğu bölüme gittim. işim bitince dönerken o iki küçük kapının açıldığı kocaman yerde üzeri örtülü 3 otomobil gördüm. dikkatimi çeken diğer husus ise, o kocaman yerin 2 kapısından başka kapısı olmadığı idi. bu arabalar buraya nasıl girebildi? demonte girmiş olmalı diye düşünür o kapıları gören insan. meğerse 2001 krizinde, devlet elindeki araç envanteri çıkıp fazlasının satılması istendiğinde, otomobil garaşı olan o kocaman yerin giriş çıkışı yapan koskocaman kapısı bir gece içinde sökülüp yerine duvar örülüp, sabaha kadar sıvanıp, bir de üzerine boyanmış. ülkemiz insanının tembellikle suçlayanlara vuran şamar gibi bir çalışma olmuş. içerde örtülerin altında, 1 mercedes ve iki ford taunus gt kuzu gibi yatıyordu.

şimdi kamudaki araçlar vs diye detayını okumaya üşendiğim bir haber var. üşendim detayı okumaya işte anlayın :)

(link)

32 li selpak 58 lira poponuzu silerken dikkatli harcayin

Geri