Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@metinnitem1
Hâlâ istifa filan deniyor..Bir türlü konuyu anla(ya)madılar,nerede yaşadıklarını çözemediler..
Reis isterse görevden alır,istemezse göreve devam eder..Bu söylediğim,önemli konumlarda bulunan herkes için geçerlidir..

Scudo
Fiyatlar makul. Herşeyimiz mükemmel. Onlar taneyle alıyor, biz çuvalnan.

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Muazzam zamlara tanık olmaya başladım. Herşey önce doğrusal şimdi üstel artmaya başladı. Bugün sırf ne alemde diye mosso sitesini gezdim, şimdi onlarda fiyatları güncellemiş. İş yerinde gençlere yazın gelen turistlerden genç yaşlı demeyin kandırın evlenin demeye başladım. Tek üretim kalemimiz nüfus gibi sanki.
Brezilyanın tüm dünyada lisanslı 55bin den fazla futbolcusu var. Adamların ihraç kalemi. Bizimki neden damat olmasın? Hadi goçlar hele hele.

@metinnitem1
Doğru söylüyor. Ben yazılan fiyattan alışverişimi yapmışım para çalmadım verilen fiyat uygun geldi aldım sattım kim ne diyebilir ki? Tamamen bankanın problemi olan bir olay. Sorumluları da cezasını çekmeli...

@Ilter Elmas

Bu rapordan çarpıcı bir cümle:

"2018 yılı Ağustos ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 34.346 adet oldu. 72.536 adet olan 2017 yılı Ağustos ayı otomobil ve hafif ticari araç pazar toplamına göre satışlar %52,65 oranında azaldı."

ülkemizde iyi şeyler olmuyor diyen kriz yaygaracıları okuyun da feyz alın. türkiyede camii yapmak için yer kalmayınca; Kırgızistan'da 30 milyon dolara camii yaptık.

(link)

(link)

Artık Ingilızce Iktisat OUT , Almanca iktisat IN .
Yavaş yavaş kelime dagarcigimizi geliştirelim.
Ja, Wunderbar ,sehr gut ,schön , jawohl ,doch ....
Konu zaten belli gerisini öğrenmeye gerek yok. "Iktisat " yani...

@bianchi10
Hem ''dolarları bozdurun'' diyorlar,hem de dolarla cami yaptırıyorlar..!
Örtülü ödenek veya işsizlik fonu gibi yerlerde biriken paraların,nerelere gittiği anlaşıldı..!

@ahlaksız
cidden, a101 mağazası kadar çok cami var. hani, öğlen ve akşam 2şer kap yemek dağıtsalar, evsiz barksızlar geceleri camilerde konaklasalar diyeceğim ki, evet camii iyidir, daha da çok olsun.

@Mehmet Metin Levent
gormezden-cuma-namazi-sonrasi-yardim-toplanmasi-elestirisine-cevap-h1479105489-0ee24a.jpg

cuma öğlenleri gidiliyor ya. cuma çıkışı da para toplıyorlar. daha ne yapsınlar?

(link)

yukarıdaki haberde Diyanet İşleri Başkanın söylediği; "Doğrusu Diyanet kendi milletine yük olmayan bir kurumdur"

gerçekte olan: (link)

@bianchi10
tamam, tahsilat için kullanılıyor diyorsunuz. bir de, 3 cumaya arka arkaya gitmezseniz kalbinize siyah bir mühür vurulur ile 3 kez cumaya arka arkaya gitmeyen dinden çıkar diye Yaradan'a dini öğreten kurallar var. haklısınız, tahsilat kısmını unutmuştum. Babam da bu sebeple camiye gitmiyor zaten. mütemadiyen tahsilat olduğu için.

@Mehmet Metin Levent

evet doğru, 3 kez cumaya gitmezseniz dinden ban yersiniz ayrıca gerekli siyasi söylemlerini kaçırabilirsiniz.

(link)

(link)

(link)

Başkanlık sistemini bize nasıl pazarladılar?

"Yetkiler tek elde toplanacağı için çift başlılık ortadan kalkacak. Yönetimde uyum esas olacak. Kararlar çok daha hızlı alınacak."

Bu güzel vaatleri bir kenara koyalım ve gerçekleşenler bakalım:

(link)

Türkiye ekonomisinin geleceğine yönelik önemli açıklamalar yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Piyasalarla kavga etmeyeceğiz, kazan-kazan ilişkisine bağlı yürüyeceğiz" diyerek tüm aktörlerle uyum içinde çalışılacağını söyledi.

(link)

Tayyip Erdoğan “Bu malum kredi derecelendirme kuruluşları var ya, bunların her adımı politiktir, siyasidir, bunlar cambazdır. Dolayısıyla sakın bunlara inanmayın, işinize bakın.” dedi.

Ülkenin en tepesinde olan, her konuda son sözü söyleyen kişi ayrı telden, ekonomiyi yönettiği iddia edilen damat bey ayrı telden çalıyor. Yatırımcı hangi birine güvenip Türkiye'ye yatırım yapsın?

@Ilter Elmas Geldi sanırım, hemde sağlam gelmiş..

Son 50 Günde salçaya yapılan zamları bir market çalışanı arkadaş görüntülemiş.. Ondan sonra da enflasyonda sadece %2 artış olmuş. YERSEN.....

DmNIPksX4AAlDfu.jpg large.jpg

Ulan bende diyordum bu işte bi yanlışlık var, meğersem bütün ülke bi yanılgı içindeymişiz.. Abimizin yaptığı açıklama bi ferahlama etkisi yaptı

sfas.png

@CeRKeZ

Tam "iki ucu *oklu değnek" lafının tam uyduğu bi durum.
İptal etmezsen bir sürü kişi haksız kazanç elde etmiş olacak(Aslında görevini ihmal eden yetkililerden o para tanzim edilebilir ama rüyanda görürsün).
İptal edersen, normal bir zamanda normal yaptığın bir işlemi keyfi olarak iptal etmeyecekleri ne malum(burası türkiye, olur mu olur).

Geri