Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Doları düğüne endeksledik. Akilli çiftler düğün yapmaz. Ama akılsızlar 90 bin liraya düğün yapmışlar. 90 bin. Kaç yıllık tatil parası bu. Başımdan geçti, düğün dünyanın en gereksiz şeyi diyebilirim. Tüm davetlileri illaki kusur bulup zaten baştan memnun olmayacakları bir gösteri zanaatı çeşidi.

Bu arada dolares dayı fitesi bi üste taşıdı. Ekim sonu tatlı bir sürpriz bekliyor piyasamız.

Scudo
Dolar yine canlanmış,6,4'lere gelmiş,hemen reis açıklama yapmış,tvde altyazı geçiyor sürekli:D

Habere bakın şimdi..Millete tasarruf diyenlere bakın..
Felaket bir durumdayız..Ekonomi olarak değil,kafa olarak..Sorun ekonomi değil arkadaşlar,sorun bu kafa..
AKP'li belediye 3 dakikalık videoya 220 bin lira ödedi
(link)

Junk food denilen gofret ıvır zıvır çok pahalılanmamış ancak bugün önümdeki bir müşteri organik ekmek 20 lira denince ekmeği 20 lira mı oldu diyip almadan çıktı.

@Mehmet Metin Levent

Gramajlar düşüyor, kalite dusuyor

@bianchi10 düğün falan yapılmaz anca kına yakılır bu saatten sonra

Arkadaşlar, gerçek ihtiyaclarinizi alın, bisiklet malzeme eksikleriniz varsa alın kenara koyun. Dalga dalga geliyor zamlar...

Benzin 7 lira oldu. bisikletinize iyi bakin tek ulaşım aracınız o kalabilir elinizde.

Tasarruf moduna geçin. borçları temizleyin.

Yakında herkes vegan cyclist olacak :)

Delta bisiklette fiyatlar :ssrtcbya:

Kışın,şu bisikletin fiyatı sanırım 3000 TL idi..Almayı düşündüğüm bisikletlerden biriydi ama vazgeçmiştim sonra..Şu anda bisiklet 6090 TL..:eek:
(link)

Bir de lastiğe bakalım..(Almanya meselesi yüzünden boykotlar filan yapılmıştı ama sonuç fos..!)
Bir adet yol bisikleti lastiği 1003 TL..:eek:
(link)

Reis,açıklama bekliyoruz acilen:D

Hala konu dalgaya vuruluyor
Hala sen A partilisin sen B partilisin deniyor
Hala daha gruplaşmalar oluyor
Zaman birlik olma zamanı bence 0'lara yönelmek yerine 2.ellerine bakın alacaklarınızın hem bir nebze daha uygunsa alıp aynı ürünün doları 2 kere dışarıya çıkmaz
Bunun çözümü dolar yakıp, telefon kırıp, yeni telefon almak değildir ki? Elindekine en iyi şekilde bakmaktır.
Elinde bir parça arızalandıysa tamir edebilmeliyiz veya alternatif çözümler üretmeliyiz ilk çözümümüz yenisini satın almak olmamalı
İstek ve inatlarınıza lütfen hakim olun :harika:

@Afyon35Bunun bilincinde değil kimse. Lüks yaşıyoruz...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana maddi anlamda tek mantıklı gelen düğün aşiret düğünleri. Hani kilolarca altının takıldığı, dolarların saçıldığı :rolleyes: Yaptığın yatırımın, harcamanın karşılığını fazlasıyla alıyorsun gibi görünüyor :D Bizimkiler hava cıva, yazık yapılan o kadar masrafa.

@Abdülkadir Ergin

Yalnız onların düğünü bizimkiler gibi 1-2 gün değil günler sürüyor ve 5,000+ katılım oluyor. Sen 200 kilo et dağıtıyorsan o adam 10 tane büyükbaş kesiyor yine yetmiyor :D Evet gideri çok fazla ama geliri dehşet oluyor:cool:

@Afyon35

Telefonumu yeni kapkaç a kaptırdım. Gönül istiyor iphone almak ama aynısını alsam saçma olacak üst modelini alsam dünya para samsung istemiyorum telin yarısı gereksiz uygulama dolu oluyor. Xiaomi mi alsam ne alsam bilemedim. 2. el telefon almakta kulağa hijyenik gelmiyor pek...

@Mehmet Metin Levent
Hocam nerden alınır bu marka telefon ve hangi modeli aşağı yukarı bana uyar ( 64 gb yeterli )

@MossoM Piyasada güzel telefonlar var bir gezinin alakalı forumlarda neler deniyor baktığınız cihaz hakkında görün ona göre alın,
2.el olarak da çelik gibi elden ödemeli yerlerden telefon alıp onu kullanmadan satan öğrencile oluyor eline toplu para geçmesi için onları da denk getirseniz güzel olabilir

Şu parti bu parti demeyelim,birlik olalım ,tasarruf yapalımda bu duruma gelmemizi saglayan işbilmezlerden hesap sormayıp,düzenin devam etmesini mi saglayalım.devam ettirdikçe ne değişecek.kocaman bir hiç.toplumdaki duyarlı insanlar tek çözümün siyasi partiler olmadığını ,en büyük gücün stk lar olduğunu anlamalı.hızla toplumsal meselelere uygun sivil toplum örgütlenmeleri gerçekleştirmeli.ve doğru işlemesi sağlanmalı.yani yapanın yanına kar kalmamalı.şu hükümet kadrosu seçimden önce belirlenmeli ve bizler öyle oy vermeliydik.bakalım ekonomist bile olmayanlara izin verilirmiydi.gerçi yine verecek dıj güç uzmanları çıkardı ama.sonuç daha bu hale gelmedende çözülebilirdi

@haldun31
Birlik olmak,tasarruf:rolleyes:
Yukarıda bir tane örnek verdim..Bakınız;
Dolar 6 Plus
Ön teker nereye giderse,arka teker de oraya gider..Toplumun en tepesindeki kişiler böyle harcamalar yaparsa,toplumun geri kalanı da harcayabildiği kadar para harcamaya bakar..Türkiye'de olan bu..

Reis açıkladı arkadaşlar 1071 metrekare sarayımız yapılacak, o saray sayesinde kıskanan amariga ve almanya ekonomisi çökecek. Siz içinizi ferah tutun dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur. Arapların bize altın borcu var uçakla göndermek için 3. Havalimanının açılışını bekliyorlar.

Olayın ciddiyeti falan kalmadı artık. 2 hafta önce dövizi altını bozdurun deyip milli eğitim bütçesini azaltıp limonatadan vergi alan devlet şatafat için Malazgirt sarayı yapıcaz diye şov yaparsa ben ancak dalga geçerim. Başka çarem yok zaten.

Geri