Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@Ilter Elmas
Amazon ispanyada çakışanların anasını ağlatıyor. Gelse ne yazar gelmese ne yazar. 10 sene evvel kindle siparişi verdik, türkiye ye göndermiyoruz dediler. Yemişim amazonu.

Scudo
Döviz Kuru

(link)
(link)
(link)

27 ağustos 2018 durumu itibari ile,,,,

16 haziran 2015 'de 4500 lira olan bisikletim şimdi doların artması ile
1750 dolar x 6 eşittir
inanılmaz bir rakama ulaştı 10.500 tl ,
esas mevzu ise sram force ayna kolum,bu ayna kolun sıfırı dehşet para ,anca tek parça halinde satın alacağız yani 50 diş alacağız ve de 34 diş bunların fiatlarıda az buz değil ,,,parçalar korkunç pahalandı ,5000 liralık bisikleti olanlar ne demek istediğimi anlar el mahkum vereceğiz ,henüz ayna kolun dişleri ölmedi zincir 5 kez değişti 6 'ıncıyıda alacağız ybn en ucuzu,mecburen ,gelelim rubleye 11 /32 aldı başını gitti ama illaki vereceğiz
orta göbek sağlamda oda bitecek ,rulmanlar çok ucuza gelmiş idi,diğer masraflar fazla değil fren somunu keza fren telleri vites telleri,,bu arada furç yataklarına bakıldı ,tekrardan bilyalar tek tek temizlendi ,,,fizik sele eskidi ,yanlız tek korkum borusundan kırılması, hiç işime gelmez ,eski bisikletin yedek selesi hala duruyor, sağlam,
saklamanın faydası bu işte

Türkiye'yi bilmemde, KKTC'de 1 adet ekmek 2.5 TL oldu...

• Beğen
Tepkiler: wakizashi
@Serkan Mıstınoğlu
B3lki amazondan yarı fiyatına alacağımız döner pıçağıynan dalsak daha bir şekil olur.

Reis,yeni ''tasarruf'' paketini imzalamış..Bundan sonra kamudaki herkes ASGARİ ÜCRET alacakmış..Kendi de dahil..
Vekiller,bakanlar,polisler,herkes:D
Böyle bir şey olabilir mi?OLAMAZ ama olmalı..Artık birşeyler değişmeli..
Halka hizmet için feryat edenler,bankamatikten 1600 lira alsınlar da,ben o zaman SAMİMİ olduklarını kabul edeyim..
Tasarruf yok,üretim yok,akıl yok,fikir yok..Ondan sonra da dış güçler,evanjelistler..vb
Hadi oradan..!

Malazgirtte 5 dönüme 1071 metrekare kapalı alanı olan yeni başkanlık sarayı yapacaklarını açıklamışlar
Kısacası itibardan kesinti olmaz
Ne yani ülkeye koskoca başkan seçtik 100 yıllık çanlaya köşkünde mi ağırlayacaksınız dünya liderlerini ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de KORKUNÇ şeyler oluyor..Dün bir haber okudum..Bodrum'da otel bilmem ne yapacağız diye,kıyım yapmışlar resmen..
Hem yapıyorlar/yaptırıyorlar,sonra da yanlış yaptık,ihanet ettik filan diyorlar..

Sayın Mıstınoğlu, negzel üst baremi çekmişti dolar onun üzerine çıkmıyordu. Şimdi de alt baremi çekti ve muhtemelen bu seviyenin altını görmeyecek gibiyiz.

dolar bayram tatilinden döndü. artık nmesini beklemeyin. gardınızı alın makarna stoğuna başlayın. aç kalmazsak iyidir.

2002'de iktidara geldiklerinde 1,20'den aldıkları doları 6,20'ye düşürdüler. şimdi dış güçler düşünsün.

@bianchi10
Olur mu hiç yanlışınız var o zaman 6 tane sıfır vardı. 1 Milyon 200 Bin Türk Lirasından 6.20 Türk Lirasına düşürdüler. Aynı 1 milyonluk tuvaletin 1 lira olması, mevzusundaki gibi yani :D

@Kuzey Ege medeniyette,ilk kavgada karşısındakine taşla vuracağı yerde ona küfür eden adam zamanınında başladı değilmi :)

Bugün bime indim.

Süt ürünlerinin ve bir kaç çeşit ürünün satıldığı duvara bitişik buzluk gibi bir şey vardır BİM'e gidenler bilir...Onun ilk yarısı komple boştu neredeyse...Diğer kısım dolu tabii ama bu seneden önceki senelerin hiçbirinde hiç bir reyonun komple boşaldığını ve bir günü geçik o halde kaldığını görmemiştim...

Adama yağmaladılar mı yoksa tedarik sıkınttısı mı var dedim.İkisi de dedi.

Ahhh...Sanırım gelecekten bir mesaj alıyorum ommmmm..... uhhhhh.... sanırım şöyle bir şey olacak:

"Kirli amerikan sermayesinin pis oyunlarını aylar öncesinden görmüştük çok şükür...Yiyeceklerimizi depoladık,ABD ile vereceğimiz çetin savaşa hazırız!İki kemiği azalınca hırlayanlar,ancaak vatan haiinleridiir!!!Bu zor zamanlarda geçecektir,ama ihanetiniz unutulmayacaaaak!

Hem çayla kekin bedava olduğu üstüne ilimde öğrendiğimiz,İbn-i Sina,Ömer Hayyam gibi islam alimlerinin ekolünü takip eden kütüp- ay kıraathaneler olacaktı-'imiz var!Korkun bizden ulan!!!!!!!"

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@Kuzey Ege
Ben bu tarz,tek cümlelik twetter tarzı mesajları sevmiyorum..Kusura bakmayın..
Bu dediğinizin tarihte bir karşılığı yok..Bakın tarih ne diyor mesela;
(link)
Binlerce yıl kimse bu toprak benim,bu avrat benim,bu hayvan benim filan dememiş..Komün bir şekilde yaşanmış..Nerede başlamış bu ''benim'' meselesi?Mezopotamya'da..Yani..Devletin,dinin ve ataerkilliğin ortaya çıkarıldığı ilk topraklarda..Yine de ilk defa ''bu benim'' diyenin kim olduğunuzu bilmiyoruz..Bilemeyiz de..Çünkü evrim böyle birşeyin olamıyacağını bize fısıldar..Nasıl ki ilk insan diye bir şey bilimsel olarak yoksa,ilk defa ''bu toprak benim'' diyen birisi de yoktur..Bu bir süreçtir sadece..

@ahlaksız
Elbette kullandığım ifade bir süreci sembolize ediyor. Tarım devrimi ile başlamış insanlığın çöküşü. Bunu kastediyorum.

Geri