Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@Taner JamesUstadim linux altyapisini kullanan cihazlar,sunucular vs de var. Ve java disinda bir cok programlama diliyle uygulama gelistirebilirsiniz. (C C++ bunlardan encok kullanilani)ilk postunuzda ki genellemenin yanlis oldugunu vurgulamistim. Ayrica android e c ve c++ ile de uygulama yazabilirsiniz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Dolara veya Türkiye'ye bir operasyon/oyun yapıldığı iddia ediliyor..Hatta bu konuda,böyle düşünmeyenlere hakaret eden birisi vardı..(Banlandı kendisi)
Bu yüzden dolar yakan veya bozduran insanların eylemlerini gördük..Peki,miting gibi bir şey niye yapılmadı?Madem Türkiye'ye karşı,siyasilerin söylemlerine göre bir ekonomik savaş açılmış durumda,bu savaşa tepki olarak,savaş açan ülke Abd aleyhinde neden eylem yapılmıyor?
Birkaç ay önce,Abd ''Kudüs'' konusunda bazı adımlar attığında,sokaklara insanlar doluşup Abd aleyhinde eylemler yapılmıştı;
(link)
Aynı kişiler neden şimdi tepkisizler?
Daha yalın yazayım;''Filistin'e sahip çıkanlar,neden kendi ülkesine sahip çıkmıyorlar?''

@ahlaksız
hocam bu sorunun cevabı müslüman kardeşlere çıkıyor. bu topa hiç girmeyin.

Peki meseleye tersten bakarsak;

Örneğin Türkiye'nin kendilerine ekonomik savaş açtığını düşünen herhangi bir memleketin insanları, meydanlarında hangi ürünü/markayı ateşe verirler sizce?

Ben, fındık kavurabilirler diyorum :) Hem lezzetli de olur...

Keşke slow motion yapmasalardı, telefonu çalışıp çalışmadığını göstermedikleri için ölmüş telefonu parçaladılar derdik. Slow motionda belli oluyor ki parçaladıkları şey sadece kasa ve ekran :D

mesela ben mado yu boykot ediyorum. gidip madoya, getir len ordan 10 porsiyon tatlı diyip, parasını verip, tatlılara balyozla girişmiyorum. mado parasını aldıktan sonra umrunda mı benim tatlıya ne yaptığım? o hesap. cidden madoyu boykot ediyorum bu arada.

@Serkan Mıstınoğlu beyzbol sopası ile kırmakta manidar olmuş. insan haydar yazan sopa ile kırar. Tabi ya çakma aypon olup olmadığını nereden bileceğiz.

Yükselirken malesef diyenler düşüşe geçince hiç bir mutluluk belirtisi göstermiyor nedense

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
7.20 seviyesine gelip eski değerine dönüyorsa birileri fena kazanç sağlamak için darbe yapmış demek ki o darbeyi yapanlarda akp mafya çetesi ve rantçı tayfası.

Yargılanacaklar.

Dolar bile düzelir de bu cehalet düzelir mi? Parası verilmiş telefonu kırmak da nedir?

@Ilter Elmas

Videoyu izlemeden yazdım.
Portakal bıçaklayanları hatırlayınca , potansiyel olduğunu düşündüm.Nasıl bir beklenti yarattılarsa artık.:krktm:

@hakkında: boşluk
hocam dolar yükselirken maalesef diyenler, sevinmiyorlar dolar yükselirken. üzülüyorlar. burda bir yanlış anlaşılma varsa düzeltmek isterim. şu an da, henüz 23 temmuz ve öncesi fiyata dönmediği için üzgünler.

Geri