Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Ulusal ekonomiayaya donecez. Guzel gunler yakindir. Sakin olup pesimden gelin.

Tekstil imalatı yapan bir şirketimiz olduğundan bahsetmiştim. Fabrikasından metresini 8 TL fiyatla aldığımız 185 gr. alpaka kumaş bugün itibariyle 14,50 TL'ye satılmaya başlandı. Fiyatta neredeyse %100 artış olmasına rağmen kumaş fabrikaları firmalara kısıtlı metrajlarda kumaş veriyor; karneyle ekmek alır gibi kumaş almaya başladık.

"Ekonomimiz çok güçlü, dünyaya meydan okuyoruz, gerekirse tezek yakar ve hatta yeriz ama eğilmeyiz" cümleleriyle kendimi avutmaya çalışıyorum...

@Mehmet Altuğ
Tezek bulursan yakarsın. Süt üreticilerine verilen yem fiyatı da arka arkaya zamlanırsa ne olur, süt üretemeyen hayvan sahibi kasaba ineğini satar. Geçici bir bolluk ile azıcık et fiyatı ucuzlar sonra? Gelsin anguslar. Ya da saman ithal eden adam neden tezek ithal etmesin;)

Hepsini izlemeye tahammül edemediğim, ingiliz yapımı belgeselde, ingiliz gazeteciyi gezdiren yurdum insanı, kameramana çek çek diyor şu kadar rolls royce bu kadar bentleyim var diyor. Kameraman sağa sola serpişmiş arabaları çekiyor. Sonra yurdum insanı ingiliz ekonomisini ben ayakta tutuyorum diye kubar kubar kubarıyor. Ticarî zeka tabii, saygı duyuyoruz.

@Mehmet Metin Levent inşaat ekonomisi oluşmasına rağmen deniz kumundan insaat yapan ortanca hanımcı değil mi bu? Banka mevduatlarındaki 207 milyar doların %96'sının sahibi birkaç şahıstan biri. Evet, doğru bildiniz, sadece %4'ü halka ait.

• Beğen
Tepkiler: seviman
@Yusuf Z. Şipal
alında radyasyonun üstüne dışkılayarak etkisiz hale getirebiliriz. Bunu yayalım ilerde sinopta mersinde lazım olabilir.

İyi akşamlar diliyorum herkese. 1 hafta önce bianchi slr 500 almaya karar verdim. fiyatı 2.669 TL. Bugün ise bisiklet için bir kaç bisikletçiyle görüştüm dolar kurundan dolayı bisikletlere %30 zam geleceği söylendi. Yani 2.669 TL'lik bisiklet yaklaşık 3.300 TL olacak. Bu konuda net bir bilgisi olan var mı? Yeri burası değil ama bunu da eklemek istiyorum mosso cavalier 700 sora mı yoksa bianchi slr 500 mü?

Ayşe teyzenin, "kefen paramdır, bir gün ölürsem cenazem ortada kalmasın, kimseye yük olmayayım" diyerek yastık altında tuttuğu 3-5 tane çeyrek altınla batacaksa bu ülke, batsın zaten...
"Geliri dövizle olmayan Ayşe teyzenin dövizle işi olmasın" diyen bir bankanın genel müdürüne cevabımdır.

@MakRo
şimdi şöyle oluyor; kaynak, demir doğrama işleri, elektronik felan bir kenara bırakalım da, hangimiz yemekçi hangimiz bulaşıkçı olacak onu netleştirelim :D:D sonra elalemin ülkesinde iş bölümünden kavga çıkmasın :ssrtcbya::ssrtcbya: benim oğlan şimdiden arada arıza çıkarıyor iş bölümünde :acpsnr:

@MakRo @Kerem Özbayrak

@mavi albatros bulaşık çıkarsa bulaşıkçı olunur ama ya çıkmazsa?

@Cevat_MD
şimdi plaza insanı biraz bencildir. içlerinde biraz yaşadım. onlara göre, kendileri kainatın merkezi ve onların kainatının ahengini bozan herşey gereksizdir.

hadi iyisiniz, dolar baş aşağı gidiyor. hedef 3.6 lira = 1 dolar, tıpkı eski güzel günlerdeki gibi.

Geri