Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Ben şimdi kara kara Merlin'den aldığım şeylerin gümrük vergileri belirlenirken ki kuru düşünüyorum :S Düşündükçe karalar bağlıyorum. Sonra diyorum önümüzdeki 6 ay her şeye gelecek zamlar sonrası maaş yetecek mi? O zaman Merlin'in acısını unutuyorum.

Scudo
dahası, 1917 de rejimi değişen rusyanın silah yardımı bize büyük nefes aldırmışken, ahmet davidson un stratejik derinlikle suriye de emevi camiinde namaz kılma hülyasını, süleymenşah türbesindeki boş sandukaları kaçırmamız ve süleyman şahı orda bırakmamızla gelişen güney sınırımız kaybetme süreci ise yine rusyanın devreye girmesi ile ertelenmiş oldu. rusya bizi sevmese de, kendi güvenliği için bizim ardımızı kollamak zorunda kalıyor. nato tarihinde ilk rus uçağını vurma şerefine erişen hava kuvvetlerimiz sayesinde, rusya suriyede üs sahibi olmuştur. bizim de rusyaya kıyağımız bu oldu.

@Serkan Mıstınoğlu

Ben onlardanım ama vergilerden girecek bana da :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@mertgulkokan
güle güle kullanın, 5 sene sonra hadi 10 sene sonra tekrar görüşelim.

Bu akşamki kapanış 6'nın üzerinde (kur şu an 5.94) olursa 1 hafta içinde 7'yi rahatlıkla görebileceği konuşuluyor. Bugün çok önemli. Albayrak'ın açıklaması öne alınabilirmiş, saat 14.00'te normalde. ABD Bronson'ı çarşambaya kadar alamazsa ekonomik yaptırımları uygulamaya çarşamba günü başlayacakmış.

Mıstınoğlu Brüksel'den bildirdi :eek:

@Mehmet Metin Levent Hocam o bahsettiğiniz "Silahlı donanmamla boğazdan serbest geçiş izni verin yoksa karstan girer boğazları alırım" tehdidi mi?

@irfananar
adam istedi, biz engel olamazdık. amerigaya dayandık. pirelli lastik gibi (angara oyun havaları lyrics)

Su baslikta bi kampanya yapin bari kuru 4 bucuga sabitledik diye bari burdan kar edelim :p

@Mehmet Metin Levent

Adam gelemezdi bile..Hitler Polonya üzerinden combo yapıyordu o sıra..Eğer o mevzuu ise Almanlar'da Yunanistandaydı, taahhütlü geçiş izni istediler bizden..Hesapları Tr den yürüyüp gürcistan üzerinden 1 ay sürmeden Moskovaya girip Stalin den alt dudak almaktı..

Türkiye her iki tarafı da diplomasiyle oyaladı..Bu sıra Churchill ile İnönü Yenice'de görüştü ve Churchill görüşme izlenimiyle -aradığı desteği bulamamış halde- Yalta'ya gitti..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Kurun sabitlenmesi sonumuz olur yorumları yapılıyor.
Dolar bugün 7.50'yi görebilir

Edit:
8 konuşuluyor arkadaşlar..

Sabah kalktım haber eşliğinde kahvaltımı yaparken canlı yayında "telefon bağlantısıyla dolar ile ilgili son durumu almak için bilmem kime bağlanıyoruz, dolar 6'yı euro7'yi gördü" dedi. Yav noluyor ne diyor bu adam bir yattık kalktık ne ara 50 kuruş değer kazandı bunlar diyerek öteki kanalları açtım dolar 6.08 euro 6.99, çeyrek altın 413 TL. Artık olanlara dahi şaşıramıyorduk o kadar alışmıştık ama birden böyle artınca yine ufak çaplı bir şok geçirdim. Forumdaki konunda maşallahı var hani açık artırma gibi yerinde durmuyor sürekli artıyor. Ben bu yorumu yazarken bile benim mesaj 1-2 sayfa arkaya gelecektir.

Düzenleme: Olayın rahip kısmı kadar İran kısmı var. İran'a yaptırım uygulama ve İranla herhangi bir alış-verişi olan ülkelere de yaptırım kararı alan Amerika dolayısı ile bize de yaptırım uygulayacaktır. Öte yandan Mercedes gibi bir firma sırf Amerika pazarını kaybetmemek adına İran ile alakalı tüm ilişkilerini kestiğini 2 gün önce açıkladı.

Aliexprees bize ucuz geliyor ya... Bu Amerikalılara, İngilizlere veya para birimi yüksek olanlar napıyor ya? Midye yer gibi alışveriş yapıyorlardır valla mis.:ssrtcbya::harika:
Kapalı çarşıda yazın çıraklık yaparım, 2 gün önce izin alıp 4 günlük tatile çıktım. Bir girdim buraya baktım dolar 6.46 olmuş. Makara falan yapılıyor zannetim önce. 70-80'leri yada 2001 zamanın görmedim ama bu gidişle görcek gibiyim.:ckskc: Türkiye olarak bunu atlatırsak yani artık bir daha hiç birşeycik olmaz gibi bize.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Sert düşüş ya da sert çıkış bekleniyor arkadaşlar.
Sert düşüşten kasıt 5.50 seviyesi, sert çıkışın ise sonu yok. 7.50 - 8 konuşuluyor :(

Her yanlış harekette daha da yükseleceği belirtiliyor.
Dün Rize'deki "Allah'ımız var" açıklamasından bile kötü etkilendiğimizden bahsediliyor. Yönetimimiz ısrarla krizi reddediyor, TL'deki değer kaybının gerçek olmadığını söylüyor ve bunu yapmaya devam ettiği sürece dolar yükselecek

Albayrağın açıklaması piyasaları tatmin etmezse 6.50 bekleniyor

BİST'in (borsa) şişirilip yüksek gösterildiği, aslında gösterildiğinden 10.000 puan aşağıda olduğu söyleniyor

kuzey kore dışişleri bakanı ri: abd'lilerle anlaşmaya çalışmak zor

rusya başbakanı dmitriy medvedev, abd’nin rus bankacılık işlemleri ve döviz ticaretini hedef alan herhangi bir yaptırım uygulaması halinde kendilerine karşı ekonomik savaş ilan edildiğini kabul edip gerekli karşılığı verecekleri uyarısında bulundu. medvedev “abd’li dostlarımız hata yapmamalı” dedi.

avrupa hisseleri cuma günü, türk lirasındaki mali piyasalardaki dramatik düşüşün endişesi olarak, ispanya'nın bbva'sı ve italya'daki unicredit gibi bankaların türkiye de kaldıkları pozisyonla ilgili endişeleri nedeniyle düştü.

Geri