Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Adam çıkmış hala bizim halkımız hakkımız ve Allahımız var diyor. Sonra oy veren %50 dış güçler diye geziyor ortalıkta

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Scudo
Bir sorunu çözebilmek için, öncelikle ortada bir sorun olduğunun kabul edilmesi gerekir. Hastanın iyileşmesi için önce hastanın hasta olduğunu ve uygulanacak tedaviyi kabul etmesi gerekir.

Bugün Türkiye'deki durumun özetiyse şu:

(link)

Cumhurbaşkanı: "Hiçbir alanda sıkıntı yok. Parasal konularda da. Her anlamda stoklarımız yeterli. Önümüzü görecek vaziyetteyiz. Bunların hepsi oyun. Hem AB hem de ABD ile ilgili konularda düzelme kaydediliyor."

Özellikle dünkü "Onların doları varsa, bizim de Allah'ımız var" açıklamasından sonra, tahmin ediyorum ki sayın cumhurbaşkanımız yakın zamanda kendisine vahiy ineceğini ve 1 USD = 1 TL şeklinde bir sabitleme olacağı düşünüyor. "Allah'ın kanunu böyle, uyup uymamak size kalmış" diyecek herhalde :)

Damadın yeni ekonomi planı açıklamasındaki drama göre dolar 7'yi görebilir deniyor.
Bugünün tarihi bir gün olacağı konusunda ekonomistler hemfikir. Sanıyorum bu daha başlangıç :(

• Beğen
Tepkiler: irfananar
Merlin de zonda jant 2016tl 347usd geliyor :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Merlin dusuk kurdan hesapliyor arkadaslar. Kartinizda benzer bir fiyat gormeyince sasirmayin

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Fiyati guncellememisler ustadim. Dolar 4 kusurkende ayni paraydi. O acidan yazdim. Usd bazinda jant ucuzlamis oldu :) janta ihtiyaci ve dolari olanlar faydalansin diye yazdim :) @Mehmet Metin Levent

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
hayatımda yaptıgım en akıllıca hareketlerden biri bu sene almanyaya gidip bisiklet alıp oradan hollandaya gitmek oldu sanırım. böyle bir şeyi çok ekstra paralar kazanmadıkca birdaha yapabileceğimi düşünmüyorum.

@Mehmet Metin Levent
Böyle birşey olduğu anda rusya Kars'dan içeri doğru girmeye başlar onu da düşünün derim. Burdan yazması kolay ama yapınca ne olacak? Bence dış siyaset olarak tam kararında gidiyorlar, bazı şeyleri çekmek mecburiyetindeyiz ABD son 20 yıldır ortadoğuda durum bu. Tabi bazı şeyleri de çekemek mecburiyetinde değiliz, yapısal reform yap üretime dayalı ekonomi yap, bireysel olarak da israf etme çalışkan ol... bünye sağlamsa mikrobu kolay atlatırsın... Ama düşünmedne asmak kesmek yanlış, Rusyayla şu an aramız iyi gibi gözükse de yakın tarihte çok yıkıcı savaşlarımız oldu, bizden açık açık Kars'ı istediler, boşuna batı bloğunda değiliz askeri olarak...

Ohhh north face bot aldım hafta içi pazartesi sanırım yeni sezonlar artık 1000 tl bana maliyeti 469 tl
En az 5 sene giyeceğim de düşündüğümde ciddi anlamda kardayım

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Motorola

Merlin'deki Türk Lirası fiyatlar sadece bilgi için. Merlin, ödemeyi GBP, € veya $ olarak alıyor; ekstreniz döviz olarak gelmiyorsa bankanın insafındaki kurdan TL'ye çevriliyor.

"Fiyat güncellenmeden alayım" derseniz, ekstrenizde 2600 küsür Lira falan görüp kalp krizi geçirebilirsiniz.

@avcioglu

Bu isteme ne zaman oldu?

Bolşevik devrimi öncesi? Mesela Yenildiğimiz Osmanlı-Rus 1877 savaşı zamanı? WW-1 den önce en son o zaman kapıştık çünki..

Öteki türlü kaynakta problem vardır zaten zira Ankara Hükümetini ilk tanıyan, barış antlaşması imzalayan, elçi atayan ve maddi-ayni yardımlar yapan Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'dir.

@avcioglu üstadım bu paylaşım kara mizahtı ama rusya neden Kars'ı istedi isterseniz altını azıcık kazıyayım. Türkiye cumhuriyeti, 1945 baharına kadar, alamanyaya krom sattı. almanlar bu kromu, tuvalette taharetlensinler diye maşrapa ya da ibrik yapımında kullanmadılar. silah endüstrisinde ölümcül silah yapımında kullandılar. o silahlarla, ruslara saldırdılar. ruslar her ne kadar kanlarında yüzde 40 vodka gezdirseler de, hımmm alamanlar bizi öldürdü, kahrolsun hitler demektense, hitler bizi nasıl öldürdü diye irdeleme yetisine sahiplerdi. burada okların bağzısı, altı kadarı ülkemizi gösteriyordu. deli stalin, boğazları ve karsı istedi.

Geri