Scudo Sports

Dolar 8 Plus

1978 den 80 ihtilaline kadar henüz daha 7 yaşında yağ,gaz kuyruklarında ki günlerim geldi gözümün önüne. Şimdiki nesil bilmez o günleri, Allah korusun öyle bir zamanı bu nesil kaldıramaz. İnşallah bir an önce çıkarız bu dipsiz kuyudan. Yalnız, Ülkeyi üretim ekonomisi yerine tüketim ekonomisine yönlendirenlerden hesap sorulmalı, sorulmalı ki bir daha böyle bir yanlışa düşüp bu tür sıkıntılar yaşamasın Ülke.

• Beğen
Tepkiler: irfananar
Scudo
Günün acıtan esprisi (twitter'dan) :

Dolar önce islamın şartlarını, az öncede imanın şartlarını geçti. Şu an 32 farzı zorlayacak gibi duruyor. Dolar 6.02. Dolarımız yok ama Allahımız var.

O değilde dolar saat 9.30 sularında ciddi ciddi 6,30'u görmüş

salcanom apexim canım benim. ilk ve "son" göz ağrım.

@sargonnas
Senede 14 milyon araç geçecek doye sözleşme yapılmıştı..
Varın siz düşünün ben hesap kitap yapamaz oldum bu iniş çıkışta

• Beğen
Tepkiler: irfananar
"Onların doları varsa bizim Allah'ımız var." Bunu söyleyen bu ülkenin cumhurbaşkanı. Bu sözleri söylerken dolar 5.7 idi. Dolar şimdi 6 ya yerleşti. Bunun acısı bir daha ay çok acı çıkacak. Ama bu kalk sesini çıkartamayacak, işin içine dini de yerleştiri verdi.

Yıl sonuna kadar 1 dolar 7.50 TL civarlarında seyir eder. Bu çok fazla sorun değil ama enflasyon %35-40 lara çıktığında sorunumuz çok büyük olacak.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Kerem Özbayrak

Sabah saatlerinde 6,45 sonra 6,30 sonra 6,00 şu anda 5,80 küsür. Bu millete 5 liranın üstünde dolar aldıranlara ......... :D:D

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Kimseye etmem şikayet; ağlarım ben halime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
Perde – i zulmet çekilmiş korkarım ikbalime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime…

@sargonnas
Cigli devlet hastanesinden fizik tedavi icin 8 ay sonraya gün verdiler bana iyi bilirim. Kırık bilegime sapasaglamsin deyip 10 gün oyle dolaştırdılar.

@RedFoX
6nın üstünde alan var. Bu sabah baya alan olmuş galiba.

Arkadaşlar Migros'ta kendi veya yakını çalışan varsa lütfen çok dikkat etsin..

Haber şu :

Migros ikinci çeyrekte 289.8 milyon lira zarar açıklarken, şirketin zararı geçen yıl aynı döneme göre yüzde 147 artış kaydetti.
KAP'a bildirilen finansal sonuçlara göre, ikinci çeyrek hasılatı ise %15 artışla 4.5 milyar lira olarak gerçekleşti.

@irfananar Maalesef o konuda halktan daha doğrusu ülke genelinden umutlu değilim. Sesi çıkanlar vatan haini olarak yaftalanıp sindirilir. Bu durumdan ancak devrim yapılarak çıkabiliriz ki bıçak kemiğe dayandığında harekete geçen bir toplum devrim gerçekleştiremez. Geçen kriz eldekini avuçtakini satıp (özelleştirmeler) doğrulduk bu sefer satacak bir şeyde yok.

Sabah 9 buçukta can sıkıntısına bir bakayım dedim 6,30 idi... oha... ne oluyor dedim :)

Neyse işe devam ettim sonradan baktım gerilemiş 5,80'e geldi.

Döviz birikimi olanlar, acaba daha da yükselir mi ? beklesem öyle mi bozdursam diye kara kara düşünüyordur...

• Beğen
Tepkiler: AbdullaHasan
Geri