Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@Mehmet Metin Levent

Bir de bakıyormuşuz, çiçeği burnunda ekonomi bakanımız "faizsiz ekonomi"ye geçiş yaptığımızı açıklıyormuş :)

"Halal Economy"

• Beğen
Tepkiler: irfananar
Scudo
@Mehmet Altuğ Bu arada Najaz sensin bu :) . chw 'den TatanQa ben. Alttaki Grafik kartı koleksiyon linkinden tanıdım ;)

Mıçı kırık 300$ sattım 10dk önce 5,4014 'den , 10sn geçmedi 5,44 'e fırladı yılanoğlu :)

• Beğen
üretime dayalı bir ülke olsak bu durumda olmazdık diyorlar ve haklılar da ama bu sefer düşük kurdan şikayet ederdik. çinliller usd/rmb 6.30 civarına düştüğünde ağlıyorlardı, şu anda 6.80 kurdan gayet memnunlar. gel gelelim biz usd borç batağında olduğumuz için her kuruşluk artış acı veriyor. :(
şu anki vizyonu devam ettirirsek yıl sonu kaç olacağını kestirmek çok zor.

@Ahmet Ayaz hocam bizim dolarlan işimiz yok. dolarla satış yapan yerlerle alışveriş yapmayın. fiyatını dolar yazan sitelerle selamı sabahı kesin.

@Ahmet Ayaz

Hocam beyfendiye sorarmisin buraya yazdigi satirlari hangi cihazla yazıyor. Yada hostingler serverlar vs bunlarin hepsi Made in Turkey mi. Ben mi birşeyleri kaçırdım. Hiç işi yoksa burada işi var.

@uslsy ben ironi yaptığına kanaat getirmiştim.

• Beğen
5.5 saniyeler içinde görmek üzere evvveettt geliyooooorrrr.. :D

Bu arada ''bizim dolarla işimiz yok'' diyen arkadaşlara ironi yapmadıklarını varsayarak çok ufacık bir bilgi...

Şimdi Şok veya Bim markete gidiyorsun kardeşim ve bakliyat standındaki Barbunya veya Nohut benzeri ürünlerden birini eline alıp arkasını çeviriyorsun, ve evet orada bir kısım var ''Menşei ....'' diye işte ona bakıp diyorsun ki DOLARIN ARTIŞINDAN BANANEEEEE..

İşte en basit ve hayati gıda maddelerini bile böyle zengin topraklarda tarımı bitirip İTHAL edersek, o Dolar gelir boynumuza dolar...

@ahlaksız

İstiklal Savaşını veren farklı bir dünyadan gelen apayrı bir canlı topluluğu muydu ki Osmanlı'dan ayrı olalım? Yönetim ve Eğitim tarzımız farklı sadece..
Osmanlı döneminde yapılan yönetimsel yanlışların yapılmamaya çalışılması ve çağa ayak uydurarak ayakta kalma/gelişme ilkeleri üzerine inşa edilmiş bir devletiz biz.

Ve bahsettiğiniz parti çevresinde toplananların büyük kısmı gerek içten gerek çıkarsal olarak, ortaya sürülmüş eski, Cumhuriyet öncesi yanlışların güncellenmiş hali/devamı niteliğindeki bir toplumsal yaşam tarzının savunucusu durumundalar.

Hiç bir ulus ya da devlet, büyük kayıplar vererek bir şeye sahip olmak istemez. Yani size en güçlü zamanınızda değil en zayıf anınızda saldırırlar sonuç almak için..

Ve bugün bir operasyon olursa yine zayıf olacağınız için -zayıf değilseniz askeri operasyon olma olasılığı yok- yaklaşık olarak yine aynı rakamlarda da kaçak olacaktır. Sizin tabirinizle "Dağılmış bir ülkede Kaçmaları Doğal" olacaktır.

"Türküz elhamdürüllah dolar on binde olsa biz Türküz dolarla işimiz olmaz" diyen adam senin o pastırmanın hayvanı bile dolarla Güney Amerikadan gelir oldu hala diyor, dolarla işim yok.
Baştaki bayrak satan adam harbi adam açık ve net adam anlatıyor. Google dolar bu diyor, acaba düştü mü yav?

Dosyalar

• ameriga.JPG
    ameriga.JPG
    70,2 KB · Okunma: 10
Geri