Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Ülke ekonomisi özel giriş kartı olanların kullandığı kasası olmayan markete döndü. Faiz de parası olan, dövizi olan giriyor içeri torbayı doldurup çıkıyor. Parası olmayan ya da TL si olan, alışveriş yapamadığı marketin masraflarını ödeyip duruyor. Bakalım nereye kadar.

ETS Tur'un sahibi Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Maya okullarının sahibi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Medipol hastaneleri sahibi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve kadın girişimci Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın devletten alacağı maaş 21 bin lira civarında olacak. kendi sektörlerinde trilyonlar kazanan insanlara reva görülen maaşlara bakar mısınız :)

@Battutaettanci Lütfen "vatan haini" sözünü bu kadar kolay kullanmayın. En ufak bir görüş ayrılığı, farklı yaklaşımda birbirimizi vatan haini ilan edersek o zaman birilerinin tuzağına düşmüşüz demektir.
Dolay yükseldi demek yaygara koparmak mıdır? Yöneticilerin yanlış uygulamarı sonucunda TLnin değer kaybetmesine hiç ses çıkarmayalım mı? Sus pus herşeyi kabul mü edelim?

@Battutaettanci
Çok doların var herhalde milletin doların yükselmesine gösterdiği tepkiden rahatsız olduğuna göre. ;)

Kolayı bu. Ne olursa olsun gıkı çıkana terörist vatan haini damgasını yapıştırıyorlar. Keki yiyenler de bunlara uyuyor yani gıkı çıkan insanları vatan haini olarak görüyor. Devletin varlık yokluk mücadelesi falan yok. Var olan sadece güven vermeyen, hukuksuz kötü yönetimden kaynaklı mağduriyetten başka bir şey değil.

Varlık yokluk mücadelesiymiş. Kriz patladığında anlatırsın vatan hainliğini çocuğuna çoluğuna, eğer varsa. 15 sene mağduruz edebiyatı, şimdi de varlık yokluk edebiyatı. Ben bir vatandaşım, ben bir Türk'üm, bu milletin bir parçasıyım ve her ay kazandığım parayla alabildiğim değerlerin kat mı kat azalmasını yaşıyorum. Asıl vatan haini milletine bunu reva görendir. Gelmiş buraya vatan haini yazıyor ya. Eskiden olsa cahil derdim de siz cahil filan değilsiniz siz bu millete düşmansınız.

Değer okumayı bilmeyenlere gelsin.

Son 1 günlük Dolar-TL dengesi
IMG_20180712_094936.jpg

Son 1 haftalık Dolar-TL dengesi
IMG_20180712_095024.jpg

Son 1 aylık Dolar-TL dengesi
IMG_20180712_095057.jpg

Son 1 yıllık Dolar-TL dengesi
IMG_20180712_095124.jpg

Son 6 yıllık Dolar-TL dengesi
IMG_20180712_095142.jpg

Ha olurda matematik dersinde grafik okuma sorularını cevaplandıramayan vardır. Hani grafik okuyamayan. Onlar için elimizden daha fazlası gelmez...

@berberci

DOLAR NASIL YÜKSELİR NETTEN YOUTUBE DAN İZLERSEN ANLARSIN ?

Doların yükselmesi de düşmesi de hepimizi etkiliyor fakat başlığın sadece yükseldiğinde değiştirilmesini doğru bulmuyorum şahsen ya bırakın aynı kalsın ya da sürekli güncelleyin düştüğünde de yükseldiğinde de

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Geri