Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@thieft3000

özeti 24 hazirandan sonra tarrağı yediniz diyor :D

aklı olan ve fırsatı olan yürüyüp(s... olup) gitsin ülkeden, ileride o fırsatı da olmayacak.
amerikaya bakın artık vize vermiyor Türkiyeye.

Scudo
Dolar 4.50'lere düşünce "harika bir düşüş" diyen adamlar var forumda. Ama yine de kendi kendimize olsun konuşmadan da edemiyoruz, yapacak bir şey yok.

das is gut gut sehr gut...:koptum::koptum::koptum:

@mtsemiz
Senin o kabullendiğin geçmiş hatalar yüzünden kaç yurttaşımız hayatını kaybetti, kaç yurttaşınız haksız yere yıllarca hapis yattı, kaç insanımız zulme uğradı? Bunlar için bedel ödendi mi? Hata! ne kadar hoş bir kelime. Sanki yanlış bir üniversite bölümü tercih etmiş gibi, sanki böyle “bu yoldan geçerek hata yaptık bidaha geçmeyelim” der gibi, sanki “yemeğe fazla tuz koydum hatalıyım” der gibi. 16 yıldır ülkeyi yönetenlerin hataları yüzünden binlerce insanımız öldü, tekrar yazıyorum ÖLDÜ kardeş ÖLDÜ. Hatta bazıları ölmekten beter oldu. Şimdi sen burda kabullendim diyorsun ya peki bu kabullenişinin sonucu ne? bedeli ne?

@mustc1940
Dostum dilini yorma, her konuya geliyor hükümetin biatçıları. Cevap veremiyorlar hangi konuya geldilerse de yazdıklarımıza. Hala da yeni konulara gelip aynı şeyleri yazmaya devam ediyorlar. Şaka gibiler, yahut fabl.

Dostlar kendinize yazık etmeyin. Engelleyin geçin...

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
bu forumda bile bu tip insanları görünce insan dayanamıyor. sosyal medyada görsem yazık der geçerim normalde

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@mustc1940

Dostum onu bunu boşver de sana acizane tavsiyem, bizi indirmek istiyorsan, pkk nın partisi şu an baraj altına kaymış görünüyor, bi omuz atmanız lazım yoksa 55-60 civarlarında vekillerini biz gasp edecez. Durduk yerde bu günahtır be. Hadi abi bi gayret. 7 haziran seçimlerinde ne güzel yapmıştınız, hadi bir daha....

@mtsemiz
Pkk nın partisi ise neden devlet destek veriyor daha buna cevap veremiyorsun. Pkk yı desteklediği halde neden bu insanlar hapishanede değil? Hapiste olan Demirtaşı söyleyeceksen daha yeni yargılanıyor ve erdoğana hakaretten sebebi de. Gel anlat hadi dinliyorum. Sonra düşün bakalım kimin yol arkadaşıymış bunlar. Akıl var izan var hadi.

Devlet pkk ya destek veriyor diyorsun. Devlet dediğin şuanki hükümet. Hadi canım sana da megri :D :D

@mtsemiz

Kârı koca arasına girilmemiş. Sonra biz kötü oluyoruz. Bkz. " ne istediler de vermedik "
Malum parti -Feto part 1.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN cinlik peşindeler de o yüzden ne onun oyundan ne de bunun oyundan vazgeçemiyorlar.

@mtsemiz
gerçekten “acizane” bir tavsiye olmuş :) onu bunu boşver dediğin şey ÖLEN binlerce vatandaşımız bu arada. matematik biliyorsan geçen seçimde hangi parti oy kaybetmiş hangisi arttırmış bence bi bak. kendi yalanlarınıza kendiniz inanıyorsunuz çok yazık.

amerıka 'nın buyuk ortadogu projesı eş baskanı recep tayyip erdoğan a sormak lazım !!!!!!!! ülkeyı ne hale çevirdiler.!!

bu tarz sonu olmayan boş muhabbetler için 5 sene önce bütün sosyal medya hesaplarını kapatıp huzura erdim.Ama konuya en alakasız bisiklet forumunda bu tarz kavgalara gene rastladım.Lütfen hiç kimseye bir fayda getirmeyecek konular hakkında birbirinizi kırıp hakaretler etmeyin.

Şok' ta 50 kuruşa satılan alpella 75 kuruş olmuş. Bilenler bilir, önceden uzunca bir çikolataydı. Önce boyu ile ambalajı küçüldü, sonra boyu küçültülüp lays misali paketin yarısı hava oldu, şimdi de %50 zam. E artık küçülecek hali kalmayınca mecbur zam yapıldı. :kyfmyrn:

ayrıca yenice keşfedip, bayılarak içtiğim Maltana yine Şok' ta 2.50' den 2.75' e çıkmış.  :acpsnr::acpsnr:

Başlık çok alakalı olmasa da alakasız da değil :)

@Mustafa Zeybek

Zaten siyaset uluslar arası yada ulus içindeki paylaşımda anlaşmak değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Mustafa Zeybek

Gayette alakalı,ham madesini yurt dışından almasak bile mutlaka bir şeyi yurt dışından geliyor(içeceklerin yapıldığı makineler,içine konulan katkı maddeleri vs) e haliyle etkilenmemesi mümkün değil. her sen bir şey 25 kuruş zam yiyince deliriyorum.Millet ne olur diyor ama her şeyin(azar azar da olsa) fiyatının her sene oynaması normal bir şey değil.Bu kadar değişkenlik anormal bir durum.

Her şeyi evde yapmaya başlayacağız bu gidişle :snzdglsn:

@DurgunDeniz o yüzden çok alakalı olmasa da alakasız değil dedim. 25 kuruş küçük gibi görünse de %50 zam demek. Kenarda para olsa sürekli tükettiğim şeyleri istifleyeceğim de yok işte. Örneğin maltana 12' li alınca 2 ₺ - 2.10₺ gibi bir fiyata geliyor. Tane başına 70 kuruş azımsanamaz. (hele her seferinde 2 tane içiyorsan :ssrtcbya:)

Geri