Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
@Küsküllü Bela

Kardeş ben bu köşe yazarının politikaya göre kendine yön veren biri olduğunu düşünüyorum o neden ile yarın HDP gelse ben atalarım kürttü der. Yarın MHP gelse Başbuğ Atillanın soyunda geldiğini söyler. CHP gelse en büyük Atatürkçü kesilir o yüzden... bunların ekonomi yorumlarını okumak yerine ay sonunda elini cebine at ne kadar paran var ona bakıyor insan...
Yazısını okudum...

@Küsküllü Bela

Keşke Besim Tibuk'un dedikleri uygulansa...

Aslında söylenen doların 4 TL'ye düşeceği değil, satınalma gücü paritesi teorisine göre olması gereken değerin 3,75 civarında olduğu. Unutmayın, satınalma gücü paritesi iki yönlü de işler, yani döviz fiyatları uzunca bir süre bu seviyede giderse maliyetler artacağı için enflasyon yükselir.

Doların neden 3,60 değil de 4,60 olduğunu merak ediyorsanız konunun uzmanı akademisyenin yazısını tavsiye ederim:
(link)

Şahsen Nagehan Alçı'yı ben de hiç sevmem ama Besim Tibuk'un haklı olduğunu düşünüyorum ki zaten cumhuriyet sonrası dönemden günümüze fikirlerinin tamamına katıldığım tek siyasetçidir.

@Ilter Elmas Besim Tibuk'u ben de beğenerek takip ediyorum. Ancak günün sonunda siyasetçi ağzına kaymak mecburiyeti olduğunu da teslim etmek gerek. Günümüzde, mevcut iktidarın icraatlarına eleştiri getirmek adeta vatan hainliği mesabesine gelmiş durumda; iktidar seçmenine büsbütün kötü görünmemek için aradan bazı icraatlara mavi boncuk dağıtmış gibi geldi bana açıkçası. Özellikle de söz konusu projelerin yapılma şeklinin liberal prensipleri ihlal eden birçok tarafa da sahip olması nedeniyle.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
images (5).jpeg
Siyasal islam Türk devletine giydirilmiş bir deli gömleğidir.Bundan kurtulduğumuz an aklın,bilimin ve sanatın ışığında küllerimizden yeniden doğacağız.Umarım yaşadığımız bu sıkıntılar milliyetçi seküler bir devletin doğum sancılarıdır.

Arkadaşlar durum ne olursa olsun dolar yüksekken elde avuçta ne varsa TL'ye bozdurmak en kârlı iş. Muhalefet yapacağız diye matematiğe karşı gelmek nedir ya? :D Hayır iktidar yanlısı değilimde, muhalefet iktidardan beter be kardeşim, el insaf ya.

Yatırım için bekleyin. Adaylardan biri, seçildiğinin ertesi günü doların düşeceğini söyledi.

@Rip dolar aldı başını gitti sadece onlar değil bisiklet parçaları da öyle 4,5 ay önce bisiklet ekipmanı alanlar şimdi satıyor :)

10 yil sonra bu formu açtığımızda doların türk lirasından değersiz olduğunu görürüz. Kendi dünya çapında markalaşmış bisikleti konuşuruz. Bu formun devamını sağlayacak insanlar çektiğimiz zorlukları anlarlar biraz ütopik ama hayaller

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Bir önceki konuda bir arkadaş what happened to dij mijrahlağ demişti yorumlara bakınca o aklıma geldi mesajı bulamadım.:koptum::koptum::koptum:

Yeni bir video düşmüş nete..Konu farklı ama yine de bir bakanın,cereyan eden bir olay hakkındaki bakış açısını görmeniz/anlamanız lazım..Doların yükselmesi konusunda da ne düşündüklerini,buradan yola çıkarak çözebiliriz..Bakınız;

Geri