Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@sirrunu

Bu söylediklerine katılmıyorum. Piyasa cansındır. Ikıncı ülkelerin kısa orta uzun vadede planlama yapıp o göre reform yapması gereklidir. Yalnız yapılan reformalar kobi var yakın zamanda bu sisteminde nasıl aksadigini görüyorum cevremde, ÜRETIM URETIM ÜRETİM bu olmaz ise sana ırak da laf söyler bilmem sokak köprülerimizin sayısı kadar nüfusu israilde laf soyler Bana gore
yabancı yatırımcı iki sebebden kaciyor birincisi hükümete yakınlığı olan iş adamlarına ihale verilmesi ikinci dolar da ki inişli çıkışlı girdiler. Şöyle anlatayım Adam bir milyon doları var 5 ay önce türk lirasına çevirdi yatırım yaptı o zaman 3.60 seviyelerinde olan dolar şimdi ise dolar 5 liraya dayandi bu adamin kaybı ne kadardır. İsin özeti satacak bir şey kalmadı üretime değil de tüketime dayalı borçlar nedeniyle olacak olan bu inşallah bugünümüzü aramayız

@sirrunu

Bu söylediklerine katılmıyorum. Piyasa cansızdır. Ikıncı ülkelerin kısa orta uzun vadede planlama yapıp o göre reform yapması gereklidir. Yalnız yapılan reformlar kobi var yakın zamanda bu sisteminde nasıl aksadigini görüyorum cevremde, ÜRETIM URETIM ÜRETİM bu olmaz ise sana ırak da laf söyler bilmem sokak köpeklerimizin sayısı kadar nüfusu israilde laf soyler Bana gore
yabancı yatırımcı iki sebebden kaciyor birincisi hükümete yakınlığı olan iş adamlarına ihale verilmesi ikinci dolar da ki inişli çıkışlı girdiler. Şöyle anlatayım Adam bir milyon doları var 5 ay önce türk lirasına çevirdi yatırım yaptı o zaman 3.60 seviyelerinde olan dolar şimdi ise dolar 5 liraya dayandi bu adamin kaybı ne kadardır. İsin özeti satacak bir şey kalmadı üretime değil de tüketime dayalı borçlar nedeniyle olacak olan bu inşallah bugünümüzü aramayız

Scudo
@sirrunu seçim günü rehavet tatil matil yok. Bu sorgulayan araştıran über aydın kitlenin içinden tıpkı 2015'te olduğu gibi pkk nın partisine oy kayacak. Oy bölmesi umuduyla hakkında yapmadıkları şirinlik kalmayan bilge başkan da var. Tezgah hazır yani. O yüzden 2. Tura bırakmadan ilk turda hallediyoruz, ok?

@mtsemiz

Bak pkk dersen damarıma basarsın. Cevap vererek devam edeyim
1999 - 2002 yılları arasında kaç şehidimiz vardı ? 57 tane aslan

Apo namussuzu örgütü tek taraflı ateşkes ilan etmişti. Şimdi ne durumda

2006 yılında KCK dan içeriden çıkardığınız teröristleri ve onlara yardım ve yataklık yapan hainleri balyoz ernekon gibi davalarda şahit tutup şanli Türk askerini hapse atmasina göz yuman kimdi?

Pensilvanya da fotoğraf çektiren vekiller hangi partiden di ?

Barış sürecinde emliyet, istihbarat ve jandarma tutanaklarında doğu ve güneydoğu bölgemize mühimmat yığınağı yapana göz yumanlar kimdi ?

Selahattin demirtaşı sempatik hale getiren kimdi

Habur sınır kapısı rezaletinin sebebi kimdi ?

Kobani de ypgliler ile çatışan ISID de mardin den ypglilerin şanlıurfa üzerinden kobaniye gitmesini sağlayan kimdi ?

Salih müslümü Ankara da devlet töreni ile karşılayan kimdi ?

Havaalanına kürdistan bayrağını çektiren kimdi ?

Peki dediklerinin hepsinde teorik olarak haklılık payı var diyelim. Bunların hepsi fettoşlar için 2013'te, pkk için 2015'te son buluyor ve biz hatamızı fark edip topyekün karşı saldırıya geçiyoruz.

Siz ne yapıyorsunuz? Biz teröristlere savaş açtıktan sonra sizler kimin safına geçiyorsunuz? Devlet Zaman gazetesinin tepesine binerken onların yanında duran kim? Kanaltürk kapatılırken "bu yaşananlar darbe sürecidir her türlü baskı karşısında sizin yanınızdayız" diye ziyarete giden kim? "Hendekteki arkadaşlara sesleniyorum" diyen kim? "Ayın 15'inden sonra herşey çok güzel olacak" diyen ve daha 1 hafta önce basın danışmanı tutuklanan kim? Bank Asya'ya el koyma sürecinde "bu hukuki değil siyasi bir karardır" diyenler kim?

Geçmişte yaşananların sadece bir bölümünü kırpıp onlar üzerinden sallamakla iş bitiyor değil mi? Devran döndükten sonra nasıl "düşmanımın düşmanı dostumdur" moduna büründüğünüzden hiç bahseden yok. Karşı taraf nasıl olsa cevap vermiyor. İstediğin kadar salla. Çamur at izi kalsın. Belli bir tarihten önce olanlar üzerinden ateş et dur. Ama sakın sonrasında kendi yediğin nanelerden bahsetme, halının altına süpür şşşşt ses çıkarma uyanmasın kerizler.

Merak etme be abi şurda 1 ay var. Cevabı forumlarda ekşi sözlüklerde twitterda değil sandıkta vereceğiz. Az kaldı az.

159201 dosyayı görüntüle 159202 dosyayı görüntüle 159203 dosyayı görüntüle 159204 dosyayı görüntüle

@mtsemiz
Sizin anlayacağınız dilden yazayım (Anlama kapasitenizin olduğunu varsayıyorum).
Ancak sizin gibi trollük yapmayacağım.
Gelin googleye birlikte yazalım.
Spoiler olarak işaretliyorum troll kardeş. Tıklarsan görürsün. Kopyala direk googleye yapıştır bakalım :D

Tayyip erdoğan öcalana sayın dedi
Tayyip fettullah gülen
Ne istedin de vermedik
Ben bu davaların savcısıyım
Sayın fettullah hoca hazretleri
Kutlu doğum haftası etkinliklerinde fettullah gülen
Türkçe olimpiyatları
Türkçe olimpiyatları parası
Ananı da al git
Şehide kelle dedi
her cuma Bakara makara
17 25 aralık yolsuzluk babacım
reza sarrab yolsuzluğu
Osmangazi köprüsü yolsuzluğu
Yap işlet devret ihaleleri yolsuzlukları
Bop eşbaşkanıyım
Bop nedir diye yazın ama öncesinde bi öğrenin
İsrailin başkentini kudüs olarak kabul ettiği anlaşma
İsrail cesaret madalyası alan kişi
Mavi marmara
Çalınan sınav soruları
Ygs matematikteki şifre
akp pkk terör örgütü değildir
akp terörist taziyesinde
akpli fetocu vekiller (aslında toplu bir foto olması lazım :D)

ve daha sayamadığım, aklıma gelmeyen onlarcası...

@mtsemiz Ortada anlaşılacak bir hata yok. Beraber yürüdünüz siz bu yollarda. Neyseniz osunuz. Sorununuz paraydı, mevkii idi birbirinizi yediniz. Feto örgütü neyse Ako örgütü de odur. Sallamaya gerek yok. IQ 'su 20 olan bir insan bile şunu anlayabilecekken neyi diretiyorsunuz. Gerçekten sizi anlamak için sosyoloji okuyacağım, toplumbilim okuyacağım. Ülkedeki insanları düzeltmeye çalışacağım. Her şey ortada iken nasıl oluyor da hala savunuluyor gerçekten imkansızı başarıyorsunuz. Önceki konuda da aynı şekilde cevap yazmıştım tek kelime yazamadınız.

Hadi bu da son mesajım sizin gibilere karşı. Çünkü gerçekten dış güçler masalından başka bir masal okumamışsınız hayatınızda. Yazık diyorum başka da bir şey diyemiyorum. Adam ben mehdiyim dese yine alkışlayacak durumdasınız. Çok vahim durumunuz, çok. Geçmiş olsun Allah şifa versin.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Benim sorularıma cevap vermeksizin yeni önermelerde bulunmuşsun. Verilecek cevabınız olmadığı çıkarımını yapıyorum. Ben zaten bizim mahalledeki geçmiş hataları kabullenmişim. Ama sizin mahallede dönen dolaplarla ilgili en ufak bir kabulleniş göremiyorum. Neden acaba?

@Fixie Cem ahhahah. coşmuş biraz tweeti atan. Şöyle bir gerçek var, tamamen bağımsız yada az bağımlı bir ekonomi olsak dediği doğru olur. Diğer bir değişle, ihracatımız ithalatı her sektörde katlasa, ve yerli üretim ile tamamen kendi kendimize yetebilirsek. Böyle bir durum olsaydı zaten dolar bu kadar hareket etmez ayrıca, doların artışı enflasyonu kötü etkilemezdi. Sıkıntı üreten değil tüketen bir insan topluluğuz.

@mtsemiz
Kabullendiyseniz nasıl savunabiliyorsunuz hala?
Ben size chp yi mi savundum? Ben parti tutmuyorum arkadaşım. Ben sadece senin hala körü körüne akp yie eleştirmeni yazıyorum.
chp ne yapmışsa yapmış, iktidara taşımam olur biter.
Sen iktidara taşıyor ve ölümüne savunuyorsun.
YAzdıklarımdan gram bir şey anlamamışsın.
Son mesajım yazmıştım da olmadı. Bu son olsun. Hadi eyvallah.

@mtsemiz
Adam sanki komşunun tavuğuna kış demişte bir şey olmaz ondanmış gibi konuşuyorsun ya ahahahahaha yahu ... neyse.

Adam fetoyla bir olup askerimi yıllarca hapiste yatırdı diyorum
adam fetoyla bir olup sınavlarda hileler yaptılar diyorum
Polisliğe kendi adamlarını soktular diyorum
yargıyı ele geçirdiler diyorum
teröristle el ele verdiler, teröristi içimize soktular, terörist başını istanbulda ağırladılar diyorum

Bu saydıklarımın tekini başka bir insan yapsa vatan haini diye kudurursunuz.

Senin ben fikir ve vicdan hürriyetini seveyim. Ne masumsunuz. HAdi git işine gece gece trollcük seni. Küçük insan.

@mtsemiz

Biz savaş açarken
Siz ......
Uyanmasin kerizler,
Biz teroriste saldirdik siz hangi safa geciyorsunuz

Yahu arkadaş kapanan konudada kerameti kendinden menkul fikirlerin ve parali trollugunle konuya malkaçoğlunun kayıp çocuğu wan kü gibi konuya bir hışımla dalip sataşiyorsun , insanlari itham ediyorsun hain ilan ediyorsun. Sen ne bağnaz ne cahil bir adamsin arkadaş. Sana cvp vermemek icin onceki konuda susmustum ama hakkaten ileri gidiyorsun.

15 inden sonra gorursunuz diyen meral aksenerdi ve 15 temmuz darbesi icin degil 15 mayis mhp kongresinden sonra bahceli ve ekibine soyledi o sözü. Daha bundan bile haberin yok gelmissin konuya siyaset sokusturuyorsun onuda beceremeyip yalan söyluyorsun. Soylediklerinin hepsinin cevabi var hepsi boyle iftira veya boş mevzu. Herkeze panikle fetocu diyen aslında kendi fetoculugunu gizliyodur. Bu arada sana diyim fetoyada cok giydiriyosun ya hani, yarin barisip bu seferde hulusi beni kandirmis derseler dımdızlak kalirsin ortada.boyle yanar döner 2 yüzlü politikalar ve yaptiklari yuzunden degerli forum uyelerini kirmak itham etmek yakisiyormu sana . Senle politika yapmayalim yapamiyorsun çunku. cevap verme bana lutfen

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Böle arkadaşlar dımdızlak kalmaz ortada iktidarda kim varsa onun peşinden giderler iktidardan düşenide bi güzel gömerler olur biter.

@mtsemiz
Ciddi anlamda seni mesajını iki defa okudum.

2012 yılına kadar devletin kadrolarını
verenleri söyleseydin

Erkenekom ve balyoz davalarında kimlerin içeri alındığını da bilseydin. Kimlerin hayatının kaybolduğunu kaç ailenin dağıldığı, Bu ülkenin Genelkurmay başkanının hapse atıldığını da bilseydin.

O zaman savunduğun insanlar beraber yürürüm bu yollar da dediğini ve göz yaşı döktüğünü de göreydin.

15 temmuz dan sonra kaç tane terörist vardı hepsi bir an da alındı. Adam soruyor 4 günde binlerce kişi toplayanlar. 15 temmuzdan önce bunlar bilinmiyor muydu.

Benim üzüldüğüm nokta yurtlarına okullarına dershanelerine gitmelerini söyleyenler bugun Halen koltuklarında olmaları bu konuda bir çok gariban var.

Şunu da söyleyeyim bizim ülkede hain damgası yemek çok kolay insan korkuyor bir yerden 17 yaşında evlere çağırıp polis sorularını verdiklerinde ben kul hakkı diyordum. Garibanın hakkını yemek bize yakışmaz derdim. Kardeşim üniversite kazandığında ayrı ev açtım sırf bunların katolog dan kız göstermelerini bildiğim için
Güney-doğu da çalıştım. Milliyetçi olduğumdan dolayı çalıştığım yerde neler yaşadım.

Şimdi sen gelmişsin bize milliyetçilik dersi veriyorsun. Sizin şimdi yaptıklarınızı başımıza görenleri bundan 10 yıl önce biz dile getiriyorduk. O zaman da damga yedik şimdi de damga yiyoruz.

Şunu unutma yarın başımızda ki bir çok siyasetçi gidecek sen ben kalacağız işte devlet biziz, devleti halk var eder. Birbirimizi kırmayalım lütfen

Arkadaş millet neyin kafasını yaşıyor haktan,adaletten bahsedilmeyen bir ülke de herşey olabilir ve oluyor da bunları görebilene ne mutlu,göremeyenlere de birşey demiyorum.

Elimizdeki dövizleri bozduralım, bizim de bir faydamız olsun arkadaşlar :)

Adam hala utanmadan mitinglerinde "yastık altındaki dolarları bozduralım" diyor. Bunun hiçbir işe yaramayacağını, aksine, vatandaşın zararına olduğunu uzmanlar defalarca açıkladılar. Hatta açıklamalarını falan bi kenara bırak, dolar 3,5 lirayken yine aynı şeyleri söylemiyor muydu bu? Dolar bozdurun, büyük oyunu bozun falan diyip duruyordu. Ee tamam, ne kadar keriz varsa hepsi gitti dolar bozdurdu o günlerde.. Sonuç? Hepsi zararda ve pişman. Aptallıklarına yanıyorlar şimdi. Peki o bozulan dolarlar sayesinde ekonomi ne oldu, düzeldi mi? Yoo, hatta daha da kötüye gitti. Dolar 4,92 TL'yi gördü. Daha da beter hale gelicez, bu daha bir hiç. Daha doların efekti çarşıda pazarda tam olarak görülmedi.

Geri