Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
4.78ten 4.75e düştü dolar 10dk içinde

@Tuzlu_Fıstık

mevcut yabancı yatırımcı için halka ızdırap diyosunuz yani?

@muhiddin Diğer metalar gibi yabancı paralar da az bulunduklarında değer kazanır. Doların böylesine yükselişinin sebebi Türkiye'den hızlı bir para çıkışı olması. Yani yabancı yatırımcılar paralarını bu ülkeden çekiyorlar o yüzden dolar ve euro yükseliyor. Türkiye ekonomisinin sıcak para ile dönen bir çark olduğunu unutmayın.

@samurusov

Avatarın size ait olduğunu düşünerek yazıyorum.

Gündelik yaşama bisikleti sokmak en güzel icraatlarden biri değil mi? O kadar karamsar olmayınız..

Bu ülkede, şu vaziyette bile, toplu taşım dediğin zaman insanlar yüzünü ekşitiyor. O kıymetli popolara konforlu, lüks otomobiller şart! Adamın cebinde 1000 TL nakti yok 60bin TL krediyi saçma bir otomobile gömüyor. Kolay mı araç sahibi olmak. Yemeden, içmeden, gezip tozmadan kes bakayım. Böyle gördük babalarımızdan..Kır dizini otur evde. Sosyallik sıfır. Organik pazara da gidemeyiz pahalı.. Hayat zor..borç, harç üfff....aman borçlar var şimdilik düzen değişmesin.. Kapanan beyin kanallarının yarattığı stres durumlarıdır bunlar..

İthal bir otomobile para vermediniz. İthal akaryakıta da para vermiyorsunuz. Sırtınıza çantanızı almış, pedala kuvvet veriyorsunuz. Şu vaziyette bundan daha güzel icraat göremiyorum ben.

@chanik chang
Daha öncede okuyup üzülmüştüm, şimdi görünce acaba trol haber miydi okuduğum diye şüpheye kapılıp bir daha okudum. Hayatımda okuduğum ve bığazıma birleylerin düğümlendiği ender haberlerden biri. Aklımda dönüp duruyor, mercimeği Kanada’dan alıyoruz. Tahıl ambarı bir ülke ne halde. Şimdide Antep fıstığımız meksikadan gelecekmiş. Çok üzgünüm hemde çok.

@Üye Adı
@Üye Adı

Gerçekten üzücü bir durum, Mercimek dediğimiz bakliyatın anavatanı anadolu topraklarıdır. Biz anavatanında bu bakliyatı yeterince üretemediğimiz için neredeyse kuzey kutup dairesi içindeki bir ülkeden mercimek ithal ediyoruz. Bunun mantıkla izah edilebilecek bir tarafı yok bencede.

Ramazan olmasa tuvalete bile bisikletle gideceği zaten de , hem oruç tutmak hem de bisiklet sürmek çok zorluyor adamı. Arabaya benzin aldığım zaman psikolojim bozuluyor,yeminle para vermek istemiyorum. Bu gidişle oruca ara vereceğim tutmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@cazci ahaber bu.. :) bayılırım. "Alice Harikalar Diyarında" kafasında haber sunan ekip. Bu kafada olmak için neler vermezdim. Daha dün akşam dolar 4.67 iken ah ah vah vah diyordum. Şimdi ise keşke dün akşam dolar alsaydım diyorum. 4.82'yi gördü şu an :(

Ekliyorum: 4.84!!!

:eek: 4.90!!

Lise'de matematik dersi görmemenin zararları. Fen dersleri önemli. Ardından felsefe okutmak lazım.

Kıskanmayın şu ülkeyi artık ya ,dış mihraklar.

@samurusov bir tablo vermiştiniz hani diğer kapanan konuda bende demiştim ki Haziranda altın 200 dolar 5 TL olacak diye
aha da haziran gelmeden oldu .Türkiye de istatistikler göstermelik inanmayın siz onlara.Daha da beteri olmasın inşaallah.

Geri