Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Şimdi 4. vezir, milletin orasına koyacağız diyen zat, 3. vezir insanları yerde tekmeleyen zat, 1.si zaten fonksiyonu olmayan onu da biliyoruz. 2. kim acaba?

Doğrudan bakınca, vezirlerden biri olarak görsek de aslında emri veren bizatihi sorunuzun muhatabı padişah aslında.. Kanun hükmünde kararnameler hesabı.. Seçilen kim kaldı ki memlekette? Her bir koltuk, makam, oda yukarıdan geliyor aşağıdan değil.. Passat ı beğenmeyip audi makam aracı isteyen belediye başkanını mı örnek vereyim, colayı boykot ediyoruz, fanta içiyoruz diyen valiyi mi, yoksa mecliste önce termik santral bacası filtrelerini kabul eden ve sevinen sonra tayibin tepkiden veto etmesine sevinen milletvekillerini mi sayayım, tüy bitmemiş yetimin hakkını yiyiyorlar bunun hesabını sormazsam namertim namert diyen iç işleri bakanının hesap soracağına iktidara dönmesini mi örnek vereyim? Vallaha bu liste uzar gider, mal varlığı kuyruğu bunlar resmen.. Ben vatandaş olarak yarım aklımla bunların farkındaysam bu insanların çok dürüst namuslu hakkaniyetli olmaları lazım.

Scudo
Forumda bu başlığı görünce geriliyorum yine mi çıktı diye. İnşallah dolar 8 minus başlığını görürüz 😁

Forumda bu başlığı görünce geriliyorum yine mi çıktı diye.
Gerilmenize hiç ama hiç gerek yok. Dolar yükselse bile ülke gaz çıkartarak kendini dengeye getiriyor.
Bizim bi ekonomi hocamız vardı. Ülke ekonomileri insan vücuduna benzer derdi. Tevekkeli haklıymış; nasıl ki bir şeyler yediğimizde gaz çıkarığımızda rahatlıyoruz. O hesap dolar şişince gaz çıkartıp yine rahatlıyoruz.

Tahmin ettiğim gibi; sırayla değerli yer altı kaynakları bir bir tespit edilip yüreklere su serpiyor...
(link)

şu dolar düşse de ultegralara - karbonlara binsek

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Tahmin ettiğim gibi; sırayla değerli yer altı kaynakları bir bir tespit edilip yüreklere su serpiyor...
(link)
İsterse toprak altınla kaplansın onun dibinden petrol onun da dibinden doğalgaz fışkırsın hiçbirinin hiçbirimize bir gram yararı olmayacak mevcut şartlarda hepsi başka 'kaynaklara' aktarılır heba olur gider
Edit: zaten ne deseler inanmıyorum çok şükür yıllardır bir gram içim ısınmadı hiçbir habere

Altın Petrol Doğalgaz bunların hepsi boş vaatler geçiniz. Ne zamanki Dolar basabilecek teknolojiye geçeriz işte o zaman sorun çözülür :)

Uşakta gümüşkol altın madeni var. Danimarkalılar işletiyor. Bilginiz var mıydı?

50 cc bir scooter alayım diye niyetlendim. Yaş 45 idi ama babamla annem istemedi. Fiyatı 7700 lira idi. Sonra sezonda 9bin oldu, güncellendi 10200 oldu. Sezon kapandı 11bin oldu. Sezon açılırken 12700 oldu, 2 gün önce 14200 oldu.

Dolar düşecek, herşey ucuzlayacak ham hayal. Geçen seneden bu seneye yüzde10 zam aldık çok şükür.

Az önce Watsapp da eşimin Almanyadan abisi ile konuşuyordum. Bisikleti yeni mi aldın hayırlı olsun felan.

Gitti 1 maaş dedi. 1 maaştan biraz fazla dedim.

oo amma pahalıymış dedi

Ben burda 1,5 maaşıma mercedes alıyorum dedi.

Almanya bizi kıskanıyor :D

Az önce Watsapp da eşimin Almanyadan abisi ile konuşuyordum. Bisikleti yeni mi aldın hayırlı olsun felan.

Gitti 1 maaş dedi. 1 maaştan biraz fazla dedim.

oo amma pahalıymış dedi

Ben burda 1,5 maaşıma mercedes alıyorum dedi.

Almanya bizi kıskanıyor :D
mercedes araba temsili resmi

(link)

burda sudan ucuz baksana

Gerilmenize hiç ama hiç gerek yok. Dolar yükselse bile ülke gaz çıkartarak kendini dengeye getiriyor.
Bizim bi ekonomi hocamız vardı. Ülke ekonomileri insan vücuduna benzer derdi. Tevekkeli haklıymış; nasıl ki bir şeyler yediğimizde gaz çıkarığımızda rahatlıyoruz. O hesap dolar şişince gaz çıkartıp yine rahatlıyoruz.

Size katiliyorum, sonuna kadar da haklisiniz ancak bende kendi notumu düsmek isterim.
Eger gaz ile petrol ile olmus olsaydi dünyanin en refah icinde yasayan ülkeleri, en demokrat ülkeleri Türkmenistan, Arabistan, Venezuella gibi ülkeler olurdu.
Demekki bu is uluorta gaz cikarmakla olmuyormus.

Çok güzel yazılar yazılıyor.Hicivler uçuşuyor.Şerden hayır çıkarmış.Bize Atatürk'ü tanıttılar,siyasal İslamla bir yere gidilemeyeceğini gösterdiler.2023 hayalleri halifelik suya düştü,ne söyleseler inananların sayısı azalıyor.Yurdumuzun kaynakları çeşitli ve bol.İyi bir yönetimle kısa zamanda düzeliriz.Üretimiz artar,insan gücümüz dışarıya gitmez ve kalkınırız.Selamlar,saygılar..

• Beğen
Tepkiler: everhard ve ghostt
Çok güzel yazılar yazılıyor.Hicivler uçuşuyor.Şerden hayır çıkarmış.Bize Atatürk'ü tanıttılar,siyasal İslamla bir yere gidilemeyeceğini gösterdiler.2023 hayalleri halifelik suya düştü,ne söyleseler inananların sayısı azalıyor.Yurdumuzun kaynakları çeşitli ve bol.İyi bir yönetimle kısa zamanda düzeliriz.Üretimiz artar,insan gücümüz dışarıya gitmez ve kalkınırız.Selamlar,saygılar..
yerine gelen daha mı iyi olacak. hiç değilse bu ........ yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: SametUYNDRN
Bir deneyelim artık. Herkesin izniyle.
10 sene evvel 600 cc sattığım fiyata 105 setli bisiklet alıyoruz.
Benzer dönemde kıskanç dış güşler belki 2010 fiyatının yüzde 10 fazlasına alıyorlar.

Geri